Fiscalist Capelle aan den IJssel

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw fiscale vraagstukken in Capelle aan den IJssel?

Lees dan vooral verder.

Fiscalistkaart zorgt dat jij die zoekt naar Fiscalist Capelle aan den IJssel verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Fiscalistkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalisten uit Capelle aan den IJssel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Fiscalist Capelle aan den IJssel gezocht?

Een fiscalist uit Capelle aan den IJssel vinden

Fiscalist Capelle aan den IJssel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Capelle aan den IJssel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Krimpen aan de Lek, Kinderdijk en Ouderkerk aan den IJssel bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Capelle aan den IJssel zoeken?

Op zoek naar een fiscalist in Capelle aan den IJssel? Het kan een uitdaging zijn om uit te komen bij de geschikte partij die helemaal aan zal sluiten bij je wensen. Wij snappen dit maar al te goed, door het brede aanbod is het lastig om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. In deze blogpost geven wij jou dan ook alle handvatten die je nodig hebt om een ijzersterke fiscalist in Capelle aan den IJssel te vinden. Door deze tips zal je sowieso een geschikte partij vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Capelle aan den IJssel

Veel bedrijven weten nog niet wat ze nu eigenlijk kunnen met een fiscalist. Ze weten bijna zeker dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is vaak verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een belangrijke rol kunnen gaan innemen binnen je organisatie. De fiscalist is namelijk de persoon die de belastingaangiftes voor je onderneming onder handen gaat nemen. Het is over het algemeen zo dat de grotere organisaties veel meer voordelen ervaren dan de kleinere bedrijven. Al is het niet zo dat een fiscalist voor een kleinere onderneming niet voordelig kan zijn. Eigenlijk iedere organisatie in Nederland heeft profijt bij het inzetten van een fiscalist. Zelfs zelfstandige ondernemers kiezen voor een fiscalist als zij niet zoveel zin hebben om de belastingaangifte zelf in te vullen.

Voor de ondernemingen die jaarlijks een hoge omzet neerzetten is het inschakelen van een fiscalist een noodzaak. Dit komt voornamelijk door het feit dat ondernemers erg veel geld over kunnen houden door middel van verschillende aftrekposten en besparingen. Voor de grotere organisaties gaat het hier om hoge bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal overhouden. Denk hierbij aan de MKB vrijstelling of aan de diverse investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op wijzen ten tijde van het doen van de belastingaangifte.

Alle fiscalisten uit Capelle aan den IJssel

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Capelle aan den IJssel?

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de persoon die de administratie op zich neemt. Een fiscalist is de partij die gericht is op de belastingzaken van je organisatie. Dit zijn 2 verschillende werkgebieden. De accountant stelt bijvoorbeeld jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes doet. Beide personen kunnen een belangrijke rol spelen binnen je organisatie. Maar als je het meeste voordeel uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de partij waar je bij uitkomt. Voor de specifieke taken die de fiscalist voor je uit handen kan nemen is het wijs om contact op te nemen met de kantoren uit Capelle aan den IJssel.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een fiscalist uit Capelle aan den IJssel?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Capelle aan den IJssel te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Capelle aan den IJssel

Allereerst is het mogelijk om grote kostenbesparingen te maken ten aanzien van voorgaande jaren. Hierbij kan je denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Capelle aan den IJssel weet alles over de aftrekposten, je kan er dus vanuit gaan dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast bespaart de fiscalist je veel tijd. Het invullen en opsturen van de belastingaangifte is vaak een tijdrovende bezigheid, al helemaal bij een grotere organisatie. Het is zonde om hier veel te veel energie in te stoppen, als ondernemer heb je het al druk genoeg. De fiscalist uit Capelle aan den IJssel zal deze werkzaamheden voor je uit handen nemen.

Als laatste is het ook nog eens zo dat je door middel van een fiscalist in Capelle aan den IJssel veel problemen met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere ondernemer in ons land is volgens de wet verplicht om zijn aangiftes naar behoren in te vullen. Ook particulieren doen er dus goed aan om een fiscalist in Capelle aan den IJssel in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Capelle aan den IJssel gezocht

Om de geschikte fiscalist te selecteren zal je een aantal stappen moeten doorlopen. Door deze stappen zal je uitkomen bij een veel betere kandidaat. Het is noodzakelijk om duidelijk te zijn tegen de fiscalist in Capelle aan den IJssel.Hij moet immers wel weten wat je eigenlijk van hem of haar verwacht. Hoeft hij of zij alleen maar de belastingaangifte in te vullen of zal hij/zij ook een adviserende rol gaan spelen binnen de organisatie?

Door hier specifiek in te zijn kom je uit bij een geschikte keuze. Voor een fiscalist kantoor in Capelle aan den IJssel zien we vaak een uurtarief van €80 per uur, natuurlijk voor een persoon met ervaring. Voor de startende fiscalist ben je minder kwijt. Je kan ook de keuze maken om maar een taak te laten verrichten, dit wordt vaak gedaan door particulieren. Zij laten bijvoorbeeld enkel de belastingaangifte invullen.

Vervolgens is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de fiscalist uit Capelle aan den IJssel. Zo zijn grote bedrijven geholpen met een fiscalisten kantoor met ruime ervaring. Je kan altijd contact zoeken met een van de kantoren om vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de ervaring van de dienstverlener en naar de opdrachtgevers uit het verleden.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Capelle aan den IJssel te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Capelle aan den IJssel.

Fiscalistkantoren uit Capelle aan den IJssel vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Capelle aan den IJssel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Capelle aan den IJssel

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo specifiek mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist meteen waar hij aan toe is is en bespaar je tijd in de onderhandelingen. Mocht de fiscalist iets niet kunnen weet je dat meteen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, tijdens dit gesprek kan je een beeld vormen van de persoon die tegenover je zit. Het is namelijk belangrijk dat je het goed kan vinden met deze persoon.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Capelle aan den IJssel op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Capelle aan den IJssel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Capelle aan den IJssel – investering met alleen maar voordelen

Ook op zoek naar een fiscalist in Capelle aan den IJssel? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de juiste kandidaat te vinden. Door deze stappen te volgen zal jouw onderneming uitkomen bij een adviseur die aan de verwachtingen voldoet. Het in dienst nemen van een fiscalist is een zeer goede investering met enkel voordelen. Het is zelfs voor particulieren mogelijk om een fiscalist in Capelle aan den IJssel te zoeken voor hun aangiftes. Dankzij onze 3 gratis offertes kan je binnen een korte tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Capelle aan den IJssel.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Capelle aan den IJssel te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Capelle aan den IJssel?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Capelle aan den IJssel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Capelle aan den IJssel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Capelle aan den IJssel.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Capelle aan den IJssel. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Capelle aan den IJssel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Capelle aan den IJssel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Capelle aan den IJssel

Eindelijk een fijne site

20 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Roel de Lange

Lang leve google

22 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita van der Linden

Dit werkt fijn

20 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ruben Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

23 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kevin Vermeulen

niet verwacht zo betaalbaar

23 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin Smit

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Bastiaan van Leeuwen

aangename service

22 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Barry van der Horst

Lang leve google

21 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dennis Bakker

Fijne service

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Cornelia Bosman

Positieve ervaring

18 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Susanne de Jong

erg betaalbaar

17 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne de Bruin

Geen linkedin nodig

12 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arjan Gerritsen

Dé tip

15 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adriana Driessen

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

15 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Martine Hendriks

betaalbaar en professioneel

8 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana van de Velde

Ideale website

11 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Johannes van der Meulen

Forum bood hulp

9 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Inge Hofman

Google is je grootste vriend

12 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rob van Doorn

De perfecte match

9 juni 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacqueline van der Meer

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

6 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Laura Bakker

Snelle offerte

5 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Pieter Bosman

Werkt goed dit

6 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Klaas Smit

Dit werkt fijn

3 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Richard Groen

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Simone Bosman

Vlugge offerte

31 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Margaretha Evers

Werkt goed dit

4 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeffrey Timmermans

Super service

28 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maartje Visser

Heel positief

2 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Maarten Kuijpers

Fiscalistkaart is top!

3 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Paul van der Heijden

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

28 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bianca Mol

Goed contact

28 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Simone van der Meulen

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

26 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marijke Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

28 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michiel de Vries

Eindelijk een fijne site

26 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Michael van de Velden

Perfecte website

27 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Cindy van der Laan

Prettige service

25 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Bart van Vliet

De perfecte match

25 mei 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Inge Post

Dit werkt fijn

25 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Irene Vink

Snelle offerte

21 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Claudia Hofman

Goed contact

23 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Alexander de Graaf

Fiscalistkaart werkt erg fijn

18 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Maarten de Bruin

Duidelijke website

21 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Michel van de Wal

Lang leve google

19 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian de Bruin

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

16 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marcel Sanders

Heel positief

16 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Linda van Dongen

Perfecte tip

19 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Annemarie van de Velden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kirsten Evers

erg snel

17 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Caroline de Vries

Goed contact

15 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Danny Brouwer

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Annemieke Meijer

Google is je grootste vriend

13 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline van de Velden

Snelle offerte

14 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Renate Martens

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

13 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marijke van den Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

6 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Laura van de Ven

Perfecte website

10 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jelle van de Veen

erg betaalbaar

5 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna de Jonge

Werkt goed dit

9 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Claudia van de Velde

Perfecte tip

4 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Michael Blom

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maarten de Jong

Lang leve google

5 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten de Lange

Perfecte website

4 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Natasja van de Velden

Goed contact

30 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kirsten van der Laan

Forum bood hulp

4 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Bart de Graaf

Lang leve google

29 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Astrid Schipper

Super service

27 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Leonie Hendriks

Erg tevreden

28 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Tamara de Koning

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

28 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Robert Hendriks

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

24 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Elisabeth van de Ven

Aangenaam verrast

23 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Roy van Dongen

Werkt goed dit

27 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Saskia de Koning

Ideale website

21 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Paul van de Berg

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

22 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Hendrika Smits

Eindelijk een goede site gevonden

22 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Johanna Postma

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid de Bruin

niet verwacht zo betaalbaar

20 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha van de Berg

Werkt lekker!

22 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Suzanne Bos

Prettige service

22 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Jacqueline Postma

Google is je grootste vriend

14 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith de Groot

Fijne service

14 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Natasja Vink

Fiscalistkaart is top!

14 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Paulus van der Linden

Lang leve google

14 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs van der Meer

aangename service

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Dirk de Graaf

betaalbaarder dan ik dacht

16 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke Kuijpers

erg snel

9 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Elizabeth de Lange

Super service

12 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sebastiaan van Doorn

Perfecte website

11 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Michael Sanders

Dé tip

8 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tim Schipper

Vlugge offerte

12 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marinus Veenstra

Fijne service

6 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Adriaan van der Laan

De perfecte match

7 april 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marjolein Prins

Fiscalistkaart is top!

4 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Arie van der Meulen

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Joyce Maas

Heel positief

5 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Edwin van Dam

Fijne service

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Cornelia Blom

Voortreffelijke match

31 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martinus Bakker

Fijne service

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Ruben Schouten

Google is je grootste vriend

3 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn van Dijk

aangename service

3 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Ramona de Vries

Forum bood hulp

28 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Brenda van de Pol

Aangenaam verrast

29 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maaike Scholten

Heel positief

28 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Roel Huisman

Forum bood hulp

27 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Ingrid Jacobs

Fiscalistkaart is top!

25 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Simon van den Heuvel

Fiscalistkaart werkt erg fijn

25 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marloes Sanders

Fijn!

26 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Vincent Janssen

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Michiel van Leeuwen

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Christian Smits

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

21 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Sanne van Dongen

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jeffrey Postma

Fijn!

23 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Daniël de Groot

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Gerrit de Jonge

Snelle offerte

20 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Robert Smit

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Erik van de Ven

Positieve ervaring

14 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Annemarie Huisman

Google is je grootste vriend

19 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Antonius Boer

Goede werking van de website

15 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johannes Kuipers

Perfecte tip

16 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bas Hendriks

Dé tip

17 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Annemarie Postma

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rutger Driessen

Forum bood hulp

10 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Charlotte de Leeuw

Goed contact

25 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Joris van Beek

Goed contact

19 november 2019

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Christiaan van de Velden

Aangenaam verrast

13 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bram Bos

snel geholpen

1 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Johan van de Wal

Super service

29 oktober 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrik Martens

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

20 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Rutger Hermans

Werkt goed dit

17 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Claudia Maas

Eindelijk een goede site gevonden

10 oktober 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Diana de Bruin

Zeer verrast

28 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jolanda van Loon

Goed contact

24 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Thomas van Vliet

Snelle offerte

18 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Nienke van den Bosch

Ideale tip

5 september 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Erwin Verhoeven

Perfecte tip

5 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Paul Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

24 augustus 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Astrid de Vries

Voortreffelijke match

16 augustus 2019

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Esther de Jong

Snelle offerte

14 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Erik de Graaf

Vlugge offerte

4 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Simone Gerritsen

Perfecte tip

25 juli 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jeffrey Vermeulen

Forum bood hulp

23 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Manon van de Ven

Ideale tip

11 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anouk Vermeulen

Fiscalistkaart werkt erg fijn

9 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Danny de Lange

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

29 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Robert van Wijk

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

21 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacqueline Bakker

Ideale website

18 juni 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Simone Kuiper

Lang leve google

13 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger van Doorn

Google is je grootste vriend

30 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Deborah Hofman

Eindelijk een goede site gevonden

24 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Martijn de Jonge

Erg tevreden

16 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Evelien van den Bosch

Fijne service

14 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Ilse Jonker

Fijn!

8 mei 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Eva Willemsen

Werkt lekker!

1 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tom van de Ven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

24 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Caroline de Jong

Ideale website

15 april 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ilse Prins

niet verwacht zo betaalbaar

7 april 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk Sanders

Goed contact

30 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Pascal Kramer

Lang leve google

27 februari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris Kuipers

Fijn!

3 februari 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Patrick van den Bosch

Geen linkedin nodig

27 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael Evers

Voortreffelijke match

19 november 2018

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hendrika Mol

Uitgelichte fiscalisten uit Capelle aan den IJssel

CijferMeester

Palladiostraat 39
3066 AH Rotterdam
Nederland

06 24947695
https://cijfermeester.nl/administratiekantoor-rotterdam-noord/

GD Finance

Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam
Nederland

010 798 2470
http://www.gdfinance.nl/

Van der Does Accountants B.V.

Zwanenkade 146
2925 AV Krimpen aan den IJssel
Nederland

0182 516 577
http://www.vanderdoesadviseurs.nl/