Fiscalist Lochem

Zoek jij een expert voor jouw fiscale vraagstukken in Lochem?

Lees dan vooral verder.

Fiscalistkaart zorgt dat jij die zoekt naar Fiscalist Lochem verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalisten uit Lochem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Fiscalist Lochem gezocht?

Een fiscalist uit Lochem vinden

Fiscalist Lochem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lochem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Haarlo, Joppe en Borculo bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Lochem zoeken?

Ben jij op zoek naar een fiscalist in Lochem? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte partij die geheel aan zal sluiten bij je wensen. Wij begrijpen dit maar al te goed, door het grote aanbod is het lastig om het overzicht te behouden. Wij zijn er om je te ondersteunen. In dit artikel geven wij jou dan ook alle tips die je nodig hebt om een ijzersterke fiscalist in Lochem te vinden. Door deze tips zal je sowieso een geschikte partij vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Lochem

Veel ondernemingen weten nog niet wat ze nu eigenlijk kunnen met een fiscalist. Ze zijn ervan overtuigd dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is vaak verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een onmisbare rol gaan innemen binnen je bedrijf. De fiscalist is namelijk de persoon die de belastingaangiftes voor je onderneming onder handen gaat nemen. Het is meestal zo dat de grotere ondernemingen veel meer voordelen ondervinden dan de kleine bedrijven. Al is het niet zo dat een fiscalist voor een kleinere onderneming niet voordelig kan zijn. Bijna ieder bedrijf in Nederland heeft profijt bij het inschakelen van een fiscalist. Zelfs ZZP’ers kiezen voor een fiscalist als zij niet zoveel zin hebben om de belastingaangifte zelf bij te houden.

Voor de organisaties die op jaarbasis een hoge omzet genereren is het inschakelen van een fiscalist noodzakelijk. Dit komt voornamelijk door het feit dat bedrijfseigenaren erg veel geld over kunnen houden door slim gebruik te maken van diverse aftrekposten en besparingen. Voor de grotere organisaties gaat het hier om hoge bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal besparen. Denk hierbij aan de MKB vrijstelling of aan de diverse investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op wijzen ten tijde van het invullen van de belastingaangifte.

Alle fiscalisten uit Lochem

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Lochem?

Het is belangrijk dat je weet wat de verschillen zijn tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de persoon die de administratie uit handen neemt. Een fiscalist is de partij die gericht is op de belastingzaken van je organisatie. Dit zijn twee verschillende gebieden. De accountant stelt jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes doet. Beide partijen zullen een onmisbare rol spelen in je organisatie. Maar als je het meeste voordeel uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de partij waar je bij uitkomt. Voor de precieze opdrachten die de fiscalist voor je uit kan voeren is het wijs om contact te zoeken met de kantoren uit Lochem.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Lochem

Op zoek naar een fiscalist uit Lochem?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Lochem te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Lochem

Het is mogelijk om grote besparingen te maken ten aanzien van voorgaande jaren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Lochem weet alles over deze aftrekposten, je weet dus zeker dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je door de fiscalist veel tijd over kunnen houden. Het invullen en indienen van de belastingaangifte is meestal een tijdrovende opgave, al helemaal bij een groter bedrijf. Het is zonde om hier veel te veel moeite in te stoppen, je hebt het vaak al druk genoeg. De fiscalist uit Lochem zal al dit werk van je overnemen.

Als laatste is het natuurlijk ook nog eens zo dat de fiscalist in Lochem veel problemen met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in Nederland is verplicht om zijn administratie volgens de regels in te vullen. Ook particulieren doen er dus goed aan om een fiscalist in Lochem in te zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Lochem gezocht

Om de beste fiscalist te vinden moet je een aantal stappen doorlopen. Door deze stappen zal je uitkomen bij een geschikte partij. Het is noodzakelijk om specifiek te zijn tegen de fiscalist in Lochem.Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht. Is het alleen maar nodig om de belastingaangifte in te vullen of zal hij/zij ook een adviserende rol gaan spelen binnen het bedrijf?

Door hier specifiek in te zijn kom je uit bij een betere keuze. Voor een fiscalist kantoor in Lochem zien we vaak een uurtarief van €80 per uur, uiteraard voor een fiscalist met ervaring. Voor de startende adviseurs ben je iets minder kwijt. Je kan er ook voor kiezen om maar een taak te laten uitvoeren, dit wordt vaak gedaan door particulieren. Zij laten bijvoorbeeld enkel de belastingaangifte invullen.

Vervolgens is het wenselijk dat je onderzoek doet naar de fiscalist uit Lochem. Zo zijn grote ondernemingen geholpen met een fiscalisten kantoor met ruime ervaring. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om deze vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de ervaring van de fiscalist en naar de opdrachtgevers uit het verleden.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Lochem te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Lochem.

Fiscalistkantoren uit Lochem vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Lochem vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Lochem

Het is uiteraard altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo specifiek mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist waar hij aan toe is en bespaar je tijd tijdens de onderhandelingen. Mocht de fiscalist ergens niet toe in staat zijn weet je dat meteen.

Daarna hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, tijdens dit gesprek kan je een goed beeld vormen van de persoon die tegenover je zit. Het is immers belangrijk dat je het goed kan vinden met deze persoon.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Lochem op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Lochem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Lochem – investering met alleen maar voordelen

Op zoek naar een fiscalist in Lochem? Het is nog nooit zo simpel geweest om de juiste kandidaat te vinden. Door de benoemde stappen toe te passen zal jouw bedrijf uitkomen bij een adviseur die aan de verwachtingen voldoet. Het samenwerken met een fiscalist is een slimme investering met alleen maar voordelen. Het is zelfs voor particulieren mogelijk om een fiscalist in Lochem te vinden voor hun aangiftes. Dankzij onze 3 gratis offertes kan je binnen een mum van tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Lochem.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Lochem te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Lochem?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Lochem te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Lochem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Lochem.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Lochem. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Lochem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Lochem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Lochem

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmina Kramer

Ideale match

24 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrika de Haan

Fiscalistkaart werkt erg fijn

18 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Maartje van Veen

Fijne service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Jasper de Koning

Gevonden via forum

18 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Charlotte Hofman

Vlugge offerte

21 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Joost Willemsen

Goed contact

14 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martinus de Lange

erg snel

12 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Jan van der Heijden

Fiscalistkaart is top!

14 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Saskia de Boer

Fiscalistkaart werkt erg fijn

14 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Erwin Gerritsen

snelle service

15 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Wilhelmus Smit

Lang leve google

13 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacobus de Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Lisette Jonker

Super service

11 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Robertus Sanders

Prettige service

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Nicole Evers

betaalbaar en professioneel

10 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda van der Heijden

erg betaalbaar

5 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jan Hermans

niet verwacht zo betaalbaar

7 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie van der Meulen

Ideale match

4 juni 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Paulus Scholten

Perfecte website

3 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Joyce van de Velden

Fijne service

2 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Hendrik Kuipers

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

4 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Karin Verbeek

betaalbaar en professioneel

6 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen Gerritsen

vlot en makkelijk

4 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Ilse de Koning

Positieve ervaring

29 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Martin de Ruiter

Eindelijk een goede site gevonden

1 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Stefan Hofman

Vlugge offerte

29 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- David Bosch

Gevonden via forum

28 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Janneke Jansen

Goed contact

29 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Arjan van Beek

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Michiel van de Ven

Dit werkt fijn

24 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martijn van Veen

Perfecte tip

22 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Saskia Kuipers

Ideale tip

25 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Arjan de Wit

Ideale match

23 mei 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marijke Hendriks

Dé tip

25 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Peter van Beek

Dé tip

24 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mariska Peeters

Fiscalistkaart werkt erg fijn

22 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Wilhelmus van der Meer

Eindelijk een goede site gevonden

24 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Paul van Dijk

Ideale tip

16 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adriaan Vos

Heel positief

19 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Guido Kok

Goed contact

17 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eva Schipper

aangename service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Ingrid Willems

Google is je grootste vriend

19 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eveline Jansen

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Yvonne Post

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

15 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jeffrey Boer

Ideale website

12 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Stefan Timmermans

Goede werking van de website

10 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petrus Vink

Google is je grootste vriend

9 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus Bakker

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Chantal Koster

snel geholpen

10 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Arie Kuiper

Ideale match

11 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ronald Schouten

Aangenaam verrast

5 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Tessa Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

11 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilse de Vos

Positieve ervaring

6 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marc de Lange

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

9 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joris de Haan

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacob de Jonge

Goed contact

7 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Björn van de Velde

Perfecte website

7 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maaike Hermans

Vlugge offerte

1 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Maaike van der Linden

Aangenaam verrast

2 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Petrus Molenaar

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

29 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Dave van der Heijden

Goed contact

26 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johanna van de Velden

Goed contact

2 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Diana Dekker

Lang leve google

26 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda Scholten

Goed contact

29 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Caroline van der Linden

Super service

27 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nicolaas de Lange

Ideale website

26 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Lisette van de Brink

snelle service

23 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Paul Smeets

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

27 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Klaas Jansen

snelle service

19 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Chantal Postma

Voortreffelijke match

20 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Pieter van Loon

Eindelijk een fijne site

22 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Vincent Dijkstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Christiaan van Dijk

Snelle offerte

17 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Petronella de Graaf

Prettige service

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Sanne Jonker

Via linkedin niet hetzelfde

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim van Dijk

De perfecte match

17 april 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Raymond Wolters

Gevonden via forum

17 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Klaas de Jonge

Fijne service

17 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Jacqueline Willemsen

zeer rap geholpen

13 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Anita Bakker

Werkt lekker!

9 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Melanie de Jonge

Perfecte website

12 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jacob van de Ven

Via Via maar dan beter

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johan van der Linden

betaalbaarder dan ik dacht

9 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk Brouwer

Fiscalistkaart is top!

13 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marloes Verbeek

Werkt lekker!

6 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Irene van de Velde

Heel positief

4 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tamara Maas

Aangenaam verrast

10 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maria Mol

Super service

3 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Leonie Smeets

Eindelijk een goede site gevonden

7 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Melanie van der Horst

Zeer verrast

2 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Remco de Bruijn

Werkt goed dit

7 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeffrey Post

Prettige service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Roel Hendriks

Google is je grootste vriend

4 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anna Hoekstra

Voortreffelijke match

1 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petronella Bos

Geen linkedin nodig

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrik Verbeek

Eindelijk een goede site gevonden

30 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Kirsten Prins

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Robin van der Linden

Snelle offerte

29 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Angela Koster

betaalbaar en professioneel

24 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther Kuipers

Gevonden via forum

27 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Kim Kuiper

Via forum hier terechtgekomen

24 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Adriana Peeters

Super service

27 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Koen Postma

Fijn!

22 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kevin de Haan

Fijne service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Eveline van Loon

Via Via maar dan beter

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole Kramer

Duidelijke website

21 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Kim van de Veen

Vlugge offerte

18 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Elizabeth van den Heuvel

Eindelijk een fijne site

22 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Michel de Haan

Aangenaam verrast

21 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Patrick Brouwer

Heel positief

15 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Joyce Mulder

Vlugge offerte

20 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Brenda Peters

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Linda Martens

Erg tevreden

14 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Tim van der Meer

Lang leve google

13 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry Jonker

Perfecte website

12 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tim Vos

Aangenaam verrast

17 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marcel van den Heuvel

Lang leve google

12 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald Koning

Aangenaam verrast

21 november 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maria de Jonge

Werkt lekker!

16 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Leonie Kramer

Goed contact

11 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jeroen Meijer

Ideale website

1 november 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Iris Wolters

Werkt lekker!

31 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marijke van de Velden

Voortreffelijke match

22 oktober 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Erik de Leeuw

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

16 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Tom de Jong

Heel positief

10 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Bas de Groot

Fijn!

28 september 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bart van de Veen

Super service

25 september 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Melanie van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

14 september 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Chantal de Koning

Perfecte website

8 september 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Rutger Kuijpers

Fiscalistkaart is top!

4 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Tamara van de Velden

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

29 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Elizabeth van der Meulen

Google is je grootste vriend

22 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anna Martens

Eindelijk een goede site gevonden

13 augustus 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marco Meijer

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

2 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Rutger Post

Lang leve google

27 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Hofman

Fiscalistkaart is top!

25 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Robert Post

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

14 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Martin de Vries

Snelle offerte

5 juli 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Natascha Scholten

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

4 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Charlotte van Dijk

Werkt lekker!

21 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Karin Schouten

Duidelijke website

15 juni 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrika Molenaar

Lang leve google

12 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten Dijkstra

Ideale website

6 juni 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Michael Peeters

Geen linkedin nodig

29 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Manon Smit

Prettige service

20 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Barbara van Wijk

betaalbaarder dan ik dacht

12 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilona Kuijpers

Fiscalistkaart is top!

8 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Annemieke Maas

Fijne service

30 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Pascal Jansen

Google is je grootste vriend

25 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wendy van der Meer

betaalbaarder dan ik dacht

16 april 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne de Lange

Via forum hier terechtgekomen

10 april 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Erwin Jonker

Perfecte tip

3 april 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dirk van Doorn

Goed contact

3 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Paulus Kramer

Goed contact

31 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Paulus Peeters

Werkt goed dit

23 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Mirjam Gerritsen

Eindelijk een goede site gevonden

5 november 2018

Na lang zoeken eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Pascal Jansen

Uitgelichte fiscalisten uit Lochem

Senang Accountancy

Vordenseweg 3
7261 LZ Ruurlo
Nederland

06 13174647
http://www.senang-accountancy.nl/

East Financial Services B.V.

Stationsstraat 12A
7261 AD Ruurlo
Nederland

0315 270 670
http://www.eastgroup.nl/

Flynth adviseurs en accountants Lochem

Tramstraat 6
7241 CJ Lochem
Nederland

088 236 9300
https://www.flynth.nl/over-flynth/vestigingen/lochem?utm_source=Google%20Mybusiness