Fiscalist Oud Beijerland

Ben jij opzoek naar een ijzersterke fiscalist uit Oud Beijerland die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Fiscalistkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Fiscalist Oud Beijerland verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Fiscalistkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalisten uit Oud Beijerland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Fiscalist Oud Beijerland gezocht?

Vraag direct 5 offertes aan

Fiscalist Oud Beijerland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 87 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oud Beijerland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rotterdam Albrandswaard, Westmaas en Poortugaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Oud Beijerland zoeken?

Behoefte aan een fiscalist in Oud Beijerland? Het kan een uitdaging zijn om uit te komen bij de geschikte partij die helemaal aansluit bij je bedrijf. Wij begrijpen dit maar al te goed, door het grote aanbod is het uitdagend om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Gelukkig zijn wij er om je te ondersteunen. Op deze pagina geven wij jou dan ook alle handvatten die je nodig hebt om een perfecte fiscalist in Oud Beijerland te vinden. Door deze tips zal je zeker de juiste fiscalist vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Oud Beijerland

Veel organisaties weten niet wat ze nu eigenlijk kunnen met een fiscalist. Ze zijn ervan overtuigd dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is meestal verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een belangrijke rol gaan innemen binnen je organisatie. De fiscalist is namelijk de partij die de belastingaangiftes voor je bedrijf onder handen gaat nemen. Het is meestal zo dat de grotere bedrijven aanzienlijk meer voordelen ervaren dan de kleine bedrijven. Al houdt dit zeker niet in dat een fiscalist voor een kleine onderneming niets kan betekenen. Eigenlijk iedere organisatie in Nederland kan voordelen behalen bij het inzetten van een fiscalist. Zelfs particulieren kiezen voor een fiscalist als zij geen zin hebben om de belastingaangifte zelf bij te houden.

Voor de organisaties die op jaarbasis een hoge omzet genereren is het inschakelen van een fiscalist noodzakelijk. Dit komt voornamelijk door het feit dat bedrijfseigenaren erg veel geld over kunnen houden door slim gebruik te maken van verschillende aftrekposten en besparingen. Voor de grotere organisaties gaat het hier om zeer forse bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal besparen. Denk hierbij aan de MKB vrijstelling of aan de diverse investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op wijzen tijdens het doen van de belastingaangifte.

Alle fiscalisten uit Oud Beijerland

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Oud Beijerland?

Het is noodzakelijk om te weten wat de verschillen zijn tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de persoon die de administratie op zich neemt. Een fiscalist is de partij die gericht is op de belastingzaken van je organisatie. Dit zijn 2 verschillende gebieden. De accountant stelt jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes invult. Beide partijen kunnen een onmisbare rol spelen in je bedrijf. Maar als je het meeste uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de partij waar je bij uit zal komen. Voor de precieze werkzaamheden die de fiscalist voor je uit kan voeren is het wijs om even contact op te nemen met de kantoren uit Oud Beijerland.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Oud Beijerland

Op zoek naar een fiscalist uit Oud Beijerland?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Oud Beijerland te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Oud Beijerland

Op de eerste plaats is het mogelijk om grote besparingen te maken ten opzichte van voorgaande jaren. Hierbij kan je denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Oud Beijerland weet alles over deze aftrekposten, je weet dus zeker dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast bespaart de fiscalist je veel tijd. Het opstellen en opsturen van de belastingaangifte is meestal een tijdrovende opgave, al helemaal bij een grotere organisatie. Het is zonde om hier veel te veel moeite in te stoppen, het ondernemerschap is al druk genoeg. De fiscalist uit Oud Beijerland zal dit werk van je overnemen.

Als laatste is het ook nog eens zo dat je door middel van een fiscalist in Oud Beijerland veel problemen met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in ons land is verplicht om zijn administratie naar behoren in te vullen. Ook zelfstandige ondernemers doen er dus goed aan om een fiscalist in Oud Beijerland in te zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Oud Beijerland gezocht

Om de beste fiscalist te selecteren moet je een aantal stappen doorlopen. Door deze stappen zal je uitkomen bij een betere kandidaat. Het is noodzakelijk om specifiek te zijn tegen de fiscalist in Oud Beijerland.Hij moet natuurlijk wel weten wat je eigenlijk van hem of haar verwacht. Is het alleen maar nodig om de belastingaangifte in te vullen of zal hij/zij ook een adviserende rol gaan spelen binnen de organisatie?

Door hier specifiek in te zijn kom je uit bij een geschikte keuze. Voor een fiscalist kantoor in Oud Beijerland zien we vaak een uurtarief van €80 per uur, natuurlijk voor een fiscalist met ervaring. Voor de startende fiscalist ben je iets minder kwijt. Je kan er ook voor kiezen om maar een taak te laten verrichten, dit wordt vaak gedaan door particulieren. Zij laten bijvoorbeeld alleen de belastingaangifte invullen.

Vervolgens is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de fiscalist uit Oud Beijerland. Zo zijn grote ondernemingen geholpen met een fiscalisten kantoor met ruime ervaring. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om deze vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de opleiding van de fiscalist en naar zijn portfolio.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Oud Beijerland te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Oud Beijerland.

Fiscalistkantoren uit Oud Beijerland vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Oud Beijerland vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Oud Beijerland

Het is uiteraard altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo specifiek mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist waar hij aan toe is en bespaar je waardevolle tijd in de onderhandelingen. Mocht de fiscalist iets niet kunnen weet je dat meteen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, tijdens dit gesprek kan je een goed beeld vormen van de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is immers belangrijk dat je door een deur past met deze partij.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Oud Beijerland op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Oud Beijerland.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Oud Beijerland – investering met alleen maar voordelen

Ook op zoek naar een fiscalist in Oud Beijerland? Het is nog nooit zo makkelijk geweest om de geschikte partij te vinden. Door deze stappen te volgen zal jouw organisatie uitkomen bij een adviseur die aan de verwachtingen voldoet. Het inschakelen van een fiscalist is een slimme investering met alleen maar voordelen. Het is zelfs voor particulieren mogelijk om een fiscalist in Oud Beijerland te vinden voor hun aangiftes. Dankzij onze 3 gratis offertes kan je binnen een korte tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Oud Beijerland.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Oud Beijerland te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Oud Beijerland?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Oud Beijerland te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Oud Beijerland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Oud Beijerland.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Oud Beijerland. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Oud Beijerland en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Oud Beijerland die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Oud Beijerland

Positieve ervaring

24 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Joost Molenaar

Perfecte website

20 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Annemarie van Vliet

Eindelijk een fijne site

21 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus Post

Snelle offerte

23 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemarie van der Linden

Duidelijke website

22 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rogier van de Velden

Google is je grootste vriend

15 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin Willems

Lang leve google

14 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pieter Kok

Werkt lekker!

20 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Elisabeth Willemsen

Lang leve google

13 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marc Evers

Fijn!

16 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michiel Maas

Via Via maar dan beter

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Koster

Goed contact

15 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Richard de Ruiter

niet verwacht zo betaalbaar

12 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hanneke Smits

De perfecte match

9 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Suzanne Blom

Werkt lekker!

7 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Erwin van der Linden

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Diana van Vliet

Positieve ervaring

5 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jolanda de Lange

Werkt goed dit

10 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Antonius Hermans

Ideale match

8 juni 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Hanneke de Vos

Lang leve google

8 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jan Blom

Ideale match

3 juni 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kirsten van den Broek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin de Haan

Voortreffelijke match

5 juni 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Michel Koster

Fijne service

1 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Michael Schipper

Google is je grootste vriend

29 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris van der Linden

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

31 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Judith Schouten

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

31 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Hendrik de Bruin

Goed contact

31 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sylvia van de Pol

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

27 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Hendrikus Sanders

Ideale match

31 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rob Jacobs

Fiscalistkaart is top!

29 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marijke Post

Lang leve google

23 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice Mol

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

24 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Tom Hoekstra

Dit werkt fijn

27 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marijke de Vos

Ideale tip

25 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Inge van de Wal

Via forum hier terechtgekomen

20 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Ivo Sanders

Vlugge offerte

25 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maria Bos

aangename service

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Linda Bos

Heel positief

22 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Angelique van de Brink

niet verwacht zo betaalbaar

18 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela Kuiper

Gevonden via forum

18 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Stefan Gerritsen

betaalbaar en professioneel

21 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriaan de Graaf

Ideale match

19 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bastiaan de Vos

Goede werking van de website

18 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nienke van Veen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

18 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Tim Kuipers

Fijne service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Maurice Kok

Duidelijke website

15 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anna Verbeek

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Daniël van den Broek

aangename service

8 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Martin van der Meulen

Duidelijke website

14 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ronald van Wijk

Snelle offerte

9 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ivo de Ruiter

Aangenaam verrast

10 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Franciscus van de Veen

Lang leve google

5 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs de Boer

Aangenaam verrast

9 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Hendrik de Jong

betaalbaarder dan ik dacht

10 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia Mol

Dé tip

7 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Irene van der Laan

Goed contact

3 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adriaan Maas

Fiscalistkaart is top!

6 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Simone de Haan

Forum bood hulp

6 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Catharina Koster

Goed contact

1 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Chantal Smeets

Via forum hier terechtgekomen

1 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Linda Bosch

aangename service

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Sylvia Verbeek

erg betaalbaar

28 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martine van Vliet

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joyce de Boer

Via forum hier terechtgekomen

1 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Suzanne de Leeuw

Goed contact

27 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Danny van den Broek

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maria van Dam

Goede werking van de website

22 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ronald van de Veen

Google is je grootste vriend

26 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Suzanne Willemsen

Eindelijk een fijne site

26 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Inge van Vliet

niet verwacht zo betaalbaar

19 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christiaan Timmermans

Eindelijk een goede site gevonden

18 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robin Peeters

vlot en makkelijk

19 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Wilhelmus de Lange

erg snel

23 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Leonie van Dongen

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

19 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Maarten van Dam

Eindelijk een fijne site

21 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Suzanne Smeets

Duidelijke website

14 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Raymond van den Broek

Werkt goed dit

17 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robert Kok

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

15 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Karin van de Wal

Lang leve google

12 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Niels Peters

Ideale website

13 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bianca van de Velden

betaalbaar en professioneel

16 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Peter Willems

Perfecte website

10 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Guido Brouwer

Prettige service

11 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Marianne Willems

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

10 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wilhelmus Jonker

Via linkedin niet hetzelfde

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Boer

Erg tevreden

6 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Maarten Dijkstra

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

8 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Maarten Hoekstra

Super service

10 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Kim van den Bosch

aangename service

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Gerrit de Vos

Fijne service

9 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Robertus Willemsen

Vlugge offerte

7 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marianne Post

Dé tip

3 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Johan Peters

Heel positief

4 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Roy van den Bosch

Gevonden via forum

29 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Peter van de Pol

niet verwacht zo betaalbaar

29 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith Post

Prettige service

31 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Annemarie van der Meer

Fiscalistkaart werkt erg fijn

1 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Sandra Scholten

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petronella Mol

Ideale match

29 maart 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Angelique Jansen

Ideale match

28 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Femke Brouwer

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michael Verbeek

Ideale match

29 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- René van Veen

Zeer verrast

29 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Tom Dekker

Eindelijk een fijne site

21 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Joost Bosman

Voortreffelijke match

21 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kelly de Vos

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

26 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Susanne van den Bosch

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jessica van de Ven

Duidelijke website

18 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Alexander Sanders

Dé tip

24 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- René Meijer

Geen linkedin nodig

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly de Wit

Prettige service

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Wendy Mulder

Prettige service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Maartje van der Linden

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Arie Hendriks

Duidelijke website

14 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Angela Visser

Ideale tip

16 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martijn van Leeuwen

Eindelijk een goede site gevonden

11 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Brenda van de Velde

Snelle offerte

10 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Willem Veenstra

vlot en makkelijk

9 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Annemieke Hendriks

Heel positief

22 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Ramona de Leeuw

Eindelijk een goede site gevonden

18 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thijs de Bruijn

Goed contact

7 november 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nancy Peters

Goed contact

3 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Arjan van Beek

Via linkedin niet hetzelfde

28 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie van de Veen

aangename service

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Daniël Wolters

Via forum hier terechtgekomen

14 oktober 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Renate de Jonge

Forum bood hulp

7 oktober 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Jacobus de Ruiter

Snelle offerte

26 september 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Richard Post

Fiscalistkaart werkt erg fijn

19 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Suzanne van der Laan

zeer rap geholpen

12 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Inge Koning

Duidelijke website

9 september 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Hendrik van den Broek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerrit Wolters

Geen linkedin nodig

25 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd Timmermans

Ideale website

18 augustus 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Christian Brouwer

Fiscalistkaart werkt erg fijn

14 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Petrus van Vliet

Fijn!

3 augustus 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Koen van der Linden

Perfecte website

27 juli 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacqueline Groen

Goed contact

21 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Evelien Verbeek

erg snel

17 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Melanie de Graaf

Vlugge offerte

4 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicolaas Bosman

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

28 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marco Janssen

Snelle offerte

27 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Tessa Hendriks

Eindelijk een fijne site

17 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Monique Kok

erg snel

13 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Bas van der Laan

Positieve ervaring

31 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Pieter Jansen

aangename service

23 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Judith Postma

betaalbaarder dan ik dacht

16 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Manon Smits

Vlugge offerte

11 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Simone Peeters

Fiscalistkaart is top!

6 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Remco Jacobs

Geen linkedin nodig

30 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique van Doorn

Gevonden via forum

19 april 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Gerrit Hermans

Dit werkt fijn

17 april 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anita de Jonge

snelle service

4 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Marije van Doorn

Fijne service

28 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Manon van de Veen

Voortreffelijke match

6 maart 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Karin van de Ven

Zeer verrast

7 februari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Erwin Schouten

betaalbaarder dan ik dacht

1 januari 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha de Lange

Ideale match

8 november 2018

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kim van de Velde

Uitgelichte fiscalisten uit Oud Beijerland

Veenhof accountant & belastingadviseur B.V.

Oost-Voorstraat 8
3262 JE Oud-Beijerland
Nederland

0186 626 263
http://www.fiscaalaccountant.nl/

Schipper Groep

Beetsstraat 5
3261 PL Oud-Beijerland
Nederland

0186 634 373
http://www.schippergroep.nl/

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs Oud-Beijerland

Maseratilaan 12
3261 NA Oud-Beijerland
Nederland

0186 890 860
http://www.visser-visser.nl/