Fiscalist Sliedrecht

Behoefte aan een professionele fiscalist in Sliedrecht die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Fiscalistkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Fiscalist Sliedrecht verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Fiscalistkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalisten uit Sliedrecht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Fiscalist Sliedrecht gezocht?

Een fiscalist uit Sliedrecht vinden

Fiscalist Sliedrecht
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sliedrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Molenaarsgraaf, Oud Alblas en Groot Ammers bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Sliedrecht zoeken?

Op zoek naar een fiscalist in Sliedrecht? Het kan een uitdaging zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die geheel aansluit bij je wensen. Wij begrijpen dit maar al te goed, door het brede aanbod is het moeilijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Gelukkig zijn wij er om je te wegwijs te maken. In deze blogpost geven wij jou dan ook alle handvatten die je nodig hebt om een geschikte fiscalist in Sliedrecht te vinden. Door deze tips zal je zeker de juiste fiscalist vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Sliedrecht

Veel organisaties weten niet wat ze nu precies kunnen met een fiscalist. Ze zijn ervan overtuigd dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is vaak verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een onmisbare rol gaan spelen binnen je organisatie. De fiscalist is namelijk de persoon die de belastingaangiftes voor je onderneming onder handen gaat nemen. Het is meestal zo dat de grotere ondernemingen aanzienlijk meer voordelen ondervinden dan de kleinere bedrijven. Al is het niet zo dat een fiscalist voor een kleine onderneming niets kan betekenen. Eigenlijk iedere onderneming in Nederland kan voordelen behalen bij het inzetten van een fiscalist. Zelfs particulieren kiezen voor een fiscalist als zij geen zin hebben om de belastingaangifte zelf bij te houden.

Voor de ondernemingen die jaarlijks een hoge omzet genereren is het in dienst nemen van een fiscalist een noodzaak. Dit omdat bedrijfseigenaren erg veel winst over kunnen houden door middel van verschillende aftrekposten en besparingen. Voor de grotere organisaties gaat het hier om zeer forse bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal besparen. Je kan hierbij denken aan de MKB vrijstelling of aan de verschillende investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op wijzen ten tijde van het invullen van de aangifte.

Alle fiscalisten uit Sliedrecht

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Sliedrecht?

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de persoon die de administratie op zich neemt. Een fiscalist is de partij die gericht is op de belastingzaken van je organisatie. Dit zijn 2 verschillende gebieden. De accountant stelt bijvoorbeeld jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes invult. Beide personen zullen een belangrijke rol spelen binnen je bedrijf. Maar als je het meeste voordeel uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de persoon waar je bij uit zal komen. Voor de specifieke taken die de fiscalist voor je uit handen kan nemen is het wijs om contact op te nemen met de kantoren uit Sliedrecht.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Sliedrecht

Op zoek naar een fiscalist uit Sliedrecht?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Sliedrecht te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Sliedrecht

Op de eerste plaats is het mogelijk om grote kostenbesparingen te maken ten opzichte van voorgaande jaren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Sliedrecht weet alles over de aftrekposten, je kan er dus vanuit gaan dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast bespaart de fiscalist je veel tijd. Het opstellen en opsturen van de aangiftes is meestal een tijdrovende opgave, al helemaal bij een groter bedrijf. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel energie in te stoppen, je hebt het vaak al druk genoeg. De fiscalist uit Sliedrecht zal al dit werk van je overnemen.

Als laatste is het natuurlijk ook nog eens zo dat de fiscalist in Sliedrecht veel problemen met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in Nederland is verplicht om zijn administratie volgens de regels in te vullen. Ook ZZP’ers doen er dus goed aan om een fiscalist in Sliedrecht in dienst te nemen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Sliedrecht gezocht

Om de juiste fiscalist te vinden zal je een aantal stappen moeten doorlopen. Dankzij deze stappen zal je uitkomen bij een betere dienstverlener. Het is noodzakelijk om specifiek te zijn tegen de fiscalist in Sliedrecht.Hij moet natuurlijk wel weten wat je eigenlijk van hem of haar verlangt. Is het alleen maar nodig om de belastingaangifte in te vullen of zal hij/zij ook een adviserende rol gaan spelen binnen de organisatie?

Door hier specifiek in te zijn kom je uit bij een geschikte keuze. Voor een fiscalist kantoor in Sliedrecht zien we vaak een uurtarief van €80 per uur, uiteraard voor een fiscalist met ervaring. Voor de startende fiscalist ben je minder kwijt. Je kan ook de keuze maken om maar een taak te laten verrichten, dit wordt vaak gedaan door particulieren. Zij laten bijvoorbeeld enkel de belastingaangifte invullen.

Daarnaast is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de fiscalist uit Sliedrecht. Zo zijn grote ondernemingen het beste geholpen met een fiscalisten kantoor met veel ervaring. Je kan altijd contact zoeken met een van de kantoren om deze vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de ervaring van de fiscalist en naar zijn portfolio.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Sliedrecht te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Sliedrecht.

Fiscalistkantoren uit Sliedrecht vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Sliedrecht vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Sliedrecht

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo duidelijk mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist waar hij aan toe is en bespaar je waardevolle tijd in de onderhandelingen. Mocht de fiscalist ergens niet toe in staat zijn weet je dat meteen.

Daarna hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen van de persoon die tegenover je zit. Het is namelijk belangrijk dat je door een deur past met deze partij.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Sliedrecht op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Sliedrecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Sliedrecht – investering met alleen maar voordelen

Op zoek naar een fiscalist in Sliedrecht? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte kandidaat. Door de benoemde stappen toe te passen zal jouw bedrijf uitkomen bij een adviseur die aan je verwachtingen voldoet. Het in dienst nemen van een fiscalist is een slimme investering met enkel pluspunten. Het is zelfs voor particulieren makkelijk om een fiscalist in Sliedrecht te vinden voor hun aangiftes. Door onze 3 gratis offertes kan je binnen een mum van tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Sliedrecht.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Sliedrecht te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Sliedrecht?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Sliedrecht te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Sliedrecht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Sliedrecht.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Sliedrecht. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Sliedrecht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Sliedrecht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Sliedrecht

betaalbaar en professioneel

24 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marco Molenaar

Fiscalistkaart is top!

20 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Wilhelmina Hermans

Perfecte tip

25 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Erik Willems

Goede werking van de website

17 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Wendy de Wit

Eindelijk een goede site gevonden

18 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Natascha van Beek

Ideale website

19 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jeroen Willems

Google is je grootste vriend

15 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus van der Linden

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

16 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Laura van Dam

betaalbaarder dan ik dacht

15 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paul van der Heijden

Lang leve google

15 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robert Schouten

Ideale website

14 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ruben Veenstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Patricia Kuijpers

Prettige service

12 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Niels de Groot

Lang leve google

14 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther van Wijk

Eindelijk een fijne site

14 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marloes van der Meer

vlot en makkelijk

13 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Cornelis van de Velde

erg snel

11 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Bart Bakker

Forum bood hulp

4 juni 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Daniël Jonker

Via linkedin niet hetzelfde

3 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marc Schipper

Super service

8 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Eveline de Boer

Goed contact

3 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Simone de Graaf

Vlugge offerte

5 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Martin van Loon

Fijne service

6 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Ramona van den Heuvel

Zeer verrast

31 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Nienke van der Horst

Dit werkt fijn

4 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jasper Dijkstra

Vlugge offerte

28 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelis Hermans

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

30 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Albert van de Wal

Aangenaam verrast

29 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ronald Schipper

Vlugge offerte

31 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Caroline van der Horst

Via Via maar dan beter

27 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne Hoekstra

Werkt goed dit

25 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Paul Molenaar

Fijne service

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Daniël Hendriks

Eindelijk een fijne site

24 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Thijs van Wijk

Geen linkedin nodig

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- René van de Brink

De perfecte match

21 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sjoerd Vermeulen

Goed contact

20 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maaike Postma

Fijne service

26 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Hanneke van Dongen

Ideale website

21 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marloes de Bruin

betaalbaarder dan ik dacht

19 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petronella van Vliet

Eindelijk een fijne site

18 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maartje de Haan

Ideale website

18 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Angelique Mulder

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

14 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Wouter Vink

Werkt goed dit

15 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sharon Vink

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

19 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Judith Mol

Voortreffelijke match

15 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jessica Vos

Dé tip

18 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Matthijs Groen

Snelle offerte

17 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Irene Dekker

aangename service

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Matthijs Meijer

Goede werking van de website

8 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sharon Brouwer

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Charlotte Driessen

erg betaalbaar

8 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus van Vliet

Ideale match

11 mei 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Janneke van Leeuwen

Voortreffelijke match

9 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacobus Scholten

Prettige service

11 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Wendy de Ruiter

Gevonden via forum

4 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Evelien Kuijpers

Aangenaam verrast

5 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Vanessa van Beek

Perfecte website

5 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Simone Driessen

betaalbaarder dan ik dacht

1 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jessica de Vos

Via forum hier terechtgekomen

2 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Melanie Huisman

Goed contact

5 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelia Verhoeven

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

30 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Adriaan van Dam

Heel positief

30 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Patrick Vink

Perfecte tip

30 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Brenda Prins

Fiscalistkaart is top!

27 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marije van de Veen

Via Via maar dan beter

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marije Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Stefan de Wit

Fijn!

30 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Rogier Kuipers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

24 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Roel Wolters

Goed contact

22 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sebastiaan de Groot

Fiscalistkaart is top!

23 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Matthijs Kramer

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Maartje Dekker

betaalbaar en professioneel

19 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara van der Horst

Zeer verrast

24 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Eveline van Dam

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

21 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Franciscus Willems

niet verwacht zo betaalbaar

20 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn Meijer

Goede werking van de website

19 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Elisabeth de Bruijn

aangename service

20 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Hendrik van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

15 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marleen van der Heijden

Perfecte tip

17 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maartje de Haan

Lang leve google

14 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard Koning

erg betaalbaar

14 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim van der Horst

Fiscalistkaart werkt erg fijn

14 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marloes Janssen

Google is je grootste vriend

11 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Verbeek

vlot en makkelijk

13 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Thomas Verhoeven

Ideale match

9 april 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tessa Molenaar

Goede werking van de website

13 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thijs Janssen

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

12 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Rob van Leeuwen

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

4 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Alexander van de Brink

erg snel

6 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Sabrina de Koning

Perfecte website

3 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sabrina Molenaar

Vlugge offerte

6 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Barbara van Leeuwen

betaalbaarder dan ik dacht

2 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maria van der Meer

Eindelijk een fijne site

7 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemarie Wolters

Voortreffelijke match

6 april 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marcel Jansen

aangename service

1 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Arjan de Koning

De perfecte match

2 april 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Patricia van Beek

Via forum hier terechtgekomen

1 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marinus Post

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelia Groen

Aangenaam verrast

27 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Daniël van de Velden

Fijne service

1 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Manon Huisman

Positieve ervaring

28 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Bastiaan Smits

Fiscalistkaart is top!

26 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Wilhelmus Vink

Fijn!

26 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Björn Kuijpers

Fiscalistkaart is top!

24 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Jasper van der Heijden

erg snel

28 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Mariska de Haan

Via Via maar dan beter

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie Evers

Eindelijk een goede site gevonden

21 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Kirsten Verbeek

Heel positief

23 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Adrianus Peters

Fijn!

22 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sanne Koster

Heel positief

23 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Anne Blom

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Margaretha van Dam

Ideale match

18 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Raymond van Leeuwen

Lang leve google

17 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina van der Meulen

Dé tip

19 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wouter van der Meer

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wilhelmina Wolters

Dit werkt fijn

15 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kevin Hermans

Fijne service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Michiel de Vos

Gevonden via forum

16 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Cornelis Koning

Ideale match

10 maart 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Chantal Meijer

Vlugge offerte

23 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dennis de Bruijn

Zeer verrast

15 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Christian van den Heuvel

erg betaalbaar

8 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine van de Veen

betaalbaar en professioneel

2 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marloes Vermeulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

27 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilse de Groot

Goede werking van de website

17 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacobus Kok

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

17 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Astrid Bakker

vlot en makkelijk

3 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Peter Jacobs

Ideale tip

3 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Astrid van de Veen

Fiscalistkaart werkt erg fijn

22 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Thijs de Bruin

Prettige service

13 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Guido Meijer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

10 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Johanna Timmermans

De perfecte match

5 september 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ruben van Beek

Fiscalistkaart is top!

28 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Diana Brouwer

Vlugge offerte

20 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ivo de Haan

Gevonden via forum

9 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Remco Dijkstra

Perfecte website

7 augustus 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ilse Bosch

Dé tip

1 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Thijs Jansen

De perfecte match

19 juli 2019

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maartje van de Veen

Erg tevreden

15 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Mark Verbeek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Esther van der Meulen

Google is je grootste vriend

2 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bram Groen

Perfecte tip

25 juni 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Roy van der Meer

Vlugge offerte

16 juni 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marije Blom

Lang leve google

12 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Deborah Scholten

Snelle offerte

3 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Renate de Ruiter

Aangenaam verrast

26 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Manon Boer

Fiscalistkaart is top!

20 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Leonie van de Ven

Super service

12 mei 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Mirjam de Jonge

aangename service

7 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Marcel de Wit

Lang leve google

27 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine van de Velden

niet verwacht zo betaalbaar

19 april 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christiaan Timmermans

Ideale website

12 april 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Susanne Kramer

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 april 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Wouter Schouten

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

3 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Nathalie van den Broek

Perfecte tip

1 maart 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anouk de Boer

betaalbaar en professioneel

27 januari 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christiaan Timmermans

Duidelijke website

18 december 2018

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Michael Willemsen

Fiscalistkaart werkt erg fijn

19 november 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Jasper Kuipers

Uitgelichte fiscalisten uit Sliedrecht

De Basis Administratie- en Belastingadvieskantoor

Bonkelaarplein 37
3363 EL Sliedrecht
Nederland

0184 723 930
http://www.debasisonline.nl/

Hoek en Blok Accountants Belastingadviseurs Juristen

Stationspark 625
3364 DA Sliedrecht
Nederland

0184 496 800
http://www.hoekenblok.nl/

Van Hoesel de Blaey accountants en belastingadviseurs Sliedrecht

Brouwerstraat 6
3364 BE Sliedrecht
Nederland

010 412 5775
http://www.hoesel.nl/