Fiscalist Emmen

Ben jij opzoek naar een betaalbare fiscalist uit Emmen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Fiscalistkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Fiscalist Emmen verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Fiscalistkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalisten uit Emmen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Fiscalist Emmen gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Fiscalist Emmen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Emmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuw Dordrecht, Emmer Compascuum en Klazienaveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Emmen zoeken?

Op zoek naar een fiscalist in Emmen? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte partij die helemaal aan zal sluiten bij je bedrijf. Wij begrijpen dit maar al te goed, door het brede aanbod is het lastig om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Gelukkig zijn wij er om je te begeleiden. In dit artikel geven wij jou dan ook alle handvatten die je nodig hebt om een ijzersterke fiscalist in Emmen te vinden. Door deze tips zal je sowieso een geschikte partij vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Emmen

Veel organisaties weten niet wat ze nu precies moeten met een fiscalist. Ze weten bijna zeker dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is meestal verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een belangrijke rol gaan spelen binnen je organisatie. De fiscalist is namelijk de persoon die de belastingaangiftes voor je bedrijf uit handen gaat nemen. Het is over het algemeen zo dat de grotere ondernemingen aanzienlijk meer voordelen ondervinden dan de kleinere bedrijven. Al is het niet zo dat een fiscalist voor een kleinere onderneming niets kan betekenen. Eigenlijk ieder bedrijf in Nederland heeft profijt bij het inschakelen van een fiscalist. Zelfs zelfstandige ondernemers kiezen voor een fiscalist als zij geen zin hebben om de belastingaangifte zelf bij te houden.

Voor de bedrijven die jaarlijks een hoge omzet genereren is het inschakelen van een fiscalist noodzakelijk. Dit omdat bedrijfseigenaren erg veel winst over kunnen houden door slim gebruik te maken van diverse aftrekposten en besparingen. Voor de grotere ondernemingen gaat het hier om hoge bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal overhouden. Denk hierbij aan de MKB vrijstelling of aan de verschillende investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op wijzen ten tijde van het invullen van de aangifte.

Alle fiscalisten uit Emmen

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Emmen?

Het is belangrijk om te weten wat de verschillen zijn tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de aangewezen persoon die de administratie uit handen neemt. Een fiscalist is de partij die in het bijzonder gericht is op de belastingzaken van je bedrijf. Dit zijn twee verschillende werkgebieden. De accountant stelt jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes invult. Beide personen kunnen een belangrijke rol spelen in je bedrijf. Maar als je het meeste uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de persoon waar je bij uitkomt. Voor de precieze werkzaamheden die de fiscalist voor je uit handen kan nemen is het verstandig om even contact te zoeken met de kantoren uit Emmen.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Emmen

Op zoek naar een fiscalist uit Emmen?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Emmen te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Emmen

Het is mogelijk om grote besparingen te maken ten opzichte van voorgaande jaren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Emmen weet alles over de aftrekposten, je kan er dus vanuit gaan dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je door de fiscalist veel tijd over kunnen houden. Het invullen en indienen van de aangiftes is meestal een tijdrovende bezigheid, al helemaal bij een groter bedrijf. Het is natuurlijk zonde om hier veel energie in te stoppen, je hebt het vaak al druk genoeg. De fiscalist uit Emmen zal deze werkzaamheden van je overnemen.

Als laatste is het ook nog eens zo dat je door middel van een fiscalist in Emmen veel moeilijkheden met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in ons land is volgens de wet verplicht om zijn administratie naar behoren in te vullen. Ook ZZP’ers doen er dus goed aan om een fiscalist in Emmen in te zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Emmen gezocht

Om de juiste fiscalist te selecteren moet je een aantal stappen doorlopen. Dankzij deze stappen zal je uitkomen bij een betere dienstverlener. Het is belangrijk om specifiek te zijn tegen de fiscalist in Emmen.Hij moet natuurlijk wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht. Is het alleen maar nodig om de belastingaangifte uit handen te nemen of zal hij/zij ook een adviserende rol gaan spelen binnen het bedrijf?

Door hier specifiek in te zijn kom je uit bij een betere keuze. Voor een fiscalist kantoor in Emmen zien we gemiddeld een uurtarief van €80 per uur, natuurlijk voor een fiscalist met ervaring. Voor de startende adviseurs ben je minder kwijt. Je kan ook de keuze maken om maar een taak te laten uitvoeren, dit wordt vaak gedaan door particulieren. Zij laten bijvoorbeeld alleen de belastingaangifte invullen.

Vervolgens is het belangrijk dat je goed onderzoek doet naar de fiscalist uit Emmen. Zo zijn grote ondernemingen het beste geholpen met een fiscalisten kantoor met ruime ervaring. Je kan altijd contact zoeken met een van de kantoren om deze vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de opleiding van de dienstverlener en naar de opdrachtgevers uit het verleden.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Emmen te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Emmen.

Fiscalistkantoren uit Emmen vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Emmen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Emmen

Het is natuurlijk altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo specifiek mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist meteen waar hij aan toe is is en bespaar je tijd in de onderhandelingen. Mocht de fiscalist iets niet kunnen weet je dat meteen.

Daarna hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen, tijdens dit gesprek kan je een beeld vormen van de persoon die tegenover je zit. Het is namelijk belangrijk dat je het goed kan vinden met deze partij.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Emmen op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Emmen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Emmen – investering met alleen maar voordelen

Op zoek naar een fiscalist in Emmen? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest de geschikte kandidaat te vinden. Door de benoemde stappen toe te passen zal jouw onderneming uitkomen bij een fiscalist die aan de verwachtingen voldoet. Het in dienst nemen van een fiscalist is een slimme investering met alleen maar voordelen. Het is zelfs voor zelfstandige ondernemers mogelijk om een fiscalist in Emmen te vinden voor hun aangiftes. Door onze 3 gratis offertes kan je binnen een korte tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Emmen.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Emmen te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Emmen?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Emmen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Emmen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Emmen.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Emmen. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Emmen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Emmen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Emmen

Goed contact

21 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mirjam Schouten

Aangenaam verrast

19 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jasper Peters

Google is je grootste vriend

19 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Femke de Boer

Duidelijke website

23 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tamara de Bruijn

Goede werking van de website

23 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Guido Huisman

Erg tevreden

21 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Tim Bosch

Goed contact

16 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eveline van der Linden

Fijne service

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Jelle de Bruijn

Perfecte website

17 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrika Huisman

Via forum hier terechtgekomen

15 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Kevin van de Pol

Goede werking van de website

12 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ellen van de Ven

Dit werkt fijn

16 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martine Huisman

Prettige service

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Hendrika van Loon

Erg tevreden

11 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marc Bosch

Prettige service

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Albert de Groot

niet verwacht zo betaalbaar

10 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michael de Vries

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

6 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Simone van den Bosch

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

11 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kirsten Schouten

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

7 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Renate Boer

Perfecte website

7 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Vanessa Schouten

Goed contact

8 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Robertus de Graaf

Via Via maar dan beter

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marije de Jonge

Heel positief

5 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Petronella de Lange

Duidelijke website

2 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Susanne Groen

Eindelijk een fijne site

5 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Wendy Driessen

Fijne service

4 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Johannes van Wijk

erg betaalbaar

28 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marjolein Kok

snel geholpen

28 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Michiel van Loon

Voortreffelijke match

27 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Monique Willemsen

Fijn!

31 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Simone Prins

Perfecte website

30 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roel Jonker

Gevonden via forum

27 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Elizabeth Willemsen

Goed contact

29 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmus van den Heuvel

Geen linkedin nodig

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke Dekker

Positieve ervaring

21 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Anouk Wolters

Lang leve google

21 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten Visser

Vlugge offerte

23 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Erik Jacobs

Goede werking van de website

24 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Patricia Meijer

Voortreffelijke match

17 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Mirjam de Bruin

Lang leve google

18 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Franciscus de Boer

Fiscalistkaart is top!

16 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Cindy Koster

betaalbaarder dan ik dacht

15 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle Schouten

Voortreffelijke match

21 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hanneke Hendriks

erg snel

15 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Suzanne de Jong

Werkt lekker!

19 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sabrina van de Velde

betaalbaar en professioneel

11 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Leonie de Lange

Ideale website

14 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jan van der Linden

aangename service

16 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Willem Smit

Ideale tip

15 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Eric Mol

Lang leve google

13 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan Smit

snelle service

14 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Arjan de Vries

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

11 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Matthijs de Graaf

Werkt lekker!

8 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Brenda Gerritsen

Vlugge offerte

8 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Adriaan van de Wal

Fijne service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Pieter de Ruiter

Heel positief

7 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Sharon Gerritsen

Via Via maar dan beter

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Deborah Smits

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

7 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Johannes Scholten

Dé tip

3 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marc Groen

Werkt goed dit

6 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Catharina Mol

Ideale match

5 mei 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maurice de Jong

Fijne service

3 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Sharon Dijkstra

betaalbaar en professioneel

27 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter van Loon

Fiscalistkaart werkt erg fijn

25 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marco van de Wal

erg betaalbaar

28 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco Prins

aangename service

25 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Bram de Ruiter

zeer rap geholpen

24 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Ingrid Bosch

betaalbaarder dan ik dacht

22 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martinus Koning

Via forum hier terechtgekomen

22 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jeffrey van der Meer

Via Via maar dan beter

24 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid de Vos

Zeer verrast

25 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sabine Groen

Goed contact

23 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Elizabeth Hendriks

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marianne Willemsen

Fijn!

20 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maaike van der Heijden

Snelle offerte

21 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ivo van Veen

Heel positief

18 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Kevin van de Ven

Snelle offerte

19 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maaike Wolters

Fiscalistkaart werkt erg fijn

16 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Anita Peeters

snelle service

17 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Eric Scholten

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Kim Jansen

snel geholpen

12 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Christian Dekker

Eindelijk een fijne site

15 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Anouk Koning

Duidelijke website

16 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Simon Mulder

Goede werking van de website

15 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anita de Groot

Duidelijke website

9 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Eveline Bosman

Vlugge offerte

8 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Miranda Willems

Gevonden via forum

12 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Daniëlle Postma

Fijne service

7 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Michel Driessen

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

4 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anne Vos

Ideale website

8 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jessica van de Wal

Lang leve google

2 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia Koning

Werkt goed dit

8 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sandra Maas

snel geholpen

6 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Wouter van de Velden

Eindelijk een goede site gevonden

4 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Adriana Groen

Ideale tip

1 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Antonius Kuipers

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natasja Bakker

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Inge Martens

Perfecte website

28 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelis van der Meulen

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anna de Vries

snelle service

25 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Paul van Wijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Danny de Leeuw

Goede werking van de website

27 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Annemieke Timmermans

Fijn!

24 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marleen Groen

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

25 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Steven Smeets

Zeer verrast

26 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Kirsten Mol

Snelle offerte

26 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Bas de Haan

Perfecte website

25 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nienke van Dongen

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Chantal Boer

snel geholpen

25 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Bas Smits

Snelle offerte

20 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Paul van de Pol

Forum bood hulp

16 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Jeffrey Postma

Eindelijk een goede site gevonden

22 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Caroline Hermans

Fiscalistkaart is top!

14 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Renate Koning

betaalbaar en professioneel

20 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana de Vries

Fiscalistkaart is top!

14 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Pascal van Veen

Gevonden via forum

15 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Annemieke Jacobs

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marjolein Post

Via linkedin niet hetzelfde

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Bosman

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eva Smit

Heel positief

27 november 2019

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cornelia Janssen

zeer rap geholpen

21 november 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Wilhelmus Driessen

Lang leve google

11 november 2019

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Esther Hofman

aangename service

7 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Tessa Smeets

Duidelijke website

27 oktober 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Roy Bos

Gevonden via forum

18 oktober 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Maartje van der Heijden

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

14 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Thijs Kuijpers

Eindelijk een fijne site

5 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bart Blom

zeer rap geholpen

3 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Janneke de Lange

Ideale website

20 september 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Michel Hoekstra

Super service

13 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Manon Peters

Prettige service

12 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Joyce Jacobs

Via linkedin niet hetzelfde

30 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis Maas

Via forum hier terechtgekomen

23 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jacoba van Loon

Via forum hier terechtgekomen

17 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sander Schipper

Via Via maar dan beter

10 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim Groen

Ideale tip

2 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Erik Dijkstra

Dit werkt fijn

26 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martin van de Velden

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

23 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Dirk van de Berg

Lang leve google

17 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice van de Wal

Dé tip

11 juli 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Angelique de Jonge

Geen linkedin nodig

29 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin van Dijk

Forum bood hulp

26 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Sjoerd de Ruiter

Ideale match

17 juni 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wendy Willemsen

zeer rap geholpen

10 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jacoba Brouwer

Positieve ervaring

3 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Anne de Graaf

Aangenaam verrast

30 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Hendrikus Sanders

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

16 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marleen van der Laan

De perfecte match

15 mei 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jolanda Boer

Fijn!

7 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anna Verhoeven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

1 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Joost de Vries

zeer rap geholpen

20 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Elisabeth de Haan

niet verwacht zo betaalbaar

12 april 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra Groen

Fiscalistkaart is top!

9 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Sandra Kok

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

1 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Bart van de Velden

Fijne service

4 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Saskia Jonker

Heel positief

27 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Johannes de Leeuw

Zeer verrast

22 december 2018

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Thomas van de Velden

Erg tevreden

11 november 2018

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Chantal Meijer

Uitgelichte fiscalisten uit Emmen

Administratie- en Advieskantoor M. Snippe B.V.

Saffraan 35
7892 AH Klazienaveen
Nederland

0591 316 416
http://www.admsnippe.nl/

Vinke administratie en belastingadvies

Kruizemunt 5
7892 AE Klazienaveen
Nederland

0591 674 099
http://www.vinkeadministratie.nl/

Hoekman administratie & belastingadviseurs

Verlengde Vaart Noordzijde 122
7887 EK Erica
Nederland

0591 302 025
http://www.akhoekman.nl/