Fiscalist Goedereede

Behoefte aan een betaalbare fiscalist uit Goedereede die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Fiscalistkaart zorgt dat jij die zoekt naar Fiscalist Goedereede verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Fiscalistkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalistkantoren uit Goedereede – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Fiscalist Goedereede gezocht?

Een fiscalist uit Goedereede vinden

Fiscalist Goedereede
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Goedereede, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rockanje, Stellendam en Ouddorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Goedereede zoeken?

Ben jij op zoek naar een fiscalist in Goedereede? Het kan een hele opgave zijn om uit te komen bij de geschikte partij die helemaal aan zal sluiten bij je wensen. Wij begrijpen dit maar al te goed, door het grote aanbod is het moeilijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Gelukkig zijn wij er om je te wegwijs te maken. Op deze pagina geven wij jou dan ook alle handvatten die je nodig hebt om een professionele fiscalist in Goedereede te vinden. Door deze tips zal je zeker de juiste fiscalist vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Goedereede

Veel bedrijven weten nog niet wat ze nu eigenlijk kunnen met een fiscalist. Ze denken dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is vaak verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een onmisbare rol gaan spelen binnen je bedrijf. De fiscalist is namelijk de partij die de belastingaangiftes voor je onderneming onder handen gaat nemen. Het is meestal zo dat de grotere bedrijven aanzienlijk meer voordelen ondervinden dan de kleine bedrijven. Al is het niet zo dat een fiscalist voor een kleine onderneming niets kan betekenen. Vrijwel iedere organisatie in Nederland heeft profijt bij het inschakelen van een fiscalist. Zelfs ZZP’ers kiezen voor een fiscalist als zij geen zin hebben om de belastingaangifte zelf in te vullen.

Voor de organisaties die jaarlijks een hoge omzet genereren is het inzetten van een fiscalist noodzakelijk. Dit komt voornamelijk door het feit dat bedrijfseigenaren erg veel geld over kunnen houden door middel van verschillende aftrekposten en besparingen. Voor de grotere bedrijven gaat het hier om hoge bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal besparen. Je kan hierbij denken aan de MKB vrijstelling of aan de verschillende investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op kunnen wijzen ten tijde van het invullen van de belastingaangifte.

Alle fiscalisten uit Goedereede

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Goedereede?

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de aangewezen persoon die de administratie uit handen neemt. Een fiscalist is de partij die in het bijzonder gericht is op de belastingzaken van je bedrijf. Dit zijn 2 verschillende gebieden. De accountant stelt jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes invult. Beide partijen kunnen een onmisbare rol spelen in je bedrijf. Maar als je het meeste uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de partij waar je bij uit zal komen. Voor de specifieke werkzaamheden die de fiscalist voor je uit handen kan nemen is het verstandig om even contact te zoeken met de kantoren uit Goedereede.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Goedereede

Op zoek naar een fiscalist uit Goedereede?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Goedereede te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Goedereede

Op de eerste plaats is het mogelijk om grote besparingen te maken ten opzichte van voorgaande jaren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Goedereede weet alles over deze aftrekposten, je kan er dus vanuit gaan dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast bespaart de fiscalist je veel tijd. Het invullen en opsturen van de belastingaangifte is meestal een tijdrovende opgave, al helemaal bij een groter bedrijf. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, als ondernemer heb je het al druk genoeg. De fiscalist uit Goedereede zal dit werk voor je uit handen nemen.

Als laatste is het natuurlijk ook nog eens zo dat de fiscalist in Goedereede veel problemen met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere ondernemer in ons land is volgens de wet verplicht om zijn administratie naar behoren in te vullen. Ook zelfstandige ondernemers doen er dus goed aan om een fiscalist in Goedereede in te zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Goedereede gezocht

Om de geschikte fiscalist te vinden zal je een aantal stappen moeten doorlopen. Door deze stappen zal je uitkomen bij een betere partij. Het is belangrijk om duidelijk te zijn tegen de fiscalist in Goedereede.Hij moet natuurlijk wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht. Hoeft hij of zij alleen maar de belastingaangifte in te vullen of zal hij/zij ook een adviserende rol innemen binnen het bedrijf?

Door hier duidelijk over te zijn kom je uit bij een geschikte keuze. Voor een fiscalist kantoor in Goedereede zien we gemiddeld een uurtarief van €80 per uur, uiteraard voor een persoon met ervaring. Voor de startende fiscalist ben je minder kwijt. Je kan er ook voor kiezen om maar een taak te laten verrichten, dit is handig voor particulieren. Zij laten bijvoorbeeld enkel de belastingaangifte invullen.

Daarnaast is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de fiscalist uit Goedereede. Zo zijn grote organisaties het beste geholpen met een fiscalisten kantoor met ruime ervaring. Je kan altijd contact zoeken met een van de kantoren om deze vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de opleiding van de fiscalist en naar zijn portfolio.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Goedereede te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Goedereede.

Fiscalistkantoren uit Goedereede vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Goedereede vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Goedereede

Het is uiteraard altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo specifiek mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist waar hij aan toe is en bespaar je tijd in de onderhandelingen. Mocht de fiscalist ergens niet toe in staat zijn weet je dat meteen.

Daarna hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen, tijdens dit gesprek kan je een beeld vormen van de persoon die tegenover je zit. Het is immers belangrijk dat je door een deur past met deze persoon.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Goedereede op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Goedereede.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Goedereede – investering met alleen maar voordelen

Ook op zoek naar een fiscalist in Goedereede? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest de geschikte kandidaat te vinden. Door de benoemde stappen te volgen zal jouw onderneming uitkomen bij een adviseur die aan je verwachtingen voldoet. Het samenwerken met een fiscalist is een zeer goede investering met alleen maar pluspunten. Het is zelfs voor particulieren makkelijk om een fiscalist in Goedereede te vinden voor hun aangiftes. Door onze 3 gratis offertes kan je binnen een korte tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Goedereede.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Goedereede te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Goedereede?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Goedereede te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Goedereede

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Goedereede.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Goedereede. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Goedereede en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Goedereede die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Goedereede

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

27 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Dirk van de Ven

Vlugge offerte

21 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Natasja Verhoeven

Snelle offerte

24 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Danny Blom

Ideale tip

20 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Raymond Kuipers

Goed contact

17 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ilse Veenstra

Forum bood hulp

18 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Saskia Scholten

Fiscalistkaart werkt erg fijn

18 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Annemarie Verbeek

Via forum hier terechtgekomen

18 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Marcel Kuijpers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petronella Brouwer

Geen linkedin nodig

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anita Kuipers

betaalbaarder dan ik dacht

13 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mariska Brouwer

Ideale tip

16 juni 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Edwin Janssen

Duidelijke website

11 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jacobus Dijkstra

erg betaalbaar

10 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin van der Laan

Aangenaam verrast

10 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marieke de Vries

Super service

8 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nienke van den Bosch

Ideale tip

10 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tom van Dongen

Fiscalistkaart werkt erg fijn

9 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Pascal Jonker

Ideale tip

8 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Claudia de Lange

Lang leve google

8 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie van Beek

Ideale tip

4 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Roy van den Heuvel

Vlugge offerte

9 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Elisabeth de Haan

Voortreffelijke match

6 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Pieter Blom

Snelle offerte

31 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Johanna Maas

erg snel

3 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Marieke Meijer

erg betaalbaar

2 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin de Vos

Dit werkt fijn

30 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kevin Hendriks

Fiscalistkaart is top!

28 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Cindy Molenaar

Dit werkt fijn

2 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marcel Kuijpers

Lang leve google

26 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter van der Meulen

Fiscalistkaart is top!

27 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Joris van Leeuwen

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dave Dekker

snelle service

27 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Cornelia Bos

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

27 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marianne Bosman

Super service

25 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sander van Wijk

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

24 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacobus Schouten

Fijn!

26 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Gerardus Dijkstra

Voortreffelijke match

21 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Inge Veenstra

Google is je grootste vriend

25 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy Peeters

Perfecte website

23 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Renate Mulder

snelle service

16 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Ingrid Blom

Via forum hier terechtgekomen

16 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Jacobus Visser

snelle service

15 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Anouk Prins

Lang leve google

15 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit Boer

aangename service

13 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Albert Willemsen

aangename service

15 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Koen Martens

Werkt goed dit

15 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martinus Bosch

Eindelijk een goede site gevonden

13 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Tom de Vos

De perfecte match

16 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sjoerd van der Horst

Werkt goed dit

15 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sanne Hofman

Lang leve google

10 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wendy van de Velde

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Evelien van de Brink

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

12 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Antonius Verbeek

Perfecte tip

9 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Monique van de Velden

Werkt goed dit

5 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maaike Postma

Goed contact

7 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Franciscus Koster

Lang leve google

9 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Timmermans

Fijne service

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Petronella Peters

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

5 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Daniëlle Peeters

Fiscalistkaart is top!

6 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Klaas Verbeek

vlot en makkelijk

1 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Martine Postma

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Peter van de Ven

Prettige service

4 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Kelly Huisman

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

28 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Stefan van der Heijden

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

26 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Martinus Kramer

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

30 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marco van Leeuwen

Fijne service

25 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Michiel Molenaar

Werkt goed dit

25 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marijke de Lange

Zeer verrast

26 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Matthijs van de Berg

Duidelijke website

26 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anne van Dam

Werkt lekker!

25 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Raymond Mulder

De perfecte match

20 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Gerrit de Jong

Super service

23 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Eveline Smeets

Gevonden via forum

21 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Laura Verbeek

Fijne service

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Martine Boer

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

18 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sharon Evers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Laura van Dijk

Aangenaam verrast

18 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Antonius de Leeuw

Zeer verrast

18 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marije Vink

Eindelijk een fijne site

17 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sander Willemsen

Dit werkt fijn

14 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marcel Schipper

Ideale match

13 april 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maaike de Groot

Forum bood hulp

16 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Ramona van de Wal

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

11 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Matthijs Peters

Forum bood hulp

13 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Judith van de Brink

betaalbaar en professioneel

13 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thomas de Jong

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

7 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Gerardus de Wit

Fiscalistkaart is top!

5 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Jacqueline van den Broek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Raymond van Doorn

Via linkedin niet hetzelfde

8 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne van Doorn

Via Via maar dan beter

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle Jonker

Aangenaam verrast

7 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bas Hermans

Forum bood hulp

7 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Annemarie Kramer

Vlugge offerte

4 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Anne van de Wal

erg snel

6 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Anna van Leeuwen

Prettige service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Ramona Kok

Vlugge offerte

1 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Mariska Koning

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sander van de Ven

aangename service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Renate de Wit

zeer rap geholpen

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marco van de Brink

Ideale match

25 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marco de Koning

Via forum hier terechtgekomen

28 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Christian Verbeek

Perfecte website

24 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Patrick Hendriks

Snelle offerte

25 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Tamara de Koning

Snelle offerte

22 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Pieter Martens

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Janneke Molenaar

Gevonden via forum

25 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Michael de Wit

Werkt lekker!

24 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Monique Vink

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

24 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Martijn Verbeek

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacobus de Bruin

snelle service

24 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Nancy de Boer

Eindelijk een goede site gevonden

17 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacobus Bosman

Eindelijk een goede site gevonden

18 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Annemieke Smeets

betaalbaar en professioneel

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne van den Heuvel

betaalbaar en professioneel

15 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martine van Loon

Goede werking van de website

17 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robert van de Pol

Fiscalistkaart is top!

19 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Sjoerd Mol

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Steven van de Wal

Zeer verrast

15 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Roel van de Velden

Ideale match

16 maart 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Raymond Kramer

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

24 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hendrik de Bruin

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

17 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marinus Groen

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

10 november 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sandra van de Velde

De perfecte match

31 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey Wolters

Fijne service

25 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Kirsten de Jong

zeer rap geholpen

24 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Michel Visser

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis Driessen

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

6 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacoba Smits

Goede werking van de website

29 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Frank Jansen

Heel positief

26 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Barbara van de Berg

Perfecte website

19 september 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacqueline Hofman

Via linkedin niet hetzelfde

10 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriaan de Bruijn

Positieve ervaring

5 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Vanessa van de Velden

Heel positief

25 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Daniëlle Peeters

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

20 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Petrus Schipper

De perfecte match

8 augustus 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Michiel Gerritsen

Goed contact

4 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Koen Verhoeven

Werkt goed dit

31 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Brenda Bos

Lang leve google

25 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra Evers

De perfecte match

17 juli 2019

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Michiel Kuipers

Fiscalistkaart is top!

11 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Robert Peters

Ideale website

1 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rutger de Boer

Lang leve google

24 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald Schipper

Ideale website

18 juni 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Martin Kuipers

Via forum hier terechtgekomen

13 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marcel de Koning

Positieve ervaring

2 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Lisette van Loon

aangename service

28 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Claudia Schipper

betaalbaarder dan ik dacht

19 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Danny de Ruiter

Positieve ervaring

9 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Antonius de Lange

Via linkedin niet hetzelfde

6 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Catharina Vermeulen

betaalbaar en professioneel

30 april 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Brouwer

Dé tip

25 april 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anna van de Veen

betaalbaar en professioneel

13 april 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan Jonker

Fijne service

4 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Tim de Lange

Ideale match

29 maart 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marcel van Loon

Lang leve google

2 maart 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian Molenaar

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 januari 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Michiel Vos

vlot en makkelijk

16 december 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ilona van den Bosch

Geen linkedin nodig

16 november 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn van Dam

Uitgelichte fiscalisten uit Goedereede

WEA Zuid-West / Joost

Grevelingenstraat 10-A
4301 XX Zierikzee
Nederland

0111 453 700
http://www.weazuidwest.nl/

De Looze Financiën

Bogerdweg 33
4315 CB Dreischor
Nederland

0111 406 060
http://www.deloozefinancien.nl/

De Bonte Financieel Advies

Watergang 20
4303 BA Zierikzee
Nederland

0187 760 100
http://www.leondebonte.nl/