Register Fiscalist

Al 17000 bezoekers geholpen aan een geregistreerde fiscalist

✓ Lokale fiscalisten
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vraag 3 offertes aan van register fiscalisten uit jouw regio en vergelijk direct (100% vrijblijvend)
Vraag direct 3 fiscalist offertes op van specialisten uit jouw regio(±25km), zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over je fiscale zaken. Eerst meer info? Lees dan even verder. We hebben alle feiten op een rijtje gezet om jouw vraag over register fiscalist te beantwoorden.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

erg snel

15 mei 2024

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Frank Bakker

Voortreffelijke match

12 mei 2024

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jolanda de Koning

Forum bood hulp

3 mei 2024

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sabrina de Koning

aangename service

23 april 2024

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Sander Willemsen

Erg tevreden

17 april 2024

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Martinus Timmermans

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

14 april 2024

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Paul Willems

Goed contact

7 april 2024

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wouter de Wit

aangename service

2 april 2024

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Jacqueline van de Brink

Perfecte tip

25 maart 2024

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cornelia Huisman

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 144 reviews)

Register fiscalist inschakelen

Er zijn aanzienlijk veel bedrijven die nog niet beschikken over een register fiscalist voor de belastingzaken binnen de bedrijfsvoering. Wij willen hier toch wel verandering in gaan brengen, een register fiscalist kan namelijk een onmisbare rol innemen binnen het bedrijf. Het zoeken naar een fiscalist zal niet het makkelijkste zijn wat je kunt doen, al is het zeker niet onmogelijk dankzij onze tips. Wij zullen je middels dit artikel stap voor stap laten zien waar men op zou moeten letten bij het zoeken van een fiscalist voor de belastingzaken binnen het bedrijf.

Wanneer een register fiscalist inschakelen

Je zal je waarschijnlijk wel afvragen wanneer het een goed moment is om een fiscalist te benaderen voor de belastingzaken. De fiscalist binnen het fiscalistkantoor is de persoon die alle belastingzaken binnen het bedrijf voor zijn rekening zal nemen. Zo zal hij niet alleen zorgen voor de aangiftes per maand of kwartaal, maar zo zal de fiscalist tevens ook de aftrekposten die men kan gebruiken eens kritisch onder ogen nemen. Dit is dan ook de reden dat eigenlijk iedere rechtsvorm veel voordeel zal kunnen ondervinden aan een fiscalist. De kleinere ondernemingen en zelfstandigen, zullen namelijk ook veel voordeel ondervinden van deze hoge mate van specialisatie. Zij kunnen vaak voor een aanzienlijk lage prijs een registerfiscalist benaderen voor het uitbesteden van de belastingzaken. Een fiscalist zal je niet alleen veel geld laten besparen, maar ook nog eens een hoop tijd. Het kost nu eenmaal veel te veel moeite om alles zelf te moeten doen. Men kan ook wel de volgende regel aanhouden als het aankomt op de belastingzaken. Ben jij een ondernemer met veel omzet dan is een fiscalist een onmisbare persoon voor binnen het bedrijf. Heb je maar heel weinig omzet en kan je alles zelf doen dan is het inschakelen van een fiscalist mogelijk overbodig, al heb je er altijd profijt van. Grotere NV’s en BV’s zullen toch echt een fiscalist moeten hebben nu zij ingewikkelde belastingzaken hebben.

Zet de stap om een register fiscalist te zoeken

Er zitten echt ontzettend veel voordelen aan het inschakelen van een registerfiscalist voor jouw onderneming. Als er een ding duidelijk naar voren komt onder de mensen die zelf de belastingzaken regelen dan is dit wel dat het invullen van aangiftes veel te veel tijd in beslag neemt. Vaak weet je niet alles te vinden en door de onoverzichtelijke software kan het toch allemaal een beetje te veel worden van het goede. Kies daarom voor een fiscalist. Dit is de persoon die alles weet van de belastingzaken, hij of zij zal dan ook zeer effectief en snel te werk kunnen gaan voor het invullen van belastingen. Tevens zal je door de werkzaamheden van de fiscalist erg veel geld kunnen besparen op jaarbasis. Er zijn een hoop bedrijven die bepaalde aftrekposten over het hoofd zien en die dus geld laten liggen. Dat is natuurlijk verre van optimaal, sommige aftrekposten kunnen aardig hoog oplopen. Zo is de MKB vrijstelling ruim 14% van de winst, voor de grotere bedrijven gaat het om duizenden euro’s. Ook zijn er veel aftrekposten die betrekking hebben op de werknemers. De fiscalist is degene die je alles zal laten zien, hierdoor weet men zeker dat de onderneming op een makkelijke manier veel financieel voordeel kan behalen. Als laatste voordeel zal de fiscalist ervoor zorgen dat je niet meer een fout zal maken. Het maken van fouten op de belastingaangifte is niet bepaald handig, een foutje kan je hier namelijk duur komen te staan. Echter is het toch nog altijd iets wat bij veel mensen fout gaat, haal er dus gewoon een specialist bij als je het allemaal een beetje eng vind om zelf te doen. Je hebt immers niet zoveel zin in een blauwe envelop op de deurmat. Door te kiezen voor de fiscalist weet men in ieder geval zeker dat de aangifte altijd correct zal zijn ingevuld.

Vergelijk diverse vakkundige fiscalisten via onze offertetool

Register fiscalisten filteren

Wanneer je op zoek gaat naar fiscalisten zal je toch wel rekening moeten houden met enkele dingen. Eerst moet je een analyse maken van het bedrijf zelf. Dit is de meest belangrijke stap tijdens het gehele proces, je moet namelijk zien of je wel een fiscalist nodig hebt. Heb jij een grote omzet op jaarbasis? Krijg je vaak te maken met aftrekposten ten tijde van de belastingaangifte? Is er al een boekhouder actief die de belastingaangiftes invult? Stel deze vragen om meer duidelijkheid te krijgen over jouw investering. Ondernemingen van elke grootte zullen erg veel voordelen ondervinden wanneer zij er ook voor kiezen om een fiscalist in te schakelen. Het zoeken van een fiscalist is nog niet zo eenvoudig, laten we jou daarom eens een paar tips geven. Zo kan ook jij bij de geschikte persoon uitkomen! Op de eerste plaats is het belangrijk om de expertise en de ervaring van de register fiscalist altijd te onderzoeken. Er zijn namelijk een hoop verschillende kantoren te vinden, maar lang niet ieder kantoor is goed. Gelukkig kan je dit allemaal voorkomen door de juiste vragen te stellen. Voordat je iets doet is het dus belangrijk om het kantoor op te bellen om te vragen wat hun nu eigenlijk laat onderscheiden ten opzichte van de anderen. Eerlijke kantoren zullen dit zonder problemen vertellen, kantoren die dit niet willen delen kan je beter uit de weg gaan. Het is immers hun taak om je te overtuigen om voor dat specifieke kantoor te kiezen. Je kunt ook altijd op het internet kijken om te zien wat er over het kantoor gezegd wordt. Dit is dan ook een groot voordeel aan het internet, door de vele mogelijkheden tot het achterlaten van een review zal je makkelijk een beeld kunnen vormen. Ze kunnen namelijk wel een mooi verhaal opzetten, maar klopt dit wel? Google het kantoor eens even en lees de verhalen van anderen om een kijkje te nemen bij de werkwijze van het bedrijf.

Een goede match door register fiscalist offertes aan te vragen

Het is belangrijk om een aanvraag de deur uit te doen als je graag met een fiscalist in contact wilt komen. Het is belangrijk dat het kantoor wel weet wat ze nu eigenlijk moeten doen en wat de werkzaamheden zijn die er verricht moeten worden. Ook zal dit ervoor zorgen dat je niet meer bij een persoon uit zal komen die achteraf gezien toch niet helemaal geschikt blijkt te zijn voor de positie binnen het bedrijf. Een kennismakingsgesprek is de volgende stap in de zoektocht naar een geschikte fiscalist voor het bedrijf. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om de persoon achter de toegezonden offerte te zien, dit is natuurlijk wel zo prettig. De fiscalist speelt een belangrijke rol in het bedrijf en je zal er regelmatig mee in gesprek gaan om de gang van zaken te bespreken. Dankzij dit gesprek kan je zien of het klikt met jou en met de rest van het bedrijf. Je moet de fiscalist ten minste wel voor de volle honderd procent kunnen vertrouwen.

Een register fiscalist – voordeel voor iedere soort onderneming

De investering in het uitbesteden van de belastingzaken is dus een van de beste soorten investeringen die er gemaakt kunnen worden onder de ondernemers. Door de werkzaamheden van een fiscalist is het niet alleen mogelijk om erg veel tijd over te houden, het is ook nog eens mogelijk om geld te besparen. Door de vele aftrekposten zou het zomaar eens kunnen zijn dat jouw onderneming er op jaarbasis enkele honderden tot duizenden euro’s op vooruit zal gaan. Gebruik vandaag nog de optie om 3 offertes aan te vragen!

Ontvang direct vrijblijvende offertes van fiscalisten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist.

<p>www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Nederland. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!</p>