Fiscalist Soest

Zoek jij een professional voor jouw fiscale vraagstukken in Soest?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Fiscalist Soest verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Fiscalistkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalisten uit Soest – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Fiscalist Soest gezocht?

Een fiscalist uit Soest vinden

Fiscalist Soest
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Soest, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Den Dolder, Hoogland en Bilthoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Soest zoeken?

Ben jij op zoek naar een fiscalist in Soest? Het kan een uitdaging zijn om uit te komen bij de geschikte partij die geheel aansluit bij je bedrijf. Wij begrijpen dit maar al te goed, door het grote aanbod is het uitdagend om het overzicht te behouden. Gelukkig zijn wij er om je te wegwijs te maken. In deze blogpost geven wij jou dan ook alle tips die je nodig hebt om een geschikte fiscalist in Soest te vinden. Door deze tips zal je sowieso een geschikte partij vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Soest

Veel bedrijven weten niet wat ze nu eigenlijk kunnen met een fiscalist. Ze denken dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is meestal verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een belangrijke rol kunnen gaan spelen binnen je organisatiestructuur. De fiscalist is namelijk de partij die de belastingaangiftes voor je organisatie uit handen gaat nemen. Het is meestal zo dat de grotere organisaties aanzienlijk meer voordelen ondervinden dan de kleinere bedrijven. Al is het niet zo dat een fiscalist voor een kleine onderneming niet voordelig kan zijn. Eigenlijk iedere organisatie in Nederland heeft profijt bij het inzetten van een fiscalist. Zelfs particulieren kiezen voor een fiscalist als zij niet zoveel zin hebben om de belastingaangifte zelf in te vullen.

Voor de ondernemingen die op jaarbasis een hoge omzet genereren is het inschakelen van een fiscalist noodzakelijk. Dit omdat bedrijfseigenaren erg veel geld over kunnen houden door middel van verschillende aftrekposten en besparingen. Voor de grotere bedrijven gaat het hier om hoge bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal overhouden. Je kan hierbij denken aan de MKB vrijstelling of aan de diverse investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op kunnen wijzen ten tijde van het doen van de aangifte.

Alle fiscalisten uit Soest

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Soest?

Het is belangrijk om te weten wat de verschillen zijn tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de persoon die de administratie op zich neemt. Een fiscalist is de partij die in het bijzonder gericht is op de belastingzaken van je organisatie. Dit zijn twee verschillende gebieden. De accountant stelt bijvoorbeeld jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes invult. Beide partijen kunnen een belangrijke rol spelen in je organisatie. Maar als je het meeste uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de partij waar je bij uitkomt. Voor de precieze opdrachten die de fiscalist voor je uit kan voeren is het wijs om even contact op te nemen met de kantoren uit Soest.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Soest

Op zoek naar een fiscalist uit Soest?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Soest te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Soest

Het is mogelijk om grote besparingen te maken ten opzichte van voorgaande jaren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Soest weet alles over deze aftrekposten, je weet dus zeker dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je door de fiscalist veel tijd over kunnen houden. Het opstellen en opsturen van de aangiftes is vaak een tijdrovende opgave, al helemaal bij een grotere organisatie. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel moeite in te stoppen, als ondernemer heb je het al druk genoeg. De fiscalist uit Soest zal deze werkzaamheden van je overnemen.

Als laatste is het ook nog eens zo dat je door middel van een fiscalist in Soest veel stress met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere ondernemer in Nederland is verplicht om zijn administratie naar behoren in te vullen. Ook ZZP’ers doen er dus goed aan om een fiscalist in Soest in dienst te nemen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Soest gezocht

Om de geschikte fiscalist te vinden zal je een aantal stappen moeten doorlopen. Dankzij deze stappen zal je uitkomen bij een veel betere kandidaat. Het is belangrijk om duidelijk te zijn tegen de fiscalist in Soest.Hij moet natuurlijk wel weten wat je nu precies van hem of haar verlangt. Hoeft hij of zij alleen maar de belastingaangifte in te vullen of zal hij/zij ook een adviserende rol innemen binnen het bedrijf?

Door hier duidelijk over te zijn kom je uit bij een betere keuze. Voor een fiscalist kantoor in Soest zien we vaak een uurtarief van €80 per uur, natuurlijk voor een persoon met ervaring. Voor de startende adviseurs ben je iets minder kwijt. Je kan er ook voor kiezen om maar een taak te laten uitvoeren, dit wordt vaak gedaan door particulieren. Zij laten bijvoorbeeld alleen de belastingaangifte invullen.

Vervolgens is het wenselijk dat je goed onderzoek doet naar de fiscalist uit Soest. Zo zijn grote bedrijven geholpen met een fiscalisten kantoor met ruime ervaring. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om deze vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de ervaring van de fiscalist en naar zijn portfolio.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Soest te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Soest.

Fiscalistkantoren uit Soest vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Soest vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Soest

Het is uiteraard altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo duidelijk mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist waar hij aan toe is en bespaar je tijd in de onderhandelingen. Mocht de fiscalist ergens niet toe in staat zijn weet je dat meteen.

Daarna hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen van de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is namelijk belangrijk dat je het goed kan vinden met deze partij.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Soest op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Soest.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Soest – investering met alleen maar voordelen

Op zoek naar een fiscalist in Soest? Het is nog nooit zo simpel geweest om uit te komen bij de geschikte kandidaat. Door de benoemde stappen te volgen zal jouw organisatie uitkomen bij een adviseur die aan je verwachtingen voldoet. Het inschakelen van een fiscalist is een slimme investering met enkel pluspunten. Het is zelfs voor ZZP’ers mogelijk om een fiscalist in Soest te vinden voor hun aangiftes. Dankzij onze 3 gratis offertes kan je binnen een mum van tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Soest.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Soest te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Soest?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Soest te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Soest

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Soest.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Soest. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Soest en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Soest die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Soest

Werkt goed dit

20 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerrit de Ruiter

Perfecte website

20 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Dirk Vink

Goed contact

23 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Daniël de Bruijn

Fiscalistkaart werkt erg fijn

23 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Cornelia van Loon

snel geholpen

16 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Martinus Bosch

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

16 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bas van der Linden

Goed contact

14 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sandra Kuiper

Lang leve google

17 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ingrid Post

De perfecte match

16 juni 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marco de Bruin

Ideale match

17 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Brenda Vos

betaalbaar en professioneel

11 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Danny van den Broek

Goed contact

10 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Karin de Bruin

Perfecte tip

16 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacobus de Groot

De perfecte match

11 juni 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jasper Peters

erg betaalbaar

12 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kelly Smits

Geen linkedin nodig

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke Huisman

Ideale match

11 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Arjan van de Wal

Perfecte website

9 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Johannes Gerritsen

Super service

6 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Wouter van de Wal

Fiscalistkaart werkt erg fijn

10 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Christiaan de Wit

Ideale match

7 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Catharina Molenaar

Geen linkedin nodig

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle van de Velde

Eindelijk een fijne site

3 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ivo de Jonge

Snelle offerte

3 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Nathalie Timmermans

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

4 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bart Blom

Perfecte website

1 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ruben Willems

Prettige service

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Femke van de Berg

Gevonden via forum

28 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Michiel de Vos

Via Via maar dan beter

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Janssen

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

25 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Maria Boer

Ideale website

30 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marianne Vermeulen

Werkt goed dit

27 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tamara van Leeuwen

Vlugge offerte

24 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Gerrit Dekker

Positieve ervaring

28 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Dave van de Ven

Lang leve google

25 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis de Wit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge van Leeuwen

Fiscalistkaart werkt erg fijn

21 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Jan Visser

Lang leve google

23 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole Timmermans

Forum bood hulp

22 mei 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Rutger Kuiper

aangename service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Pieter de Lange

Via Via maar dan beter

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriaan de Bruijn

Eindelijk een goede site gevonden

17 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ingrid Peeters

Fiscalistkaart werkt erg fijn

21 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Guido Groen

Forum bood hulp

17 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Miranda Bosch

Duidelijke website

19 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marijke Wolters

Perfecte tip

11 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robertus van Dam

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

11 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Leonie de Jong

Via forum hier terechtgekomen

12 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Angela van den Heuvel

Fiscalistkaart is top!

14 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Klaas van de Berg

Eindelijk een goede site gevonden

10 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Dennis Blom

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marijke Hermans

Snelle offerte

6 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anita Molenaar

Ideale tip

9 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Remco van de Berg

erg snel

8 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Marleen van der Heijden

De perfecte match

10 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Evelien Smit

Via linkedin niet hetzelfde

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roel Vos

Snelle offerte

3 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Eric Koster

Duidelijke website

2 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Albert Evers

Snelle offerte

6 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Catharina Dekker

aangename service

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Paul Jacobs

Forum bood hulp

29 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Daniël van Vliet

Duidelijke website

27 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Saskia de Leeuw

Goede werking van de website

30 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ingrid Scholten

De perfecte match

29 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jolanda Meijer

Snelle offerte

27 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Leonie Koster

Super service

27 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Judith de Ruiter

Eindelijk een fijne site

25 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Willem van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sharon de Jong

Snelle offerte

23 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Patrick van de Ven

Lang leve google

25 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice van der Laan

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

20 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Anouk van der Laan

Goed contact

20 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Janneke Jonker

Eindelijk een goede site gevonden

22 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ruud de Groot

Duidelijke website

20 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Petra Martens

Via forum hier terechtgekomen

20 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Petronella Janssen

Werkt goed dit

19 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Patrick van Dijk

Heel positief

14 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Arjan de Lange

Snelle offerte

18 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Pieter van de Ven

Dé tip

14 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maria Maas

Heel positief

17 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Wouter Hendriks

erg betaalbaar

11 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther Evers

Fiscalistkaart is top!

12 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Sjoerd van der Meer

Ideale website

14 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Richard Hoekstra

Perfecte website

8 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Adrianus Molenaar

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

14 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Evelien Brouwer

Zeer verrast

11 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marieke Peters

Duidelijke website

10 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Vincent Gerritsen

Duidelijke website

9 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ellen Driessen

Ideale tip

4 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Inge Smit

De perfecte match

3 april 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Christiaan van den Broek

Fijn!

2 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Klaas Peters

Via Via maar dan beter

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martine Mol

Fiscalistkaart werkt erg fijn

6 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Rob Bos

vlot en makkelijk

5 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Björn Janssen

Duidelijke website

30 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Martijn van der Linden

Zeer verrast

4 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Remco van Veen

Fiscalistkaart is top!

2 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Jacobus Bosman

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

28 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Anne Kuijpers

Lang leve google

29 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Guido Smits

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joost van der Laan

Fiscalistkaart werkt erg fijn

28 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Robertus de Bruin

Dé tip

25 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ellen Veenstra

Aangenaam verrast

28 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Femke van den Heuvel

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- René Evers

Super service

21 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nienke Kuijpers

Google is je grootste vriend

26 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Evers

Snelle offerte

24 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Kirsten van Beek

Ideale tip

24 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sabrina van der Linden

Perfecte tip

21 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barbara van de Veen

Ideale website

19 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jacqueline Vos

snel geholpen

23 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Martin van der Laan

Werkt lekker!

16 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Pascal Vos

Snelle offerte

17 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Bastiaan Maas

Fiscalistkaart werkt erg fijn

17 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Franciscus van Dam

Positieve ervaring

16 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Thomas Jonker

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ivo van de Berg

Dé tip

15 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kirsten van der Laan

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mariska Mol

vlot en makkelijk

14 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Martijn van Dongen

Goed contact

23 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eva van der Heijden

betaalbaar en professioneel

18 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel Blom

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 november 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Rogier van Vliet

Aangenaam verrast

1 november 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Petronella Evers

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 oktober 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bastiaan Visser

Via linkedin niet hetzelfde

19 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne de Vries

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

10 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hendrika Martens

Goed contact

8 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Arjan Verhoeven

Vlugge offerte

27 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jan Boer

Lang leve google

20 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob van Vliet

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper Wolters

betaalbaarder dan ik dacht

7 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia van de Velde

Zeer verrast

5 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Eva Hermans

Heel positief

23 augustus 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Joost Meijer

Goed contact

19 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Daniëlle Mol

Fiscalistkaart is top!

12 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Bianca van de Berg

Goede werking van de website

1 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cornelia Hendriks

Perfecte tip

30 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sanne de Bruin

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

18 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Maurice Willemsen

Zeer verrast

14 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ronald Groen

Ideale website

5 juli 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marloes de Haan

Gevonden via forum

4 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Yvonne Dijkstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 juni 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tom Vink

Perfecte tip

19 juni 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacqueline Hendriks

betaalbaarder dan ik dacht

11 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle Willems

Perfecte tip

31 mei 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Stefan Wolters

Goede werking van de website

25 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Charlotte Mol

niet verwacht zo betaalbaar

20 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke Smeets

Via Via maar dan beter

13 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim Vink

Ideale tip

8 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eveline van de Velde

Fiscalistkaart is top!

30 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Albert van de Pol

vlot en makkelijk

19 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jacobus Blom

Via linkedin niet hetzelfde

18 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine Peters

Vlugge offerte

11 april 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Kim van Beek

Dé tip

31 maart 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Diana Dekker

Ideale tip

1 maart 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johan Kuijpers

Perfecte tip

5 februari 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Esther van Dongen

Ideale match

23 december 2018

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacoba de Bruijn

Google is je grootste vriend

15 november 2018

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke Willems

Uitgelichte fiscalisten uit Soest

Administratiekantoor Amersfoort DFFinancials

Uraniumweg 57
3812 RJ Amersfoort
Nederland

033 820 0256
http://www.dffinancials.nl/

Aykul Administratiekantoor

Radonweg 2
3812 RL Amersfoort
Nederland

033 433 0600
http://www.aykul.nl/

TaxForce fiscaal advies

F.C. Kuijperstraat 11
3761 EG Soest
Nederland

030 692 3024
http://www.taxforce.nl/