Fiscalist Middelburg

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw fiscale vraagstukken in Middelburg?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Fiscalist Middelburg verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Fiscalistkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalistkantoren uit Middelburg – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Fiscalist Middelburg gezocht?

Vraag direct 5 offertes aan

Fiscalist Middelburg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Middelburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuw en Sint Joosland, Oostdijk en Oost Souburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Middelburg zoeken?

Behoefte aan een fiscalist in Middelburg? Het kan een uitdaging zijn om uit te komen bij de geschikte partij die geheel aansluit bij je bedrijf. Wij begrijpen dit maar al te goed, door het brede aanbod is het uitdagend om het overzicht te behouden. Gelukkig zijn wij er om je te bij de hand te nemen. In dit artikel geven wij jou dan ook alle tips die je nodig hebt om een professionele fiscalist in Middelburg te vinden. Door deze tips zal je zeker de juiste fiscalist vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Middelburg

Veel organisaties weten nog niet wat ze nu eigenlijk moeten met een fiscalist. Ze zijn ervan overtuigd dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is vaak verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een onmisbare rol gaan innemen binnen je bedrijf. De fiscalist is namelijk de persoon die de belastingaangiftes voor je onderneming uit handen gaat nemen. Het is meestal zo dat de grotere organisaties veel meer voordelen ondervinden dan de kleine bedrijven. Al houdt dit zeker niet in dat een fiscalist voor een kleinere onderneming niets kan betekenen. Vrijwel iedere organisatie in Nederland heeft profijt bij het inschakelen van een fiscalist. Zelfs particulieren kiezen voor een fiscalist als zij geen zin hebben om de belastingaangifte zelf in te vullen.

Voor de bedrijven die jaarlijks een hoge omzet genereren is het inschakelen van een fiscalist noodzakelijk. Dit omdat bedrijfseigenaren erg veel geld over kunnen houden door middel van diverse aftrekposten en besparingen. Voor de grotere bedrijven gaat het hier om zeer forse bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal overhouden. Denk hierbij aan de MKB vrijstelling of aan de diverse investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op kunnen wijzen tijdens het invullen van de belastingaangifte.

Alle fiscalisten uit Middelburg

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Middelburg?

Het is belangrijk dat je weet wat de verschillen zijn tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de persoon die de administratie op zich neemt. Een fiscalist is de partij die in het bijzonder gericht is op de belastingzaken van je organisatie. Dit zijn 2 verschillende werkgebieden. De accountant stelt bijvoorbeeld jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes invult. Beide personen kunnen een onmisbare rol spelen binnen je organisatie. Maar als je het meeste uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de partij waar je bij uitkomt. Voor de specifieke werkzaamheden die de fiscalist voor je uit kan voeren is het wijs om contact te zoeken met de kantoren uit Middelburg.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Middelburg

Op zoek naar een fiscalist uit Middelburg?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Middelburg te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Middelburg

Op de eerste plaats is het mogelijk om grote kostenbesparingen te maken ten aanzien van voorgaande jaren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Middelburg weet alles over deze aftrekposten, je weet dus zeker dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast bespaart de fiscalist je veel tijd. Het opstellen en opsturen van de aangiftes is meestal een tijdrovende bezigheid, al helemaal bij een groter bedrijf. Het is zonde om hier veel te veel energie in te stoppen, als ondernemer heb je het al druk genoeg. De fiscalist uit Middelburg zal deze klussen voor je uit handen nemen.

Als laatste is het ook nog eens zo dat je door middel van een fiscalist in Middelburg veel moeilijkheden met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere ondernemer in Nederland is volgens de wet verplicht om zijn aangiftes volgens de regels in te vullen. Ook particulieren doen er dus goed aan om een fiscalist in Middelburg in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Middelburg gezocht

Om de juiste fiscalist te selecteren moet je een aantal stappen doorlopen. Door deze stappen zal je uitkomen bij een geschikte kandidaat. Het is noodzakelijk om duidelijk te zijn tegen de fiscalist in Middelburg.Hij moet natuurlijk wel weten wat je nu precies van hem of haar verlangt. Hoeft hij of zij alleen maar de belastingaangifte in te vullen of zal hij/zij ook een adviserende rol innemen binnen het bedrijf?

Door hier duidelijk over te zijn kom je uit bij een betere keuze. Voor een fiscalist kantoor in Middelburg zien we meestal een uurtarief van €80 per uur, natuurlijk voor een persoon met ervaring. Voor de startende fiscalist ben je minder kwijt. Je kan ook de keuze maken om maar een taak te laten uitvoeren, dit is handig voor particulieren. Zij laten bijvoorbeeld enkel de belastingaangifte invullen.

Vervolgens is het wenselijk dat je goed onderzoek doet naar de fiscalist uit Middelburg. Zo zijn grote bedrijven geholpen met een fiscalisten kantoor met ruime ervaring. Je kan altijd contact zoeken met een van de kantoren om je twijfel uit te spreken. Vraag hierbij gerust naar de ervaring van de fiscalist en naar de opdrachtgevers uit het verleden.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Middelburg te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Middelburg.

Fiscalistkantoren uit Middelburg vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Middelburg vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Middelburg

Het is uiteraard altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo duidelijk mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist waar hij aan toe is en bespaar je waardevolle tijd tijdens de onderhandelingen. Mocht de fiscalist ergens niet toe in staat zijn weet je dat meteen.

Daarna hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen, tijdens dit gesprek kan je een beeld vormen van de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is immers belangrijk dat je het goed kan vinden met deze partij.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Middelburg op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Middelburg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Middelburg – investering met alleen maar voordelen

Ook op zoek naar een fiscalist in Middelburg? Het is nog nooit zo simpel geweest om de juiste kandidaat te vinden. Door deze stappen toe te passen zal jouw bedrijf uitkomen bij een fiscalist die aan de verwachtingen voldoet. Het inschakelen van een fiscalist is een goede investering met enkel voordelen. Het is zelfs voor particulieren mogelijk om een fiscalist in Middelburg te zoeken voor hun aangiftes. Door onze 3 gratis offertes kan je binnen een mum van tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Middelburg.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Middelburg te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Middelburg?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Middelburg te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Middelburg

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Middelburg.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Middelburg. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Middelburg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Middelburg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Middelburg

niet verwacht zo betaalbaar

27 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha Gerritsen

Goed contact

22 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anne van der Linden

Snelle offerte

25 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Raymond van de Wal

betaalbaar en professioneel

22 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Peter de Vries

De perfecte match

23 juni 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maartje Bosman

Ideale website

23 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sabrina van Dijk

snelle service

17 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Marinus van Vliet

Dé tip

17 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kim Timmermans

Goed contact

17 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Hanneke Veenstra

Via Via maar dan beter

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan Driessen

Dé tip

18 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Eric Vink

Goed contact

10 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Miranda Verhoeven

Vlugge offerte

13 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Anna Kuiper

Positieve ervaring

11 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Nienke Peters

Fiscalistkaart werkt erg fijn

10 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Bas de Leeuw

Werkt goed dit

10 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sjoerd van den Broek

Goed contact

8 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marije de Wit

Fijn!

12 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maurice Meijer

Fijn!

9 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jessica Verbeek

Goed contact

9 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Barbara van de Brink

De perfecte match

6 juni 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johannes van der Meer

Google is je grootste vriend

7 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rob Martens

aangename service

5 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Roy de Groot

Lang leve google

6 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje Driessen

Eindelijk een goede site gevonden

3 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Dennis Mulder

Voortreffelijke match

4 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robertus van de Velden

Positieve ervaring

4 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Gerardus Prins

Duidelijke website

2 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Mark Maas

Eindelijk een fijne site

29 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Barbara Huisman

Zeer verrast

26 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Erwin Evers

erg snel

1 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Tessa de Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Judith van den Broek

Vlugge offerte

30 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jasper van de Brink

Duidelijke website

27 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Esther Vos

Fijn!

25 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Inge Scholten

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

23 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Vanessa Maas

Snelle offerte

23 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Guido Schipper

Via Via maar dan beter

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger de Graaf

Google is je grootste vriend

20 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bart Hoekstra

Zeer verrast

23 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Charlotte de Graaf

Via Via maar dan beter

22 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Bos

betaalbaarder dan ik dacht

15 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angelique Timmermans

Super service

20 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Hendrik de Boer

De perfecte match

21 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Vincent Evers

Via linkedin niet hetzelfde

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda Prins

Aangenaam verrast

14 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Annemieke Bosch

betaalbaar en professioneel

17 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim van de Wal

Google is je grootste vriend

10 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie van Dijk

Fijn!

12 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Joris de Haan

Gevonden via forum

9 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- David Smeets

betaalbaarder dan ik dacht

11 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Danny Willemsen

Voortreffelijke match

13 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marloes Hoekstra

Vlugge offerte

10 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marijke de Lange

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

5 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Kelly Meijer

Google is je grootste vriend

7 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bastiaan Hendriks

Ideale website

7 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Manon Schipper

Geen linkedin nodig

4 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michiel de Ruiter

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Rutger van Beek

snelle service

1 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Lisette Kok

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Christiaan Dekker

Via forum hier terechtgekomen

30 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Judith van Beek

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

4 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Astrid Koster

erg betaalbaar

29 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roy van der Laan

Perfecte tip

26 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wilhelmina de Wit

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ronald van Leeuwen

Fijne service

30 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Ruud Post

Duidelijke website

29 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hanneke Bosman

Erg tevreden

29 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Stefan van Dongen

erg snel

25 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Marinus van den Broek

Goed contact

22 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Inge Hendriks

Voortreffelijke match

25 april 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sandra Veenstra

Via forum hier terechtgekomen

23 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Maartje Veenstra

Snelle offerte

23 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrika Scholten

Fijn!

21 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Matthijs Bosch

Zeer verrast

23 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sjoerd de Leeuw

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

20 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Daniëlle Peeters

Werkt lekker!

17 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Raymond van de Berg

snel geholpen

15 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Eveline Dekker

erg betaalbaar

17 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arie van de Veen

Gevonden via forum

14 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Nancy van der Laan

Werkt goed dit

11 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Gerrit van den Broek

Google is je grootste vriend

16 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus Hermans

Eindelijk een fijne site

15 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Nicolaas van der Heijden

Eindelijk een goede site gevonden

9 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Eveline Dijkstra

Lang leve google

15 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob Boer

Super service

10 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Martine Bos

Perfecte website

10 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Johanna Post

vlot en makkelijk

8 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Klaas Martens

Perfecte website

5 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Wendy Schipper

aangename service

5 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Kirsten Driessen

Perfecte tip

3 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Matthijs Vink

Ideale website

7 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Adriana de Leeuw

Fiscalistkaart werkt erg fijn

2 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Niels de Bruijn

betaalbaarder dan ik dacht

5 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther van der Meer

Google is je grootste vriend

6 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Melanie Bosch

Google is je grootste vriend

31 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vincent Vermeulen

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

30 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Franciscus Koning

Fiscalistkaart werkt erg fijn

31 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Simone van Vliet

Via forum hier terechtgekomen

30 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Jelle Postma

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johannes van den Broek

Snelle offerte

25 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jessica de Jonge

Lang leve google

29 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny Verhoeven

Vlugge offerte

27 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ellen Janssen

Ideale website

25 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ronald Jacobs

Dé tip

27 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johannes Smeets

niet verwacht zo betaalbaar

24 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Brenda Maas

Fijne service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Alexander de Koning

Fiscalistkaart is top!

19 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Catharina Bosman

aangename service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Ingrid Kuiper

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nicole Janssen

Gevonden via forum

23 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Michiel Smits

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Simone van der Laan

Goede werking van de website

19 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Evelien Bakker

De perfecte match

20 maart 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bianca van Veen

erg snel

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Hanneke van der Meer

Duidelijke website

12 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Patricia Schipper

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

13 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petra Evers

Snelle offerte

14 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Thijs Smits

Fijne service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Martine de Haan

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ivo van de Velden

Fiscalistkaart werkt erg fijn

27 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Wilhelmus van den Bosch

Fijn!

14 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Thijs Blom

Goed contact

8 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia Smeets

Goed contact

3 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Willem van Leeuwen

Goed contact

24 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim Postma

Gevonden via forum

24 oktober 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Deborah Janssen

niet verwacht zo betaalbaar

17 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn Willemsen

Dé tip

10 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jelle Janssen

betaalbaarder dan ik dacht

26 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna van der Horst

Super service

21 september 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jolanda Vos

Perfecte website

15 september 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Monique Bosman

Zeer verrast

10 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Martijn Vermeulen

aangename service

3 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Mark de Koning

betaalbaar en professioneel

25 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wouter Kok

Perfecte tip

15 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Pascal Molenaar

Fiscalistkaart werkt erg fijn

11 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Gerrit Jonker

Goed contact

3 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Melanie Bosch

Via forum hier terechtgekomen

30 juli 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Björn Timmermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 juli 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Eva van Beek

Via forum hier terechtgekomen

13 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Leonie Molenaar

Super service

5 juli 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maaike Mulder

snelle service

4 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Alexander Gerritsen

Erg tevreden

23 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Nicole Visser

Ideale tip

16 juni 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sanne de Graaf

Google is je grootste vriend

12 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem Willems

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

4 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Adriaan Veenstra

Via linkedin niet hetzelfde

26 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriaan Kuipers

Gevonden via forum

23 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Arie Janssen

Google is je grootste vriend

12 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paul van de Wal

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Chantal Timmermans

Goede werking van de website

1 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hendrik van de Pol

Forum bood hulp

23 april 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Vanessa van den Heuvel

Goed contact

11 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Albert van de Berg

Google is je grootste vriend

10 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacobus Blom

Ideale website

1 april 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Dave van Doorn

Super service

27 februari 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Adrianus Visser

Eindelijk een fijne site

8 februari 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jeffrey van Loon

Ideale match

22 december 2018

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Klaas van Leeuwen

Fijn!

6 november 2018

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jolanda Dekker

Uitgelichte fiscalisten uit Middelburg

DK Belastingadvies

Kanaalstraat 65
4388 BK Oost-Souburg
Nederland

0118 491 915
http://www.dkbelastingadvies.nl/

Eppings & Marcusse Accountants en Belastingadviseurs

Goese Korenmarkt 20
4331 HT Middelburg
Nederland

0118 679 140
http://www.eppingsmarcusse.nl/

Aangiftedoen.nl

Scholeksterstraat 78
4332 CC Middelburg
Nederland

0118 418 604
http://www.aangiftedoen.nl/