Fiscalist zoeken

Al meer dan 17000 bezoekers geholpen bij het vinden van hun fiscalist

Fiscalist zoeken

Vraag direct 3 fiscalist offertes op van specialisten uit jouw regio(±25km), zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over je fiscale zaken. Eerst meer info? Lees dan even verder. We hebben alle feiten op een rijtje gezet om jouw vraag over fiscalist zoeken te beantwoorden.

Vraag 3 offertes aan van fiscalisten uit jouw regio en vergelijk direct

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 39 reviews)

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

18 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Deborah van de Berg

Perfecte website

17 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Miranda Willemsen

Ideale tip

15 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maria de Boer

Voortreffelijke match

12 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Wilhelmus van der Laan

Google is je grootste vriend

8 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Niels de Jong

Dit werkt fijn

4 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Natasja de Haan

Erg tevreden

1 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Caroline Bosch

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jasper de Bruijn

Via forum hier terechtgekomen

22 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Frank van de Brink

vlot en makkelijk

23 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Ruben Boer

Fijne service

15 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Marloes Koster

De perfecte match

12 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Albert Visser

Ideale tip

13 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martinus Schipper

Lang leve google

6 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian Hoekstra

Ideale match

30 april 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Patricia Jonker

Erg tevreden

30 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sabrina Dekker

niet verwacht zo betaalbaar

28 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert de Bruijn

Voortreffelijke match

25 april 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Chantal Vos

Positieve ervaring

17 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Caroline de Haan

Heel positief

14 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Barbara de Graaf

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

11 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Susanne Willems

Duidelijke website

10 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hendrik Postma

De perfecte match

6 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nathalie Kuiper

De perfecte match

1 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dave Hendriks

Google is je grootste vriend

30 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michiel Maas

Perfecte website

25 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bianca Evers

Eindelijk een goede site gevonden

21 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Barbara Bakker

Perfecte tip

18 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maartje de Jong

aangename service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Alexander de Bruijn

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Nicole Kok

Ideale website

25 november 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Arie Maas

Voortreffelijke match

24 november 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Elizabeth van Wijk

Ideale tip

21 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michael Dijkstra

Goed contact

9 november 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Johan Vos

Via forum hier terechtgekomen

4 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Caroline Vermeulen

Forum bood hulp

31 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Ilona van de Berg

Via Via maar dan beter

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Pascal Blom

vlot en makkelijk

23 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Natasja de Boer

betaalbaar en professioneel

11 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Renate Postma

vlot en makkelijk

10 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Barry van Dijk

Google is je grootste vriend

3 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana van Beek

Aangenaam verrast

21 september 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- René Wolters

Prettige service

14 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Gerrit Sanders

Lang leve google

12 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marloes Martens

Werkt goed dit

31 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mariska van Beek

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

25 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Judith Kuipers

Perfecte website

22 augustus 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Angelique Jonker

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 augustus 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Inge Driessen

Fiscalistkaart is top!

3 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Petronella de Koning

Aangenaam verrast

26 juli 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Anita Willems

vlot en makkelijk

18 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Matthijs van der Linden

Goede werking van de website

16 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marleen van der Meer

Werkt lekker!

9 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marinus Wolters

Lang leve google

4 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bart van de Brink

Zeer verrast

25 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Albert de Bruijn

Positieve ervaring

16 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Hendrik van der Meulen

Fijn!

11 juni 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Klaas Hendriks

Zeer verrast

6 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marijke van Leeuwen

Forum bood hulp

25 mei 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Nancy Peeters

Vlugge offerte

20 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Joost Huisman

vlot en makkelijk

11 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Sandra de Haan

Google is je grootste vriend

8 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan van de Wal

Via Via maar dan beter

26 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Femke Bosch

Goede werking van de website

25 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Roy van de Wal

De perfecte match

16 april 2019

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nancy Smits

De perfecte match

8 april 2019

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petra Mulder

Geen linkedin nodig

3 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten Bakker

Gevonden via forum

5 maart 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ilse van de Berg

aangename service

6 februari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Joyce van Beek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik Vink

Lang leve google

30 december 2018

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs Hoekstra

betaalbaar en professioneel

30 november 2018

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia van Dijk

Goed contact

13 november 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eva Evers

Fiscalist gezocht

De belastingen zijn een onderdeel van de bedrijfsvoering, hier komt men nu eenmaal niet zo snel onder uit. Dit is echter wel een van de onderdelen die uiterst secuur zal moeten worden bijgehouden. De belastingdienst stelt immers vrij strikte eisen als het aankomt op de belastingen. Gelukkig is er een persoon die je kan helpen als het over de belastingen gaat, dit is natuurlijk de fiscalist. Een fiscalist is degene die zijn specialisatie heeft gelegen in de fiscale zaken. Nu begrijpen wij maar al te goed dat je nog niet precies weet wat diegene dan precies doet. In dit artikel laten we jou alle stappen zien die je moet volgen om ook een fiscalist te zoeken.

Wanneer een fiscalist zoeken

Je kunt gelukkig in ons land heel wat verschillende fiscalisten vinden. Echter is het wel belangrijk om je af te vragen of jouw bedrijf inderdaad de werkzaamheden van een fiscalist kan gebruiken. De fiscalist, het is al te zien aan de naam, houdt zich bezig met alle mogelijke vorm van belasting. Het is voor een bedrijf een verplichting om alle belastingzaken op orde te houden, denk bijvoorbeeld maar aan de btw die men iedere maand of ieder kwartaal af moet dragen. Het is voornamelijk van belang voor de grotere bedrijven in ons land. Zij krijgen namelijk te maken met een hoop diverse soorten regels die mogelijk van invloed kunnen zijn op het uiteindelijke bedrag wat er moet worden betaald. Hier kan men onder andere denken aan speciale regels voor werknemers of voor investeringen. Je kunt het dus eigenlijk ook wel zo zien: hoe hoger je omzet, hoe hoger je noodzaak om een fiscalist in te schakelen. Het is nu eenmaal zo dat de meeste aftrekposten zullen werken aan de hand van een bepaald percentage. Zo is de MKB vrijstelling natuurlijk een stuk hoger voor de bedrijven die meer winst behalen dan voor de bedrijven die vrij weinig omzetten op jaarbasis. Echter betekent dit niet dat het als particulier of eenmanszaak helemaal overbodig is om een fiscalist in te schakelen. Dit kan je namelijk wel doen als jij iemand bent die niet meer zelf aan de gang wilt om de belastingaangiftes in te vullen. Voor een lage prijs kan je al een fiscalist vinden die al jouw belastingzaken op zich zal nemen. Hierdoor is het niet meer nodig om zelf aan de haal te gaan met allerlei programma’s.

Ik zoek een fiscalist – Het verschil met een boekhouder

Voordat je zomaar een fiscalist zoeken is het wel belangrijk dat je weet wat de verschillen zijn tussen een fiscalist en een boekhouder binnen het bedrijf. Er zijn een hoop mensen die denken dat de verschillen tussen beide posten niet al te groot zijn, zij hebben het echter toch bij het verkeerde eind. De fiscalist is de persoon die zich in het specifiek zal gaan richten op de belasting, dit kan men wel zien aan de naam zelf. De boekhouder daarentegen neemt een globale rol in en weet daarom minder over de belastingen. Een boekhouder is zeker niet overbodig, al hebben de bedrijven deze vaak al in dienst. Door te kiezen voor een fiscalist weet je zeker dat jouw onderneming aan alle mogelijke eisen voor de belastingdienst zal voldoen. Zo zal de fiscalist je kunnen helpen om achter bepaalde aftrekposten te komen of hij kan je ondersteunen bij het invullen van de aangiftes. Belastingzaken uitbesteden was nog nooit zo eenvoudig als nu!

Waarom ook de stap zetten om een fiscalist te zoeken

Voor welke bedrijven is het nu precies verstandig om fiscalist zoeken? De bedrijven die aanzienlijk veel omzet boeken zullen er profijt van hebben, al is het ook een prima investering voor particulieren. Door de fiscalist zal je aanzienlijk minder tijd kwijt zijn bij het bijhouden en invullen van alle belastingzaken. Belastingen invullen is nooit zo heel erg leuk om te doen, al helemaal niet als je er niet zoveel verstand van hebt. Door te kiezen voor een fiscalist zal je dit probleem niet ondervinden, het is mogelijk om zo aanzienlijk veel tijd over te houden op jaarbasis voor het invullen. Tevens is het ook nog eens zo dat je middels een fiscalist aanzienlijk veel geld kan besparen op jaarbasis. Het blijkt dat vele bedrijven niet op de hoogte zijn van alle mogelijke aftrekposten die zij kunnen gebruiken en aan kunnen wenden. Dit is natuurlijk zonde, het gaat hier namelijk wel om vrij hoge bedragen. Zo zijn er diverse soorten aftrekposten die betrekking hebben op de werknemers die men in dienst heeft. Of je kunt gebruik maken van de soorten aftrekposten die juist weer zien op investeringen. De fiscalist is degene die je hierop zal wijzen, hij weet immers alles als het aankomt op de belastingen. Vooral voor de grote bedrijven kunnen deze bedragen aanzienlijk hoog oplopen. Een paar procent kan toch al snel enkele honderden euro’s opleveren. Als laatste is het een feit dat de belastingaangifte invullen moeilijk is, je zal nog wel eens een keer een foutje maken. Dit is als het aankomt op de belastingen niet bepaald prettig, een foutje kan je hier namelijk duur komen te staan. Bij foutieve aangiftes of bij aangiftes die gebreken vertonen zal je een blauwe envelop in de brievenbus kunnen verwachten. Door te kiezen voor de fiscalist weet men in ieder geval zeker dat de aangifte wel in overeenstemming zal zijn gemaakt met de eisen.

Een fiscalist gezocht – hoe gaan zoeken

Wanneer je op zoek gaat naar een fiscalist zal je toch wel rekening moeten houden met enkele dingen. Ga eerst kijken of jouw onderneming profijt heeft aan een boekhouder of aan een fiscalist. Voor de mensen die het verschil nog niet weten, lees even een stuk hierboven. Hier hebben we precies uitgelegd wat het verschil is tussen beide partijen. Ondernemingen van elke grootte zullen profijt ondervinden aan een fiscalist. Een fiscalist gezocht is dus een uitstekende vraag om te stellen. Op jaarbasis geld besparen is nu eenmaal niet verkeerd toch? Kijk vervolgens naar de mate van expertise die de fiscalist in pacht heeft. Deze specialisatie en kennis is immers ontzettend belangrijk als het aankomt op de belastingzaken. Zo zijn er speciale fiscalisten te vinden die zich richten op grote ondernemingen en BV’s. Al zijn er ook genoeg fiscalisten te vinden die gericht zijn op de particulieren in Nederland. Dit kan je altijd het beste even navragen bij het betreffende kantoor. Op die manier krijg je meer inzage dan normaal.

Een goede fiscalist zoeken door offertes aan te vragen

Het is belangrijk om in de aanvraag aan te geven wat jij als ondernemer verwacht van de fiscalist die je mogelijk in wilt schakelen. Het is belangrijk dat je voldoende specifiek bent in je aanvraag, dit zorgt er namelijk voor dat je makkelijker een kandidaat kan zoeken die aansluit bij je verwachtingen. Ook zorgt dit ervoor dat je niet uit zal komen bij een persoon die achteraf gezien toch niet helemaal geschikt blijkt te zijn voor de positie binnen het bedrijf. Mocht je dit allemaal gedaan hebben dan is het tijd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijgt men een beeld achter de persoon van de offerte. De fiscalist zal wel degelijk een sleutelpositie in gaan nemen binnen het bedrijf, hierdoor is het belangrijk dat je wel goed met deze persoon overweg moet kunnen. Door een beetje onderzoek te doen en door jouw wensen allemaal op een rij te zetten is het zoeken naar een fiscalist aanzienlijk makkelijker dan voorheen.

Een fiscalist – een investering met veel voordelen

Het zoeken naar een fiscalist is dus een van de beste stappen die men maar kan zetten binnen het bedrijf. Dankzij de fiscalist zal je al die werkzaamheden omtrent de belastingzaken aan een ander uitbesteden, hierdoor heb je er zelf geen omkijken meer naar. Tevens zal je door de vele aftrekposten erg veel geld kunnen besparen op jaarbasis, dat is natuurlijk nooit verkeerd. Fiscalist gezocht? Vraag vandaag nog 3 offertes aan om ook een fiscalist te zoeken voor jouw onderneming.

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist.

<p>www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Nederland. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!</p>