Fiscalist Heemskerk

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw fiscale vraagstukken in Heemskerk?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Fiscalist Heemskerk verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalistkantoren uit Heemskerk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Fiscalist Heemskerk gezocht?

Vraag direct 5 offertes aan

Fiscalist Heemskerk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heemskerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Driehuis, Velsen Noord en Velserbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Heemskerk zoeken?

Behoefte aan een fiscalist in Heemskerk? Het kan een uitdaging zijn om uit te komen bij de geschikte partij die geheel aansluit bij je wensen. Wij snappen dit maar al te goed, door het brede aanbod is het lastig om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Gelukkig zijn wij er om je te ondersteunen. Op deze pagina geven wij jou dan ook alle tips die je nodig hebt om een professionele fiscalist in Heemskerk te vinden. Door deze tips zal je zeker de juiste fiscalist vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Heemskerk

Veel organisaties weten nog niet wat ze nu eigenlijk moeten met een fiscalist. Ze zijn ervan overtuigd dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is vaak verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een onmisbare rol gaan innemen binnen je organisatie. De fiscalist is immers de partij die de belastingaangiftes voor je organisatie onder handen gaat nemen. Het is over het algemeen zo dat de grotere ondernemingen veel meer voordelen ondervinden dan de kleine bedrijven. Al is het niet zo dat een fiscalist voor een kleine onderneming niets kan betekenen. Eigenlijk iedere organisatie in Nederland kan voordelen behalen bij het inzetten van een fiscalist. Zelfs ZZP’ers kiezen voor een fiscalist als zij niet zoveel zin hebben om de belastingaangifte zelf bij te houden.

Voor de organisaties die op jaarbasis een hoge omzet genereren is het inzetten van een fiscalist een noodzaak. Dit omdat bedrijfseigenaren erg veel winst over kunnen houden door slim gebruik te maken van diverse aftrekposten en besparingen. Voor de grotere bedrijven gaat het hier om zeer forse bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal overhouden. Denk hierbij aan de MKB vrijstelling of aan de diverse investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op kunnen wijzen tijdens het invullen van de aangifte.

Alle fiscalisten uit Heemskerk

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Heemskerk?

Het is belangrijk dat je weet wat de verschillen zijn tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de persoon die de administratie uit handen neemt. Een fiscalist is de partij die in het bijzonder gericht is op de belastingzaken van je organisatie. Dit zijn 2 verschillende gebieden. De accountant stelt jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes doet. Beide personen zullen een belangrijke rol spelen binnen je bedrijf. Maar als je het meeste uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de persoon waar je bij uitkomt. Voor de specifieke werkzaamheden die de fiscalist voor je uit handen kan nemen is het verstandig om even contact te zoeken met de kantoren uit Heemskerk.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Heemskerk

Op zoek naar een fiscalist uit Heemskerk?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Heemskerk te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Heemskerk

Op de eerste plaats is het mogelijk om grote kostenbesparingen te maken ten aanzien van voorgaande jaren. Hierbij kan je denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Heemskerk weet alles over de aftrekposten, je kan er dus vanuit gaan dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je door de fiscalist veel tijd over kunnen houden. Het opstellen en indienen van de belastingaangifte is vaak een tijdrovende opgave, al helemaal bij een groter bedrijf. Het is zonde om hier veel moeite in te stoppen, het ondernemerschap is al druk genoeg. De fiscalist uit Heemskerk zal dit werk van je overnemen.

Als laatste is het ook nog eens zo dat je door middel van een fiscalist in Heemskerk veel moeilijkheden met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in ons land is volgens de wet verplicht om zijn aangiftes juist in te vullen. Ook zelfstandige ondernemers doen er dus goed aan om een fiscalist in Heemskerk in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Heemskerk gezocht

Om de juiste fiscalist te vinden moet je een aantal stappen doorlopen. Door deze stappen zal je uitkomen bij een geschikte kandidaat. Het is noodzakelijk om duidelijk te zijn tegen de fiscalist in Heemskerk.Hij moet natuurlijk wel weten wat je eigenlijk van hem of haar verwacht. Hoeft hij of zij alleen maar de belastingaangifte uit handen te nemen of zal hij/zij ook een adviserende rol innemen binnen de onderneming?

Door hier duidelijk over te zijn kom je uit bij een betere keuze. Voor een fiscalist kantoor in Heemskerk zien we vaak een uurtarief van €80 per uur, natuurlijk voor een persoon met ervaring. Voor de startende fiscalist ben je iets minder kwijt. Je kan ook de keuze maken om maar een taak te laten uitvoeren, dit is handig voor particulieren. Zij laten bijvoorbeeld enkel de belastingaangifte invullen.

Daarnaast is het wenselijk dat je onderzoek doet naar de fiscalist uit Heemskerk. Zo zijn grote bedrijven geholpen met een fiscalisten kantoor met veel ervaring. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om je twijfel uit te spreken. Vraag hierbij gerust naar de opleiding van de kandidaat en naar zijn portfolio.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Heemskerk te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Heemskerk.

Fiscalistkantoren uit Heemskerk vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Heemskerk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Heemskerk

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo duidelijk mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist meteen waar hij aan toe is is en bespaar je waardevolle tijd tijdens de onderhandelingen. Mocht de fiscalist ergens niet toe in staat zijn weet je dat meteen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen van de persoon die tegenover je zit. Het is namelijk belangrijk dat je het goed kan vinden met deze partij.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Heemskerk op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Heemskerk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Heemskerk – investering met alleen maar voordelen

Op zoek naar een fiscalist in Heemskerk? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest de geschikte kandidaat te vinden. Door deze stappen toe te passen zal jouw organisatie uitkomen bij een fiscalist die aan de verwachtingen voldoet. Het samenwerken met een fiscalist is een goede investering met alleen maar voordelen. Het is zelfs voor ZZP’ers makkelijk om een fiscalist in Heemskerk te zoeken voor hun aangiftes. Dankzij onze 3 gratis offertes kan je binnen een korte tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Heemskerk.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Heemskerk te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Heemskerk?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Heemskerk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Heemskerk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Heemskerk.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Heemskerk. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Heemskerk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Heemskerk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Heemskerk

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

19 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Angelique Jacobs

Fijne service

21 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Jasper de Bruijn

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nienke Bakker

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

18 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Paulus Mulder

Super service

16 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Johan Peters

zeer rap geholpen

16 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Cornelia Bosch

Goed contact

19 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Elisabeth Boer

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

16 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Robin Gerritsen

aangename service

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Erwin Scholten

snel geholpen

12 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Remco de Haan

Voortreffelijke match

15 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mariska van den Heuvel

Ideale website

11 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Albert Timmermans

Perfecte website

9 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sanne van Veen

Aangenaam verrast

7 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Niels van de Pol

Goed contact

7 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Deborah Janssen

betaalbaarder dan ik dacht

10 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maria van de Veen

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marije Bosman

Werkt lekker!

6 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cornelis van de Velde

Goed contact

3 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Adriana de Bruin

Via linkedin niet hetzelfde

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas van Beek

Voortreffelijke match

1 juni 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Arie de Lange

betaalbaarder dan ik dacht

5 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maarten Groen

Forum bood hulp

30 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Thomas de Jong

Eindelijk een fijne site

29 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Janneke van Beek

Lang leve google

29 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna Schouten

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Rogier de Vries

Google is je grootste vriend

29 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten van de Velde

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

27 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michel Veenstra

Via Via maar dan beter

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sander Bakker

Snelle offerte

28 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Martijn Martens

Lang leve google

30 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hanneke Smit

Prettige service

29 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Cindy Janssen

vlot en makkelijk

22 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Annemieke Kok

Fiscalistkaart is top!

23 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Sylvia Schouten

zeer rap geholpen

25 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Bas Schipper

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

25 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ramona Peeters

Eindelijk een fijne site

25 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacqueline Verbeek

Ideale tip

24 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maaike Verbeek

Ideale website

21 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jan Sanders

zeer rap geholpen

22 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Monique Verhoeven

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Charlotte van de Velden

Via Via maar dan beter

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona de Jong

Duidelijke website

17 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ruud Martens

Prettige service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Dave van Dam

Gevonden via forum

14 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sandra de Bruijn

Via forum hier terechtgekomen

16 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Tom Sanders

Zeer verrast

16 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Anouk van Doorn

snel geholpen

11 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Martine Koning

Heel positief

14 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Alexander Kramer

Vlugge offerte

13 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Danny Willems

Goed contact

12 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Michael Jacobs

Via Via maar dan beter

11 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Post

Werkt goed dit

11 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Elisabeth de Bruijn

Perfecte tip

9 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ilona Koster

Erg tevreden

9 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Nienke Kuijpers

Fiscalistkaart is top!

7 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Frank van Dam

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

6 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Arie Kok

Goede werking van de website

2 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Natascha Vermeulen

Prettige service

29 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- David van Dongen

Via Via maar dan beter

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen Smits

Duidelijke website

30 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sanne Maas

Google is je grootste vriend

28 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk de Leeuw

zeer rap geholpen

26 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Femke van Doorn

betaalbaarder dan ik dacht

24 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kirsten Dijkstra

Werkt lekker!

27 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marloes Timmermans

De perfecte match

29 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bram van de Velde

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

29 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ramona Hermans

Eindelijk een goede site gevonden

23 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Astrid de Jonge

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

25 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Margaretha de Bruin

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

25 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Renate de Vries

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

24 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bart Prins

Goed contact

21 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Judith Vink

Fijn!

23 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maurice Verbeek

Fijn!

17 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Guido Timmermans

Eindelijk een goede site gevonden

16 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Martin Molenaar

Super service

18 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Bastiaan Jacobs

erg betaalbaar

15 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marije Kuipers

Goed contact

15 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rob Timmermans

Perfecte website

18 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Wilhelmus Hofman

betaalbaarder dan ik dacht

15 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter Dijkstra

Fijn!

9 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jeroen van Loon

Prettige service

16 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Arie Hofman

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ilse van Dongen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

14 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Elizabeth Kuiper

Dé tip

10 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Caroline Dijkstra

Super service

10 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marc van de Velden

De perfecte match

9 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sander Jacobs

Prettige service

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Yvonne de Koning

Via Via maar dan beter

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ramona Kramer

Erg tevreden

2 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marc Schouten

betaalbaarder dan ik dacht

7 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia Wolters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Alexander Gerritsen

Google is je grootste vriend

6 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angelique Smit

Google is je grootste vriend

31 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Suzanne Maas

Via forum hier terechtgekomen

2 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Dirk Wolters

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

2 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bas de Groot

erg betaalbaar

30 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paul Peters

Vlugge offerte

26 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Alexander Hofman

Duidelijke website

30 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Miranda Mulder

Positieve ervaring

29 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Margaretha Smeets

Perfecte website

29 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Monique van Veen

erg betaalbaar

24 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cindy Prins

aangename service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Danny Bosch

vlot en makkelijk

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Nicolaas Bosch

Ideale match

20 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rogier Mulder

Google is je grootste vriend

20 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus van der Horst

niet verwacht zo betaalbaar

19 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martin Willems

Eindelijk een goede site gevonden

19 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Paul Bakker

Via forum hier terechtgekomen

20 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Marc van den Broek

Eindelijk een goede site gevonden

23 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marcel Jonker

Voortreffelijke match

20 maart 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maarten Kramer

Aangenaam verrast

16 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Pieter Smeets

betaalbaarder dan ik dacht

18 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Franciscus Bosch

Heel positief

12 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Michel de Haan

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Renate van de Pol

Dé tip

13 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Franciscus van Leeuwen

Super service

13 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ronald Timmermans

Eindelijk een fijne site

12 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Willem Post

Heel positief

23 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Bianca van der Laan

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

17 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Johannes de Jonge

Eindelijk een goede site gevonden

9 november 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Paulus Kuipers

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

4 november 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Steven Gerritsen

Lang leve google

29 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Janneke Koning

Snelle offerte

17 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sebastiaan Kuiper

snel geholpen

13 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Sharon Maas

Fijn!

9 oktober 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Björn van Vliet

De perfecte match

29 september 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Christian Vos

Goede werking van de website

19 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Judith van de Velde

Perfecte tip

15 september 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kirsten Mol

Lang leve google

11 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle Koning

erg snel

30 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Pascal Brouwer

Dé tip

25 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kelly de Ruiter

Erg tevreden

18 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- David Molenaar

Duidelijke website

9 augustus 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Patrick Gerritsen

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

1 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Maarten Kramer

erg betaalbaar

28 juli 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy van der Linden

Gevonden via forum

22 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Frank Veenstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 juli 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus Blom

snel geholpen

5 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Linda de Vries

Vlugge offerte

30 juni 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sanne Bakker

aangename service

24 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Nathalie van der Meer

Duidelijke website

15 juni 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adrianus de Leeuw

Fiscalistkaart werkt erg fijn

7 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Guido Scholten

Via Via maar dan beter

6 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tom de Bruin

Dit werkt fijn

28 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Richard van den Bosch

Fijne service

23 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Simon Post

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

15 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Janneke van der Heijden

Zeer verrast

6 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Adrianus van de Brink

Eindelijk een fijne site

28 april 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Nienke Molenaar

Geen linkedin nodig

18 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido de Leeuw

Ideale website

18 april 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sabrina van de Velden

snel geholpen

8 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Koen Gerritsen

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

29 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marinus Schipper

Dit werkt fijn

3 maart 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Pascal van Dijk

Via Via maar dan beter

2 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elizabeth van Dam

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 december 2018

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Catharina Kuipers

zeer rap geholpen

15 november 2018

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Franciscus de Lange

Uitgelichte fiscalisten uit Heemskerk

R&B Administratie

Torenstraat 22
1901 ED Castricum
Nederland

06 29077576
http://www.renb-administratie.nl/

Groep Kennemerwaert Accountants Belastingadviseurs

Maerten van Heemskerckstraat 34
1961 EB Heemskerk
Nederland

0251 257 957
http://www.kennemerwaert.nl/

Adviesbureau Van der Meij

Kerklaan 11A
1961 GA Heemskerk
Nederland

0251 247 246
http://www.adviesbureauvandermeij.nl/