Fiscalist Baarle Nassau

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw fiscale vraagstukken in Baarle Nassau?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Fiscalist Baarle Nassau verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalistkantoren uit Baarle Nassau – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Fiscalist Baarle Nassau gezocht?

Een fiscalist uit Baarle Nassau vinden

Fiscalist Baarle Nassau
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Baarle Nassau, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hooge Mierde, Teteringen en Ulvenhout bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Baarle Nassau zoeken?

Behoefte aan een fiscalist in Baarle Nassau? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die geheel aansluit bij je wensen. Wij begrijpen dit maar al te goed, door het brede aanbod is het moeilijk om het overzicht te behouden. Wij zijn er om je te helpen. In deze blogpost geven wij jou dan ook alle tips die je nodig hebt om een geschikte fiscalist in Baarle Nassau te vinden. Door deze tips zal jouw oog zeker op een geschikte kandidaat vallen!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Baarle Nassau

Veel bedrijven weten niet wat ze nu precies moeten met een fiscalist. Ze weten bijna zeker dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is vaak verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een belangrijke rol gaan innemen binnen je organisatie. De fiscalist is immers de partij die de belastingaangiftes voor je onderneming onder handen gaat nemen. Het is over het algemeen zo dat de grotere bedrijven aanzienlijk meer voordelen ondervinden dan de kleinere bedrijven. Al is het niet zo dat een fiscalist voor een kleinere onderneming niet voordelig kan zijn. Vrijwel iedere onderneming in Nederland heeft profijt bij het inzetten van een fiscalist. Zelfs zelfstandige ondernemers kiezen voor een fiscalist als zij geen zin hebben om de belastingaangifte zelf in te vullen.

Voor de bedrijven die op jaarbasis een hoge omzet neerzetten is het in dienst nemen van een fiscalist noodzakelijk. Dit omdat bedrijfseigenaren erg veel geld over kunnen houden door slim gebruik te maken van verschillende aftrekposten en besparingen. Voor de grotere ondernemingen gaat het hier om hoge bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal overhouden. Je kan hierbij denken aan de MKB vrijstelling of aan de diverse investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op kunnen wijzen tijdens het invullen van de belastingaangifte.

Alle fiscalisten uit Baarle Nassau

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Baarle Nassau?

Het is noodzakelijk om te weten wat de verschillen zijn tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de aangewezen persoon die de administratie op zich neemt. Een fiscalist is de persoon die in het bijzonder gericht is op de belastingzaken van je onderneming. Dit zijn 2 verschillende werkgebieden. De accountant stelt jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes doet. Beide partijen kunnen een onmisbare rol spelen in je onderneming. Maar als je het meeste voordeel uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de persoon waar je bij uitkomt. Voor de precieze taken die de fiscalist voor je uit handen kan nemen is het belangrijk om even contact op te nemen met de kantoren uit Baarle Nassau.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Baarle Nassau

Op zoek naar een fiscalist uit Baarle Nassau?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Baarle Nassau te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Baarle Nassau

Allereerst is het mogelijk om grote besparingen te maken ten opzichte van voorgaande jaren. Hierbij kan je denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Baarle Nassau weet alles over de aftrekposten, je kan er dus vanuit gaan dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je door de fiscalist veel tijd over kunnen houden. Het invullen en indienen van de belastingaangifte is meestal een tijdrovende opgave, al helemaal bij een grotere organisatie. Het is zonde om hier veel moeite in te stoppen, als ondernemer heb je het al druk genoeg. De fiscalist uit Baarle Nassau zal dit werk voor je uit handen nemen.

Als laatste is het ook nog eens zo dat de fiscalist in Baarle Nassau veel moeilijkheden met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere ondernemer in Nederland is volgens de wet verplicht om zijn administratie naar behoren in te vullen. Ook zelfstandige ondernemers doen er dus goed aan om een fiscalist in Baarle Nassau in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Baarle Nassau gezocht

Om de juiste fiscalist te selecteren zal je een aantal stappen moeten doorlopen. Door deze stappen zal je uitkomen bij een veel betere partij. Het is belangrijk om specifiek te zijn tegen de fiscalist in Baarle Nassau.Hij moet natuurlijk wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht. Hoeft hij of zij alleen maar de belastingaangifte in te vullen of zal hij/zij ook een adviserende rol innemen binnen het bedrijf?

Door hier specifiek in te zijn kom je uit bij een geschikte keuze. Voor een fiscalist kantoor in Baarle Nassau zien we gemiddeld een uurtarief van €80 per uur, uiteraard voor een fiscalist met ervaring. Voor de startende fiscalist ben je minder kwijt. Je kan er ook voor kiezen om maar een taak te laten uitvoeren, dit is handig voor particulieren. Zij laten bijvoorbeeld enkel de belastingaangifte invullen.

Daarnaast is het belangrijk dat je goed onderzoek doet naar de fiscalist uit Baarle Nassau. Zo zijn grote bedrijven geholpen met een fiscalisten kantoor met veel ervaring. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om deze vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de ervaring van de dienstverlener en naar de opdrachtgevers uit het verleden.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Baarle Nassau te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Baarle Nassau.

Fiscalistkantoren uit Baarle Nassau vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Baarle Nassau vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Baarle Nassau

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo specifiek mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist waar hij aan toe is en bespaar je waardevolle tijd in de onderhandelingen. Mocht de fiscalist iets niet kunnen weet je dat meteen.

Daarna hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen van de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is namelijk belangrijk dat je door een deur past met deze persoon.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Baarle Nassau op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Baarle Nassau.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Baarle Nassau – investering met alleen maar voordelen

Ook op zoek naar een fiscalist in Baarle Nassau? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte kandidaat. Door deze stappen te volgen zal jouw onderneming uitkomen bij een adviseur die aan de verwachtingen voldoet. Het samenwerken met een fiscalist is een slimme investering met enkel pluspunten. Het is zelfs voor zelfstandige ondernemers makkelijk om een fiscalist in Baarle Nassau te vinden voor hun aangiftes. Dankzij onze 3 gratis offertes kan je binnen een korte tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Baarle Nassau.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Baarle Nassau te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Baarle Nassau?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Baarle Nassau te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Baarle Nassau

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Baarle Nassau.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Baarle Nassau. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Baarle Nassau en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Baarle Nassau die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Baarle Nassau

betaalbaarder dan ik dacht

26 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia van Dongen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha van de Berg

erg betaalbaar

23 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hanneke van de Wal

Geen linkedin nodig

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Maas

Fijn!

16 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nathalie Smit

Positieve ervaring

18 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ilse Molenaar

Ideale website

18 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Peter van der Horst

erg betaalbaar

19 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith Verbeek

Ideale tip

15 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maurice van den Heuvel

Super service

12 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Johannes van Loon

Google is je grootste vriend

16 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther de Koning

Prettige service

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Margaretha Evers

Vlugge offerte

13 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marcel van de Pol

Lang leve google

8 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Melanie van Veen

erg snel

11 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Janneke van den Bosch

Positieve ervaring

12 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Maurice van Dam

Fiscalistkaart is top!

12 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Eveline Willemsen

erg snel

5 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Laura de Haan

Fiscalistkaart is top!

4 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Rutger Bakker

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Roel Smits

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

4 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sjoerd van de Veen

Perfecte website

1 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ilona Bakker

Perfecte website

4 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anna de Leeuw

vlot en makkelijk

3 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Nicolaas van Beek

niet verwacht zo betaalbaar

31 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simon Huisman

Via forum hier terechtgekomen

1 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Nicolaas Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Bos

Dit werkt fijn

28 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Miranda Vink

betaalbaarder dan ik dacht

1 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bastiaan Vink

Eindelijk een fijne site

31 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Margaretha de Jonge

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

24 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Wilhelmus Meijer

Goede werking van de website

24 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrikus Kuipers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole Post

De perfecte match

21 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Melanie Vermeulen

Heel positief

22 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Franciscus van den Heuvel

Geen linkedin nodig

25 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joyce van Dam

Fiscalistkaart is top!

20 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Susanne Prins

Ideale match

21 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Gerardus de Haan

Vlugge offerte

19 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Eveline Mulder

Dé tip

16 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Melanie Wolters

Ideale match

20 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Dirk Mol

Goed contact

15 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mirjam van de Velde

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

21 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Jacqueline Schipper

Aangenaam verrast

17 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Susanne Peters

aangename service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Ellen Mol

Google is je grootste vriend

11 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marco Dekker

Goed contact

12 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Antonius Molenaar

Fijne service

10 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Maria van der Laan

Werkt goed dit

14 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bastiaan van de Velde

Fijne service

9 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Martijn de Lange

vlot en makkelijk

11 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Ilona van Veen

Werkt goed dit

6 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ramona Prins

Super service

8 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Natascha de Wit

Via linkedin niet hetzelfde

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim Hermans

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

9 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Klaas Driessen

Dé tip

4 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- David Verhoeven

Dit werkt fijn

2 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cornelis van de Velde

Via Via maar dan beter

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido Mulder

Vlugge offerte

2 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Franciscus de Jonge

Dit werkt fijn

4 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Astrid van Dam

Lang leve google

1 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus Scholten

Fiscalistkaart werkt erg fijn

30 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Tim de Bruin

Dé tip

27 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marije de Jong

Goed contact

25 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemieke Schouten

Duidelijke website

29 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maria de Bruijn

erg betaalbaar

29 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anne Driessen

Snelle offerte

25 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacoba Willems

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

22 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Erwin de Bruin

Goed contact

28 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Joris de Jong

Werkt goed dit

26 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marianne Meijer

Werkt goed dit

23 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bart de Vos

Aangenaam verrast

24 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Manon Hermans

betaalbaarder dan ik dacht

23 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eric van de Velde

Ideale website

21 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Linda van der Meer

Super service

18 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jolanda van Loon

Geen linkedin nodig

15 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia van de Velde

Fiscalistkaart is top!

16 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Joost Schipper

Google is je grootste vriend

15 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim Koning

Zeer verrast

16 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Erwin Scholten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eric Scholten

Werkt lekker!

14 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Deborah Mulder

Aangenaam verrast

15 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jolanda Hermans

Duidelijke website

9 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Björn Koster

Lang leve google

13 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra de Wit

zeer rap geholpen

11 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Nancy de Leeuw

Ideale website

10 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Erik Kuijpers

Goed contact

11 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bianca Meijer

Snelle offerte

5 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Claudia Postma

Lang leve google

6 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patricia Molenaar

Ideale tip

6 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Björn Jacobs

Via linkedin niet hetzelfde

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd Dijkstra

aangename service

4 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Frank van Veen

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Miranda van de Berg

Werkt lekker!

31 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Christian de Jonge

Eindelijk een fijne site

4 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- David Smeets

Forum bood hulp

3 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Adrianus van der Laan

Duidelijke website

30 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Claudia Scholten

Forum bood hulp

31 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Barry Hermans

betaalbaarder dan ik dacht

28 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne van Loon

Fijne service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Albert Sanders

Aangenaam verrast

31 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joris van de Berg

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

29 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Kelly Hoekstra

Fiscalistkaart is top!

26 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Michael Bos

Forum bood hulp

29 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Natascha Schouten

Vlugge offerte

26 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sanne van Dongen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne Postma

erg snel

24 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Maurice van der Laan

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

23 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Mirjam van den Bosch

Super service

24 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Catharina Willems

Erg tevreden

22 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Kirsten Peters

Forum bood hulp

22 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Barry Timmermans

Voortreffelijke match

19 maart 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Patricia Meijer

snelle service

20 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Johannes Schouten

Fiscalistkaart werkt erg fijn

16 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Guido Peeters

Perfecte tip

16 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jelle de Bruin

Perfecte tip

15 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adriana Willemsen

Dit werkt fijn

16 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Patrick Kok

snelle service

10 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Adriana van der Meulen

Gevonden via forum

11 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Richard Peeters

Goed contact

25 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Raymond Maas

Via Via maar dan beter

16 november 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ruben Mol

betaalbaar en professioneel

9 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marjolein Prins

Duidelijke website

6 november 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Monique Veenstra

Heel positief

29 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Marleen Martens

Werkt goed dit

20 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thijs Vink

Snelle offerte

11 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Dirk Molenaar

Perfecte tip

8 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sanne van Beek

Google is je grootste vriend

30 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simon van de Velden

De perfecte match

26 september 2019

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robert Sanders

Forum bood hulp

19 september 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Eveline Meijer

Geen linkedin nodig

10 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jelle Driessen

Heel positief

29 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jacob Visser

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Brenda de Haan

Dé tip

19 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Roel Dijkstra

Werkt lekker!

8 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michiel Huisman

Werkt lekker!

7 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bastiaan van Doorn

Zeer verrast

29 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Simon Huisman

erg betaalbaar

22 juli 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal Kuijpers

Goed contact

18 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Franciscus de Groot

betaalbaar en professioneel

11 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit Blom

Fiscalistkaart werkt erg fijn

27 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Albert van de Wal

aangename service

23 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Mark Koning

Werkt goed dit

14 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martine Gerritsen

Eindelijk een fijne site

6 juni 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bram Jacobs

Aangenaam verrast

30 mei 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jeffrey de Koning

Perfecte website

26 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Miranda Mol

aangename service

17 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Femke Hendriks

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

11 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Michiel Kuijpers

Goed contact

9 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dave de Jonge

Goed contact

30 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Arjan van de Veen

Erg tevreden

19 april 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Paulus de Groot

Eindelijk een goede site gevonden

14 april 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Guido Mol

Aangenaam verrast

7 april 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Catharina Bos

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 maart 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Rutger Kuipers

erg betaalbaar

3 maart 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc Martens

Positieve ervaring

29 januari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Kirsten Dekker

Goede werking van de website

19 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Frank Kramer

Eindelijk een goede site gevonden

5 november 2018

Na lang zoeken arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Christiaan Huisman

Uitgelichte fiscalisten uit Baarle Nassau

Administratie- en Advieskantoor Gijbels

Oude Tilburgsebaan 47
5133 BD Riel
Nederland

013 530 1484
http://www.administratiekantoorgijbels.nl/

van Kaam & Peeters Advies

Baarleseweg 14a
5113 TA Ulicoten
Nederland

013 519 9661
http://www.vankaam-peeters.nl/

AFOS Administratie

Alphenseweg 52
5126 AD Gilze
Nederland

06 10525256
http://www.afosadministratie.nl/