Fiscalist Roermond

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw fiscale vraagstukken in Roermond?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Fiscalist Roermond verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalisten uit Roermond – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Fiscalist Roermond gezocht?

Een fiscalist uit Roermond vinden

Fiscalist Roermond
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roermond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Herten, Linne en Melick bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Roermond zoeken?

Op zoek naar een fiscalist in Roermond? Het kan een uitdaging zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die helemaal aan zal sluiten bij je bedrijf. Wij begrijpen dit maar al te goed, door het brede aanbod is het moeilijk om het overzicht te behouden. Wij zijn er om je te begeleiden. Op deze pagina geven wij jou dan ook alle tips die je nodig hebt om een perfecte fiscalist in Roermond te vinden. Door deze tips zal je sowieso een geschikte partij vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Roermond

Veel organisaties weten niet wat ze nu precies kunnen met een fiscalist. Ze denken dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is meestal verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een belangrijke rol kunnen gaan spelen binnen je onderneming. De fiscalist is immers de persoon die de belastingaangiftes voor je onderneming onder handen gaat nemen. Het is meestal zo dat de grotere bedrijven aanzienlijk meer voordelen ervaren dan de kleine bedrijven. Al houdt dit zeker niet in dat een fiscalist voor een kleine onderneming niets kan betekenen. Vrijwel ieder bedrijf in Nederland heeft profijt bij het inzetten van een fiscalist. Zelfs zelfstandige ondernemers kiezen voor een fiscalist als zij niet zoveel zin hebben om de belastingaangifte zelf bij te houden.

Voor de organisaties die op jaarbasis een hoge omzet neerzetten is het inschakelen van een fiscalist noodzakelijk. Dit komt voornamelijk door het feit dat ondernemers erg veel geld over kunnen houden door slim gebruik te maken van diverse aftrekposten en besparingen. Voor de grotere ondernemingen gaat het hier om zeer forse bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal overhouden. Denk hierbij aan de MKB vrijstelling of aan de diverse investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op wijzen tijdens het doen van de aangifte.

Alle fiscalisten uit Roermond

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Roermond?

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de aangewezen persoon die de administratie uit handen neemt. Een fiscalist is de persoon die gericht is op de belastingzaken van je onderneming. Dit zijn 2 verschillende werkgebieden. De accountant stelt bijvoorbeeld jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes invult. Beide partijen kunnen een onmisbare rol spelen in je bedrijf. Maar als je het meeste uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de persoon waar je bij uitkomt. Voor de precieze opdrachten die de fiscalist voor je uit kan voeren is het belangrijk om even contact op te nemen met de kantoren uit Roermond.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Roermond

Op zoek naar een fiscalist uit Roermond?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Roermond te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Roermond

Op de eerste plaats is het mogelijk om grote kostenbesparingen te maken ten opzichte van voorgaande jaren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Roermond weet alles over de aftrekposten, je weet dus zeker dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je door de fiscalist veel tijd over kunnen houden. Het invullen en indienen van de aangiftes is meestal een tijdrovende opgave, al helemaal bij een grotere organisatie. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, als ondernemer heb je het al druk genoeg. De fiscalist uit Roermond zal dit werk van je overnemen.

Als laatste is het natuurlijk ook nog eens zo dat je door middel van een fiscalist in Roermond veel moeilijkheden met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere ondernemer in Nederland is volgens de wet verplicht om zijn administratie naar behoren in te vullen. Ook ZZP’ers doen er dus goed aan om een fiscalist in Roermond in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Roermond gezocht

Om de juiste fiscalist te selecteren zal je een aantal stappen moeten doorlopen. Dankzij deze stappen zal je uitkomen bij een veel betere dienstverlener. Het is noodzakelijk om duidelijk te zijn tegen de fiscalist in Roermond.Hij moet immers wel weten wat je eigenlijk van hem of haar verwacht. Is het alleen maar nodig om de belastingaangifte uit handen te nemen of zal hij/zij ook een adviserende rol innemen binnen het bedrijf?

Door hier duidelijk over te zijn kom je uit bij een betere keuze. Voor een fiscalist kantoor in Roermond zien we vaak een uurtarief van €80 per uur, uiteraard voor een fiscalist met ervaring. Voor de startende adviseurs ben je minder kwijt. Je kan ook de keuze maken om maar een taak te laten uitvoeren, dit wordt vaak gedaan door particulieren. Zij laten bijvoorbeeld enkel de belastingaangifte invullen.

Vervolgens is het wenselijk dat je goed onderzoek doet naar de fiscalist uit Roermond. Zo zijn grote bedrijven geholpen met een fiscalisten kantoor met ruime ervaring. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de ervaring van de kandidaat en naar zijn portfolio.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Roermond te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Roermond.

Fiscalistkantoren uit Roermond vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Roermond vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Roermond

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo specifiek mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist meteen waar hij aan toe is is en bespaar je tijd in de onderhandelingen. Mocht de fiscalist ergens niet toe in staat zijn weet je dat meteen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, tijdens dit gesprek kan je een goed beeld vormen van de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is immers belangrijk dat je het goed kan vinden met deze persoon.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Roermond op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Roermond.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Roermond – investering met alleen maar voordelen

Op zoek naar een fiscalist in Roermond? Het is nog nooit zo simpel geweest om de juiste kandidaat te vinden. Door de benoemde stappen toe te passen zal jouw bedrijf uitkomen bij een fiscalist die aan je verwachtingen voldoet. Het in dienst nemen van een fiscalist is een goede investering met enkel pluspunten. Het is zelfs voor particulieren mogelijk om een fiscalist in Roermond te vinden voor hun aangiftes. Dankzij onze 3 gratis offertes kan je binnen een mum van tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Roermond.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Roermond te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Roermond?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Roermond te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Roermond

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Roermond.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Roermond. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Roermond en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Roermond die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Roermond

Goede werking van de website

20 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kirsten Maas

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

20 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nienke Janssen

Dé tip

25 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marco Dekker

Goed contact

20 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Claudia Kuijpers

Fijne service

24 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Willem van Loon

Eindelijk een goede site gevonden

21 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Petra Smits

betaalbaarder dan ik dacht

22 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther de Haan

Lang leve google

15 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeffrey Gerritsen

Google is je grootste vriend

13 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René van der Meer

Aangenaam verrast

19 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Richard Schipper

Ideale website

14 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Thijs Vink

niet verwacht zo betaalbaar

16 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petronella Huisman

Via forum hier terechtgekomen

13 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Gerrit Scholten

Snelle offerte

13 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marianne Maas

Werkt lekker!

11 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Antonius de Jong

Positieve ervaring

10 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marcel Peeters

Via Via maar dan beter

9 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline Bosch

Google is je grootste vriend

11 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna Smeets

betaalbaarder dan ik dacht

9 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elisabeth Brouwer

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruben van Vliet

Ideale tip

5 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Alexander Scholten

Via forum hier terechtgekomen

3 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Jacobus Kuiper

Dit werkt fijn

5 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Erik Maas

betaalbaar en professioneel

4 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mariska de Lange

Zeer verrast

6 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Kevin van Dijk

De perfecte match

5 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Koen van der Horst

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

31 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Janneke Dijkstra

Gevonden via forum

1 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marloes Hoekstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Kim Timmermans

Werkt lekker!

29 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sander van de Pol

erg betaalbaar

31 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia Willems

Fijne service

30 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Cornelia de Wit

Forum bood hulp

29 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Wendy van den Heuvel

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sebastiaan Blom

erg snel

23 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Ruben Vink

erg snel

28 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Kirsten Huisman

Zeer verrast

27 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Petrus Willemsen

Voortreffelijke match

19 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tim Peters

Werkt goed dit

18 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Antonius Kuipers

Goede werking van de website

24 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Vanessa Sanders

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

22 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Roel Schipper

snelle service

15 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Franciscus Kuijpers

De perfecte match

19 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Diana Wolters

Aangenaam verrast

18 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jacob Smit

Via Via maar dan beter

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart van Dijk

Lang leve google

14 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa van der Meer

Ideale match

16 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabrina de Leeuw

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martin Molenaar

Geen linkedin nodig

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben de Leeuw

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

12 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Monique de Koning

Dé tip

9 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Albert van de Velde

aangename service

14 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Danny Dekker

Erg tevreden

6 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Johannes Martens

Goed contact

8 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jelle van der Horst

Ideale match

4 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Elizabeth Dekker

Positieve ervaring

4 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Laura Postma

Zeer verrast

9 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Angela van Loon

Via forum hier terechtgekomen

3 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Anouk Bosch

aangename service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Marijke Kuiper

Werkt lekker!

6 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Adriaan van der Linden

betaalbaar en professioneel

29 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marinus Janssen

erg betaalbaar

4 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart de Wit

vlot en makkelijk

1 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Rutger Kuiper

snel geholpen

29 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Pascal de Lange

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

27 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Hanneke Bos

Lang leve google

24 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita de Koning

Forum bood hulp

29 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Christiaan Vos

Fijne service

23 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Wilhelmina Hermans

Dit werkt fijn

22 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Thijs Sanders

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

22 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Daniël Willemsen

erg snel

21 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Rutger van Loon

Fijne service

22 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Anna Willems

aangename service

18 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Brenda Molenaar

aangename service

18 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Nienke Scholten

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

16 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Rogier Bos

Prettige service

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Antonius Blom

erg betaalbaar

19 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thijs de Groot

Lang leve google

15 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Renate van de Velde

Goed contact

14 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Manon van de Ven

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

14 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Pascal van den Heuvel

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tom van der Laan

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

17 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Eric Jansen

Via linkedin niet hetzelfde

15 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik Maas

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

15 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jelle van Dam

Fijn!

10 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marijke de Jong

Eindelijk een fijne site

13 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Leonie Schouten

betaalbaarder dan ik dacht

10 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arie van der Meer

Positieve ervaring

9 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Mariska Molenaar

Perfecte tip

8 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Annemieke Jacobs

aangename service

4 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Bram van Vliet

Ideale website

9 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wouter van den Heuvel

betaalbaar en professioneel

6 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Antonius Vermeulen

Aangenaam verrast

2 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Femke Bosman

Ideale match

3 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ramona van Dongen

Vlugge offerte

1 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Cornelia Dijkstra

Google is je grootste vriend

4 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus Dijkstra

Aangenaam verrast

4 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Hendrika de Koning

Fiscalistkaart werkt erg fijn

31 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Jacob van der Meulen

Google is je grootste vriend

26 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David van Wijk

Geen linkedin nodig

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian van der Horst

Perfecte tip

1 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Melanie van der Laan

Snelle offerte

31 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Steven van der Linden

Ideale match

28 maart 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Erik Mol

Lang leve google

29 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Caroline van Dijk

Lang leve google

26 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric Boer

Via linkedin niet hetzelfde

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angela Smit

erg betaalbaar

22 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johannes de Vries

erg snel

20 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Judith van Vliet

Perfecte website

25 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ilona Driessen

Erg tevreden

22 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Karin Willems

Google is je grootste vriend

24 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis Timmermans

Forum bood hulp

17 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Esther van der Meer

niet verwacht zo betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marije de Ruiter

Perfecte tip

20 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Daniëlle Vos

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marije van Dam

Google is je grootste vriend

13 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dirk Timmermans

Perfecte website

17 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marieke Martens

Positieve ervaring

17 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Willem van de Pol

Goede werking van de website

12 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Alexander van de Ven

Voortreffelijke match

13 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Danny Janssen

Super service

26 november 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bas Jansen

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

14 november 2019

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adrianus van der Heijden

Voortreffelijke match

12 november 2019

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Frank Smits

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob Smeets

Eindelijk een fijne site

31 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Kevin Koster

Ideale tip

19 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Barry Hofman

Fijne service

10 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Sharon van de Velden

Super service

3 oktober 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Franciscus van Doorn

Perfecte website

30 september 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wouter van den Broek

Ideale website

19 september 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Edwin Sanders

Ideale tip

13 september 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Angelique van den Broek

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

11 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marjolein Post

Eindelijk een goede site gevonden

1 september 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrika Vos

Goed contact

23 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kirsten Postma

Erg tevreden

18 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Barbara Scholten

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

12 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Paul Vermeulen

Ideale tip

2 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Thijs van de Velde

Google is je grootste vriend

28 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nancy de Haan

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

25 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Petronella de Bruijn

Zeer verrast

14 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marinus Dijkstra

Goed contact

9 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johannes Vink

Fiscalistkaart werkt erg fijn

30 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Daniëlle Visser

Positieve ervaring

21 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marleen Post

Ideale website

20 juni 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Claudia de Groot

snel geholpen

12 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Cornelia Boer

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

1 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Paulus Postma

Dit werkt fijn

26 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rogier Vermeulen

Geen linkedin nodig

22 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique Jacobs

Snelle offerte

13 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Renate van den Heuvel

Gevonden via forum

5 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Erwin Smit

Ideale match

29 april 2019

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Christiaan Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

23 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Gerardus de Vries

Forum bood hulp

14 april 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Susanne de Koning

Snelle offerte

6 april 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Martinus Dijkstra

Duidelijke website

1 april 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martinus Smits

Heel positief

28 februari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Bastiaan Huisman

Perfecte tip

6 februari 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nienke Bakker

Dé tip

23 december 2018

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Suzanne van de Wal

Fiscalistkaart werkt erg fijn

6 november 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Ruben Peters

Uitgelichte fiscalisten uit Roermond

Flynth adviseurs en accountants Roermond

Noordhoven 19
6042 NW Roermond
Nederland

088 236 8100
https://www.flynth.nl/over-flynth/vestigingen/roermond#utm_source=Google%20Mybusiness

Koenen en Co Roermond

Westhoven 16
6042 NV Roermond
Nederland

0475 351 000
https://www.koenenenco.nl/

Administratiekantoor I.B.B. Administratie en Belastingen

Zwartbroekpoort 2
6041 LS Roermond
Nederland

0475 785 995
http://www.ibbroermond.nl/