Fiscalist zoeken

Al meer dan 17000 bezoekers geholpen bij het vinden van hun fiscalist

✓ Lokale fiscalisten
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Fiscalist zoeken

Vraag direct 3 fiscalist offertes op van specialisten uit jouw regio(±25km), zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over je fiscale zaken. Eerst meer info? Lees dan even verder. We hebben alle feiten op een rijtje gezet om jouw vraag over fiscalist zoeken te beantwoorden.

Vraag 3 offertes aan van fiscalisten uit jouw regio en vergelijk direct

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 50 reviews)

Eindelijk een fijne site

16 september 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Kelly van Dijk

Lang leve google

10 september 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk Mol

Goed contact

28 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Robert Vermeulen

Perfecte tip

25 augustus 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Cornelia van de Brink

zeer rap geholpen

20 augustus 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Ivo Peters

Super service

8 augustus 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jan de Leeuw

Ideale tip

4 augustus 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Frank Maas

Goed contact

25 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Remco Janssen

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

21 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marco Smits

Fiscalist gezocht

De belastingen zijn een onderdeel van de bedrijfsvoering, hier komt men nu eenmaal niet zo snel onder uit. Dit is echter wel een van de onderdelen die uiterst secuur zal moeten worden bijgehouden. De belastingdienst stelt immers vrij strikte eisen als het aankomt op de belastingen. Gelukkig is er een persoon die je kan helpen als het over de belastingen gaat, dit is natuurlijk de fiscalist. Een fiscalist is degene die zijn specialisatie heeft gelegen in de fiscale zaken. Nu begrijpen wij maar al te goed dat je nog niet precies weet wat diegene dan precies doet. In dit artikel laten we jou alle stappen zien die je moet volgen om ook een fiscalist te zoeken.

Wanneer een fiscalist zoeken

Je kunt gelukkig in ons land heel wat verschillende fiscalisten vinden. Echter is het wel belangrijk om je af te vragen of jouw bedrijf inderdaad de werkzaamheden van een fiscalist kan gebruiken. De fiscalist, het is al te zien aan de naam, houdt zich bezig met alle mogelijke vorm van belasting. Het is voor een bedrijf een verplichting om alle belastingzaken op orde te houden, denk bijvoorbeeld maar aan de btw die men iedere maand of ieder kwartaal af moet dragen. Het is voornamelijk van belang voor de grotere bedrijven in ons land. Zij krijgen namelijk te maken met een hoop diverse soorten regels die mogelijk van invloed kunnen zijn op het uiteindelijke bedrag wat er moet worden betaald. Hier kan men onder andere denken aan speciale regels voor werknemers of voor investeringen. Je kunt het dus eigenlijk ook wel zo zien: hoe hoger je omzet, hoe hoger je noodzaak om een fiscalist in te schakelen. Het is nu eenmaal zo dat de meeste aftrekposten zullen werken aan de hand van een bepaald percentage. Zo is de MKB vrijstelling natuurlijk een stuk hoger voor de bedrijven die meer winst behalen dan voor de bedrijven die vrij weinig omzetten op jaarbasis. Echter betekent dit niet dat het als particulier of eenmanszaak helemaal overbodig is om een fiscalist in te schakelen. Dit kan je namelijk wel doen als jij iemand bent die niet meer zelf aan de gang wilt om de belastingaangiftes in te vullen. Voor een lage prijs kan je al een fiscalist vinden die al jouw belastingzaken op zich zal nemen. Hierdoor is het niet meer nodig om zelf aan de haal te gaan met allerlei programma’s.

Ik zoek een fiscalist – Het verschil met een boekhouder

Voordat je zomaar een fiscalist zoeken is het wel belangrijk dat je weet wat de verschillen zijn tussen een fiscalist en een boekhouder binnen het bedrijf. Er zijn een hoop mensen die denken dat de verschillen tussen beide posten niet al te groot zijn, zij hebben het echter toch bij het verkeerde eind. De fiscalist is de persoon die zich in het specifiek zal gaan richten op de belasting, dit kan men wel zien aan de naam zelf. De boekhouder daarentegen neemt een globale rol in en weet daarom minder over de belastingen. Een boekhouder is zeker niet overbodig, al hebben de bedrijven deze vaak al in dienst. Door te kiezen voor een fiscalist weet je zeker dat jouw onderneming aan alle mogelijke eisen voor de belastingdienst zal voldoen. Zo zal de fiscalist je kunnen helpen om achter bepaalde aftrekposten te komen of hij kan je ondersteunen bij het invullen van de aangiftes. Belastingzaken uitbesteden was nog nooit zo eenvoudig als nu!

Waarom ook de stap zetten om een fiscalist te zoeken

Voor welke bedrijven is het nu precies verstandig om fiscalist zoeken? De bedrijven die aanzienlijk veel omzet boeken zullen er profijt van hebben, al is het ook een prima investering voor particulieren. Door de fiscalist zal je aanzienlijk minder tijd kwijt zijn bij het bijhouden en invullen van alle belastingzaken. Belastingen invullen is nooit zo heel erg leuk om te doen, al helemaal niet als je er niet zoveel verstand van hebt. Door te kiezen voor een fiscalist zal je dit probleem niet ondervinden, het is mogelijk om zo aanzienlijk veel tijd over te houden op jaarbasis voor het invullen. Tevens is het ook nog eens zo dat je middels een fiscalist aanzienlijk veel geld kan besparen op jaarbasis. Het blijkt dat vele bedrijven niet op de hoogte zijn van alle mogelijke aftrekposten die zij kunnen gebruiken en aan kunnen wenden. Dit is natuurlijk zonde, het gaat hier namelijk wel om vrij hoge bedragen. Zo zijn er diverse soorten aftrekposten die betrekking hebben op de werknemers die men in dienst heeft. Of je kunt gebruik maken van de soorten aftrekposten die juist weer zien op investeringen. De fiscalist is degene die je hierop zal wijzen, hij weet immers alles als het aankomt op de belastingen. Vooral voor de grote bedrijven kunnen deze bedragen aanzienlijk hoog oplopen. Een paar procent kan toch al snel enkele honderden euro’s opleveren. Als laatste is het een feit dat de belastingaangifte invullen moeilijk is, je zal nog wel eens een keer een foutje maken. Dit is als het aankomt op de belastingen niet bepaald prettig, een foutje kan je hier namelijk duur komen te staan. Bij foutieve aangiftes of bij aangiftes die gebreken vertonen zal je een blauwe envelop in de brievenbus kunnen verwachten. Door te kiezen voor de fiscalist weet men in ieder geval zeker dat de aangifte wel in overeenstemming zal zijn gemaakt met de eisen.

Een fiscalist gezocht – hoe gaan zoeken

Wanneer je op zoek gaat naar een fiscalist zal je toch wel rekening moeten houden met enkele dingen. Ga eerst kijken of jouw onderneming profijt heeft aan een boekhouder of aan een fiscalist. Voor de mensen die het verschil nog niet weten, lees even een stuk hierboven. Hier hebben we precies uitgelegd wat het verschil is tussen beide partijen. Ondernemingen van elke grootte zullen profijt ondervinden aan een fiscalist. Een fiscalist gezocht is dus een uitstekende vraag om te stellen. Op jaarbasis geld besparen is nu eenmaal niet verkeerd toch? Kijk vervolgens naar de mate van expertise die de fiscalist in pacht heeft. Deze specialisatie en kennis is immers ontzettend belangrijk als het aankomt op de belastingzaken. Zo zijn er speciale fiscalisten te vinden die zich richten op grote ondernemingen en BV’s. Al zijn er ook genoeg fiscalisten te vinden die gericht zijn op de particulieren in Nederland. Dit kan je altijd het beste even navragen bij het betreffende kantoor. Op die manier krijg je meer inzage dan normaal.

Een goede fiscalist zoeken door offertes aan te vragen

Het is belangrijk om in de aanvraag aan te geven wat jij als ondernemer verwacht van de fiscalist die je mogelijk in wilt schakelen. Het is belangrijk dat je voldoende specifiek bent in je aanvraag, dit zorgt er namelijk voor dat je makkelijker een kandidaat kan zoeken die aansluit bij je verwachtingen. Ook zorgt dit ervoor dat je niet uit zal komen bij een persoon die achteraf gezien toch niet helemaal geschikt blijkt te zijn voor de positie binnen het bedrijf. Mocht je dit allemaal gedaan hebben dan is het tijd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijgt men een beeld achter de persoon van de offerte. De fiscalist zal wel degelijk een sleutelpositie in gaan nemen binnen het bedrijf, hierdoor is het belangrijk dat je wel goed met deze persoon overweg moet kunnen. Door een beetje onderzoek te doen en door jouw wensen allemaal op een rij te zetten is het zoeken naar een fiscalist aanzienlijk makkelijker dan voorheen.

Een fiscalist – een investering met veel voordelen

Het zoeken naar een fiscalist is dus een van de beste stappen die men maar kan zetten binnen het bedrijf. Dankzij de fiscalist zal je al die werkzaamheden omtrent de belastingzaken aan een ander uitbesteden, hierdoor heb je er zelf geen omkijken meer naar. Tevens zal je door de vele aftrekposten erg veel geld kunnen besparen op jaarbasis, dat is natuurlijk nooit verkeerd. Fiscalist gezocht? Vraag vandaag nog 3 offertes aan om ook een fiscalist te zoeken voor jouw onderneming.

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist.

<p>www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Nederland. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!</p>