Register Fiscalist

Al 17000 bezoekers geholpen aan een geregistreerde fiscalist

Register fiscalist

Vraag direct 3 fiscalist offertes op van specialisten uit jouw regio(±25km), zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over je fiscale zaken. Eerst meer info? Lees dan even verder. We hebben alle feiten op een rijtje gezet om jouw vraag over register fiscalist te beantwoorden.

Vraag 3 offertes aan van register fiscalisten uit jouw regio en vergelijk direct (100% vrijblijvend)

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 35 reviews)

Vlugge offerte

22 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Anna Meijer

aangename service

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Sandra Brouwer

Ideale tip

11 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maurice Kok

betaalbaar en professioneel

16 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Deborah Hermans

Vlugge offerte

10 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelis Gerritsen

Via Via maar dan beter

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pieter Schipper

Ideale tip

30 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maarten van de Velde

Werkt goed dit

29 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johan Peeters

Super service

24 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Edwin van de Velden

Ideale website

21 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Eva de Ruiter

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

14 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Johan Kuiper

Via Via maar dan beter

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nienke van de Brink

Vlugge offerte

7 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jasper Brouwer

Fijn!

6 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Wouter van Loon

Super service

5 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Annemarie van den Heuvel

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Klaas van de Berg

Via Via maar dan beter

25 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simon Willemsen

Gevonden via forum

21 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Manon van Veen

Vlugge offerte

18 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmina Willems

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ellen van den Heuvel

Werkt goed dit

16 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Adriaan Vermeulen

Goed contact

8 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anna Bosch

Forum bood hulp

7 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sylvia van Leeuwen

Voortreffelijke match

1 april 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Willem Verbeek

Lang leve google

1 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry Martens

Vlugge offerte

25 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Miranda Vermeulen

Werkt goed dit

21 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wilhelmus van Dijk

Erg tevreden

21 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Mirjam Peeters

Positieve ervaring

19 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Tim Postma

Via forum hier terechtgekomen

15 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Ramona Peters

Goed contact

25 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Peter Visser

Fiscalistkaart werkt erg fijn

24 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marleen Mulder

Fijne service

21 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Marinus Mol

Dé tip

11 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marije Dijkstra

Werkt lekker!

7 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeffrey van Wijk

Goed contact

4 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dennis Smit

Forum bood hulp

31 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marianne van de Wal

Ideale tip

17 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wendy van Veen

Perfecte tip

10 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joris Janssen

Werkt goed dit

5 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marco Koster

Duidelijke website

3 oktober 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- David Kuijpers

Fijn!

20 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Mariska de Groot

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

19 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Hanneke Kuiper

Fiscalistkaart is top!

7 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Paulus Kramer

Ideale match

2 september 2019

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacob Jacobs

Lang leve google

23 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten van den Heuvel

Google is je grootste vriend

17 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natasja van den Broek

Goed contact

15 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Robin de Vries

Heel positief

3 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Dennis de Jong

Dé tip

26 juli 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marco de Boer

Google is je grootste vriend

20 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robert Groen

Positieve ervaring

14 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Deborah Mulder

Snelle offerte

8 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Antonius Hoekstra

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

28 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Dennis Kramer

Gevonden via forum

20 juni 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Eva Kok

Ideale match

16 juni 2019

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Arjan Schipper

Fijne service

8 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Marc Schipper

Via Via maar dan beter

31 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paul van der Meulen

Eindelijk een goede site gevonden

30 mei 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nienke van der Heijden

Goed contact

19 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mariska de Boer

Fiscalistkaart is top!

11 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Sanne Hofman

Heel positief

6 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Suzanne van der Linden

Ideale website

26 april 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelis van de Velden

Prettige service

23 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Marcel Scholten

snelle service

15 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Arie Martens

Fiscalistkaart is top!

11 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Linda Kuijpers

Dit werkt fijn

1 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Peter van den Broek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

27 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joyce Jansen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ellen Vos

Via forum hier terechtgekomen

20 januari 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Johanna Verbeek

Ideale match

15 december 2018

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tom Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

30 november 2018

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Hanneke Wolters

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

16 november 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Tim de Vries

Register fiscalist inschakelen

Er zijn aanzienlijk veel bedrijven die nog niet beschikken over een register fiscalist voor de belastingzaken binnen de bedrijfsvoering. Wij willen hier toch wel verandering in gaan brengen, een register fiscalist kan namelijk een onmisbare rol innemen binnen het bedrijf. Het zoeken naar een fiscalist zal niet het makkelijkste zijn wat je kunt doen, al is het zeker niet onmogelijk dankzij onze tips. Wij zullen je middels dit artikel stap voor stap laten zien waar men op zou moeten letten bij het zoeken van een fiscalist voor de belastingzaken binnen het bedrijf.

Wanneer een register fiscalist inschakelen

Je zal je waarschijnlijk wel afvragen wanneer het een goed moment is om een fiscalist te benaderen voor de belastingzaken. De fiscalist binnen het fiscalistkantoor is de persoon die alle belastingzaken binnen het bedrijf voor zijn rekening zal nemen. Zo zal hij niet alleen zorgen voor de aangiftes per maand of kwartaal, maar zo zal de fiscalist tevens ook de aftrekposten die men kan gebruiken eens kritisch onder ogen nemen. Dit is dan ook de reden dat eigenlijk iedere rechtsvorm veel voordeel zal kunnen ondervinden aan een fiscalist. De kleinere ondernemingen en zelfstandigen, zullen namelijk ook veel voordeel ondervinden van deze hoge mate van specialisatie. Zij kunnen vaak voor een aanzienlijk lage prijs een registerfiscalist benaderen voor het uitbesteden van de belastingzaken. Een fiscalist zal je niet alleen veel geld laten besparen, maar ook nog eens een hoop tijd. Het kost nu eenmaal veel te veel moeite om alles zelf te moeten doen. Men kan ook wel de volgende regel aanhouden als het aankomt op de belastingzaken. Ben jij een ondernemer met veel omzet dan is een fiscalist een onmisbare persoon voor binnen het bedrijf. Heb je maar heel weinig omzet en kan je alles zelf doen dan is het inschakelen van een fiscalist mogelijk overbodig, al heb je er altijd profijt van. Grotere NV’s en BV’s zullen toch echt een fiscalist moeten hebben nu zij ingewikkelde belastingzaken hebben.

Zet de stap om een register fiscalist te zoeken

Er zitten echt ontzettend veel voordelen aan het inschakelen van een registerfiscalist voor jouw onderneming. Als er een ding duidelijk naar voren komt onder de mensen die zelf de belastingzaken regelen dan is dit wel dat het invullen van aangiftes veel te veel tijd in beslag neemt. Vaak weet je niet alles te vinden en door de onoverzichtelijke software kan het toch allemaal een beetje te veel worden van het goede. Kies daarom voor een fiscalist. Dit is de persoon die alles weet van de belastingzaken, hij of zij zal dan ook zeer effectief en snel te werk kunnen gaan voor het invullen van belastingen. Tevens zal je door de werkzaamheden van de fiscalist erg veel geld kunnen besparen op jaarbasis. Er zijn een hoop bedrijven die bepaalde aftrekposten over het hoofd zien en die dus geld laten liggen. Dat is natuurlijk verre van optimaal, sommige aftrekposten kunnen aardig hoog oplopen. Zo is de MKB vrijstelling ruim 14% van de winst, voor de grotere bedrijven gaat het om duizenden euro’s. Ook zijn er veel aftrekposten die betrekking hebben op de werknemers. De fiscalist is degene die je alles zal laten zien, hierdoor weet men zeker dat de onderneming op een makkelijke manier veel financieel voordeel kan behalen. Als laatste voordeel zal de fiscalist ervoor zorgen dat je niet meer een fout zal maken. Het maken van fouten op de belastingaangifte is niet bepaald handig, een foutje kan je hier namelijk duur komen te staan. Echter is het toch nog altijd iets wat bij veel mensen fout gaat, haal er dus gewoon een specialist bij als je het allemaal een beetje eng vind om zelf te doen. Je hebt immers niet zoveel zin in een blauwe envelop op de deurmat. Door te kiezen voor de fiscalist weet men in ieder geval zeker dat de aangifte altijd correct zal zijn ingevuld.

Register fiscalisten filteren

Wanneer je op zoek gaat naar fiscalisten zal je toch wel rekening moeten houden met enkele dingen. Eerst moet je een analyse maken van het bedrijf zelf. Dit is de meest belangrijke stap tijdens het gehele proces, je moet namelijk zien of je wel een fiscalist nodig hebt. Heb jij een grote omzet op jaarbasis? Krijg je vaak te maken met aftrekposten ten tijde van de belastingaangifte? Is er al een boekhouder actief die de belastingaangiftes invult? Stel deze vragen om meer duidelijkheid te krijgen over jouw investering. Ondernemingen van elke grootte zullen erg veel voordelen ondervinden wanneer zij er ook voor kiezen om een fiscalist in te schakelen. Het zoeken van een fiscalist is nog niet zo eenvoudig, laten we jou daarom eens een paar tips geven. Zo kan ook jij bij de geschikte persoon uitkomen! Op de eerste plaats is het belangrijk om de expertise en de ervaring van de register fiscalist altijd te onderzoeken. Er zijn namelijk een hoop verschillende kantoren te vinden, maar lang niet ieder kantoor is goed. Gelukkig kan je dit allemaal voorkomen door de juiste vragen te stellen. Voordat je iets doet is het dus belangrijk om het kantoor op te bellen om te vragen wat hun nu eigenlijk laat onderscheiden ten opzichte van de anderen. Eerlijke kantoren zullen dit zonder problemen vertellen, kantoren die dit niet willen delen kan je beter uit de weg gaan. Het is immers hun taak om je te overtuigen om voor dat specifieke kantoor te kiezen. Je kunt ook altijd op het internet kijken om te zien wat er over het kantoor gezegd wordt. Dit is dan ook een groot voordeel aan het internet, door de vele mogelijkheden tot het achterlaten van een review zal je makkelijk een beeld kunnen vormen. Ze kunnen namelijk wel een mooi verhaal opzetten, maar klopt dit wel? Google het kantoor eens even en lees de verhalen van anderen om een kijkje te nemen bij de werkwijze van het bedrijf.

Een goede match door register fiscalist offertes aan te vragen

Het is belangrijk om een aanvraag de deur uit te doen als je graag met een fiscalist in contact wilt komen. Het is belangrijk dat het kantoor wel weet wat ze nu eigenlijk moeten doen en wat de werkzaamheden zijn die er verricht moeten worden. Ook zal dit ervoor zorgen dat je niet meer bij een persoon uit zal komen die achteraf gezien toch niet helemaal geschikt blijkt te zijn voor de positie binnen het bedrijf. Een kennismakingsgesprek is de volgende stap in de zoektocht naar een geschikte fiscalist voor het bedrijf. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om de persoon achter de toegezonden offerte te zien, dit is natuurlijk wel zo prettig. De fiscalist speelt een belangrijke rol in het bedrijf en je zal er regelmatig mee in gesprek gaan om de gang van zaken te bespreken. Dankzij dit gesprek kan je zien of het klikt met jou en met de rest van het bedrijf. Je moet de fiscalist ten minste wel voor de volle honderd procent kunnen vertrouwen.

Een register fiscalist – voordeel voor iedere soort onderneming

De investering in het uitbesteden van de belastingzaken is dus een van de beste soorten investeringen die er gemaakt kunnen worden onder de ondernemers. Door de werkzaamheden van een fiscalist is het niet alleen mogelijk om erg veel tijd over te houden, het is ook nog eens mogelijk om geld te besparen. Door de vele aftrekposten zou het zomaar eens kunnen zijn dat jouw onderneming er op jaarbasis enkele honderden tot duizenden euro’s op vooruit zal gaan. Gebruik vandaag nog de optie om 3 offertes aan te vragen!

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist.

<p>www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Nederland. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!</p>