Fiscalist Hillegom

Behoefte aan een betaalbare fiscalist in Hillegom die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Fiscalist Hillegom verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Fiscalistkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalisten uit Hillegom – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Fiscalist Hillegom gezocht?

Vraag direct 5 offertes aan

Fiscalist Hillegom
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hillegom, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sassenheim, De Zilk en Rijnsaterwoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Hillegom zoeken?

Behoefte aan een fiscalist in Hillegom? Het kan een uitdaging zijn om uit te komen bij de geschikte partij die geheel aansluit bij je wensen. Wij begrijpen dit maar al te goed, door het grote aanbod is het lastig om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. In deze blogpost geven wij jou dan ook alle tips die je nodig hebt om een perfecte fiscalist in Hillegom te vinden. Door deze tips zal je sowieso een geschikte partij vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Hillegom

Veel ondernemingen weten niet wat ze nu eigenlijk moeten met een fiscalist. Ze weten bijna zeker dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is meestal verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een belangrijke rol kunnen gaan innemen binnen je organisatie. De fiscalist is namelijk de partij die de belastingaangiftes voor je bedrijf uit handen gaat nemen. Het is meestal zo dat de grotere ondernemingen aanzienlijk meer voordelen ervaren dan de kleinere bedrijven. Al houdt dit zeker niet in dat een fiscalist voor een kleinere onderneming niet voordelig kan zijn. Eigenlijk ieder bedrijf in Nederland heeft profijt bij het inzetten van een fiscalist. Zelfs ZZP’ers kiezen voor een fiscalist als zij niet zoveel zin hebben om de belastingaangifte zelf bij te houden.

Voor de organisaties die jaarlijks een hoge omzet neerzetten is het inzetten van een fiscalist een noodzaak. Dit komt voornamelijk door het feit dat bedrijfseigenaren erg veel winst over kunnen houden door slim gebruik te maken van verschillende aftrekposten en besparingen. Voor de grotere bedrijven gaat het hier om hoge bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal overhouden. Denk hierbij aan de MKB vrijstelling of aan de verschillende investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op kunnen wijzen ten tijde van het invullen van de aangifte.

Alle fiscalisten uit Hillegom

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Hillegom?

Het is belangrijk dat je weet wat de verschillen zijn tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de persoon die de administratie uit handen neemt. Een fiscalist is de persoon die in het bijzonder gericht is op de belastingzaken van je onderneming. Dit zijn twee verschillende werkgebieden. De accountant stelt jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes invult. Beide partijen kunnen een onmisbare rol spelen in je bedrijf. Maar als je het meeste voordeel uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de persoon waar je bij uitkomt. Voor de precieze taken die de fiscalist voor je uit kan voeren is het belangrijk om even contact te zoeken met de kantoren uit Hillegom.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Hillegom

Op zoek naar een fiscalist uit Hillegom?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Hillegom te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Hillegom

Op de eerste plaats is het mogelijk om grote kostenbesparingen te maken ten aanzien van voorgaande jaren. Hierbij kan je denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Hillegom weet alles over deze aftrekposten, je weet dus zeker dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je door de fiscalist veel tijd over kunnen houden. Het opstellen en indienen van de aangiftes is meestal een tijdrovende bezigheid, al helemaal bij een groter bedrijf. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, je hebt het vaak al druk genoeg. De fiscalist uit Hillegom zal dit werk van je overnemen.

Als laatste is het ook nog eens zo dat je door middel van een fiscalist in Hillegom veel moeilijkheden met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere ondernemer in ons land is volgens de wet verplicht om zijn administratie juist in te vullen. Ook ZZP’ers doen er dus goed aan om een fiscalist in Hillegom in dienst te nemen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Hillegom gezocht

Om de beste fiscalist te vinden moet je een aantal stappen doorlopen. Dankzij deze stappen zal je uitkomen bij een betere dienstverlener. Het is noodzakelijk om duidelijk te zijn tegen de fiscalist in Hillegom.Hij moet immers wel weten wat je eigenlijk van hem of haar verwacht. Hoeft hij of zij alleen maar de belastingaangifte uit handen te nemen of zal hij/zij ook een adviserende rol innemen binnen de onderneming?

Door hier duidelijk over te zijn kom je uit bij een betere keuze. Voor een fiscalist kantoor in Hillegom zien we gemiddeld een uurtarief van €80 per uur, uiteraard voor een fiscalist met ervaring. Voor de startende fiscalist ben je iets minder kwijt. Je kan er ook voor kiezen om maar een taak te laten uitvoeren, dit wordt vaak gedaan door particulieren. Zij laten bijvoorbeeld enkel de belastingaangifte invullen.

Vervolgens is het belangrijk dat je goed onderzoek doet naar de fiscalist uit Hillegom. Zo zijn grote organisaties geholpen met een fiscalisten kantoor met veel ervaring. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de opleiding van de dienstverlener en naar zijn portfolio.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Hillegom te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Hillegom.

Fiscalistkantoren uit Hillegom vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Hillegom vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Hillegom

Het is uiteraard altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo duidelijk mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist waar hij aan toe is en bespaar je tijd tijdens de onderhandelingen. Mocht de fiscalist ergens niet toe in staat zijn weet je dat meteen.

Daarna hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen van de persoon die tegenover je zit. Het is namelijk belangrijk dat je het goed kan vinden met deze partij.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Hillegom op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Hillegom.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Hillegom – investering met alleen maar voordelen

Op zoek naar een fiscalist in Hillegom? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de juiste kandidaat te vinden. Door deze stappen te volgen zal jouw onderneming uitkomen bij een fiscalist die aan je verwachtingen voldoet. Het in dienst nemen van een fiscalist is een zeer goede investering met alleen maar pluspunten. Het is zelfs voor particulieren makkelijk om een fiscalist in Hillegom te zoeken voor hun aangiftes. Door onze 3 gratis offertes kan je binnen een korte tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Hillegom.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Hillegom te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Hillegom?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Hillegom te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Hillegom

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Hillegom.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Hillegom. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Hillegom en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Hillegom die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Hillegom

snel geholpen

22 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Eveline Driessen

Goede werking van de website

20 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robertus van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- David de Boer

Super service

23 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Vanessa van de Velden

aangename service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Frank van Beek

Lang leve google

20 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal Huisman

aangename service

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Nancy Evers

Werkt lekker!

16 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Lisette Wolters

Eindelijk een fijne site

14 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marcel Sanders

Via Via maar dan beter

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sanne de Wit

Prettige service

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Adrianus de Bruin

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

10 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Martijn Bosman

Positieve ervaring

10 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Joost van der Linden

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

12 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Miranda Bosman

Goede werking van de website

8 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Björn Vos

Vlugge offerte

7 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sharon Brouwer

De perfecte match

9 juni 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marc Bosch

Via forum hier terechtgekomen

10 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ronald de Ruiter

Voortreffelijke match

5 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robert de Groot

Aangenaam verrast

7 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nicole Postma

Fiscalistkaart is top!

9 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Charlotte van der Linden

Werkt goed dit

6 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Steven van Dongen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

5 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Eva Hendriks

Positieve ervaring

4 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Kirsten de Koning

Vlugge offerte

2 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Barry van de Veen

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mark Martens

Werkt goed dit

3 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anne Peters

zeer rap geholpen

1 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Marloes de Jonge

Zeer verrast

1 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Elizabeth Willems

Fijn!

27 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joyce Sanders

Fiscalistkaart is top!

30 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Paulus Jonker

Vlugge offerte

23 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marianne Kuipers

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

28 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Astrid van de Velde

Vlugge offerte

26 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Brenda van Leeuwen

Fijn!

22 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Natascha Willems

Snelle offerte

23 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Martine Bosman

betaalbaarder dan ik dacht

25 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana de Jong

niet verwacht zo betaalbaar

24 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arjan Bakker

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

18 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Willem Bosman

Lang leve google

21 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy Peters

Google is je grootste vriend

17 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Antonius Dekker

erg betaalbaar

19 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rutger van der Laan

Erg tevreden

19 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jacqueline Maas

niet verwacht zo betaalbaar

20 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joyce Postma

Vlugge offerte

13 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jessica Smits

snel geholpen

15 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Anne Meijer

Google is je grootste vriend

13 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke Koning

Duidelijke website

15 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ingrid van der Laan

vlot en makkelijk

13 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Martijn van der Horst

Google is je grootste vriend

10 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke Dijkstra

Perfecte website

10 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hanneke van de Pol

Vlugge offerte

7 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Nathalie Bosch

Vlugge offerte

5 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Bas Jansen

Geen linkedin nodig

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Albert Koning

snelle service

5 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Jacobus Kok

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

6 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sylvia Brouwer

Goed contact

7 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Koen Hendriks

Vlugge offerte

2 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Margaretha de Ruiter

Werkt goed dit

5 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rutger Peters

Via forum hier terechtgekomen

1 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Nathalie van de Velden

Aangenaam verrast

4 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Dave van de Pol

Positieve ervaring

27 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Erik Schouten

Duidelijke website

30 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Eveline de Vos

Prettige service

29 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Barbara van Doorn

Ideale match

24 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ilona Bosman

Via forum hier terechtgekomen

26 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Bram van de Veen

betaalbaarder dan ik dacht

26 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie de Jong

Ideale tip

27 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jeroen van Leeuwen

Duidelijke website

27 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Patricia van den Broek

Ideale match

26 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ingrid van der Linden

Ideale match

20 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Roel Schipper

Via Via maar dan beter

20 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia Kuijpers

Goede werking van de website

22 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Mariska van de Brink

Prettige service

18 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Wilhelmus Koning

erg betaalbaar

22 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn Bosman

Goed contact

18 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Willem Kuiper

Fijn!

21 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Daniëlle Sanders

Fiscalistkaart is top!

15 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Jacobus de Jong

Fiscalistkaart is top!

12 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Simon Kuiper

Goed contact

11 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Charlotte Jacobs

Fijn!

17 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sjoerd van de Veen

Fijn!

15 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jacoba de Jonge

Eindelijk een fijne site

11 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerardus de Leeuw

Eindelijk een goede site gevonden

11 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Klaas van Veen

Heel positief

12 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Kelly Post

Forum bood hulp

11 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Kirsten de Jonge

Perfecte website

10 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marijke Verhoeven

Fijn!

7 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Eveline Martens

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus de Jong

Lang leve google

9 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica Hofman

Lang leve google

4 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thomas van der Meer

Fijne service

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Nicolaas van der Meer

Snelle offerte

31 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Kevin Vermeulen

Zeer verrast

4 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sebastiaan de Jong

Heel positief

29 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Susanne Timmermans

Dit werkt fijn

30 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Rutger Janssen

zeer rap geholpen

1 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Bram van de Berg

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Willem van Wijk

Dit werkt fijn

26 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wendy Visser

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Steven Bosman

zeer rap geholpen

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Petra Dijkstra

Dé tip

29 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sandra Brouwer

Forum bood hulp

28 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Mariska Evers

Erg tevreden

27 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ellen Smit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michiel van Loon

Zeer verrast

21 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Nicole Willemsen

Dé tip

22 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Niels Hofman

Via linkedin niet hetzelfde

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ellen van de Brink

Goede werking van de website

21 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Annemarie Sanders

Perfecte website

17 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Patricia Koning

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Rutger Smeets

Google is je grootste vriend

15 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan Bosch

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Mirjam de Leeuw

Eindelijk een goede site gevonden

19 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sylvia Wolters

snel geholpen

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Edwin Visser

Snelle offerte

15 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Manon Kuipers

Fiscalistkaart is top!

16 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Hendrika Maas

aangename service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Karin Bosch

erg betaalbaar

11 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna de Lange

Snelle offerte

25 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Maaike Kuipers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

18 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Gerardus de Leeuw

Voortreffelijke match

11 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- René van den Broek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Dijkstra

Google is je grootste vriend

31 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Manon de Wit

Positieve ervaring

24 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jeroen Bos

Google is je grootste vriend

11 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus van Beek

Erg tevreden

9 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Maarten Smit

Fiscalistkaart is top!

28 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Nicolaas van de Brink

Perfecte website

26 september 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ivo Dekker

Via linkedin niet hetzelfde

18 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johan Scholten

Forum bood hulp

12 september 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Elizabeth Visser

Via Via maar dan beter

31 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elisabeth de Haan

Erg tevreden

25 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marije Kuijpers

Prettige service

19 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Mark Meijer

Goed contact

14 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Simone van Wijk

Goede werking van de website

3 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Caroline de Koning

Forum bood hulp

26 juli 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Kirsten Koning

Snelle offerte

19 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Michel van de Ven

Fijne service

18 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Elisabeth Mol

Google is je grootste vriend

5 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dirk Boer

Aangenaam verrast

29 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michiel de Vries

Aangenaam verrast

22 juni 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Stefan Scholten

Zeer verrast

16 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Hendrik van de Velden

aangename service

9 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Manon van der Laan

Vlugge offerte

3 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Mark van Vliet

niet verwacht zo betaalbaar

25 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eva de Haan

betaalbaarder dan ik dacht

20 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johannes Blom

Erg tevreden

14 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Johan de Boer

Via Via maar dan beter

5 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline Hofman

Positieve ervaring

30 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Hendrikus Verhoeven

Dé tip

23 april 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barbara Evers

Google is je grootste vriend

15 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marleen van den Heuvel

Goed contact

11 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Gerrit van der Laan

Google is je grootste vriend

2 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thomas de Jonge

Snelle offerte

3 maart 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniëlle Jansen

Via Via maar dan beter

2 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Niels Mol

erg snel

31 december 2018

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Martine Schipper

zeer rap geholpen

4 november 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jacqueline de Jong

Uitgelichte fiscalisten uit Hillegom

Flynth adviseurs en accountants Lisse

Heereweg 347
2161 CA Lisse
Nederland

088 236 7300
https://www.flynth.nl/over-flynth/vestigingen/lisse?utm_source=Google%20Mybusiness

Pondera administratie & belastingadvies

Heereweg 231
2161 BG Lisse
Nederland

06 29319840
http://pondera-administratie.nl/

Administratiekantoor van Rooijen

Deltahof 16
2181 EN Hillegom
Nederland

0252 528 342
http://www.administratiekantoorvanrooijen.nl/