Fiscalist Stein

Behoefte aan een ijzersterke fiscalist in Stein die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Fiscalist Stein verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalistkantoren uit Stein – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Fiscalist Stein gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Fiscalist Stein
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stein, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Moorveld, Geulle en Urmond bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Stein zoeken?

Behoefte aan een fiscalist in Stein? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die helemaal aan zal sluiten bij je bedrijf. Wij snappen dit maar al te goed, door het brede aanbod is het moeilijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Gelukkig zijn wij er om je te begeleiden. Op deze pagina geven wij jou dan ook alle handvatten die je nodig hebt om een ijzersterke fiscalist in Stein te vinden. Door deze tips zal je sowieso een geschikte partij vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Stein

Veel organisaties weten nog niet wat ze nu eigenlijk kunnen met een fiscalist. Ze zijn ervan overtuigd dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is vaak verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een belangrijke rol gaan spelen binnen je bedrijf. De fiscalist is immers de partij die de belastingaangiftes voor je onderneming uit handen gaat nemen. Het is meestal zo dat de grotere bedrijven veel meer voordelen ervaren dan de kleinere bedrijven. Al is het niet zo dat een fiscalist voor een kleine onderneming niets kan betekenen. Bijna iedere onderneming in Nederland kan voordelen behalen bij het inschakelen van een fiscalist. Zelfs particulieren kiezen voor een fiscalist als zij niet zoveel zin hebben om de belastingaangifte zelf in te vullen.

Voor de ondernemingen die jaarlijks een hoge omzet neerzetten is het inzetten van een fiscalist noodzakelijk. Dit komt voornamelijk door het feit dat bedrijfseigenaren erg veel geld over kunnen houden door middel van verschillende aftrekposten en besparingen. Voor de grotere ondernemingen gaat het hier om hoge bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal overhouden. Denk hierbij aan de MKB vrijstelling of aan de diverse investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op kunnen wijzen tijdens het invullen van de belastingaangifte.

Alle fiscalisten uit Stein

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Stein?

Het is belangrijk dat je weet wat de verschillen zijn tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de persoon die de administratie uit handen neemt. Een fiscalist is de partij die gericht is op de belastingzaken van je onderneming. Dit zijn 2 verschillende werkgebieden. De accountant stelt bijvoorbeeld jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes invult. Beide partijen kunnen een belangrijke rol spelen in je bedrijf. Maar als je het meeste voordeel uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de partij waar je bij uitkomt. Voor de specifieke taken die de fiscalist voor je uit kan voeren is het verstandig om even contact te zoeken met de kantoren uit Stein.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Stein

Op zoek naar een fiscalist uit Stein?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Stein te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Stein

Het is mogelijk om grote kostenbesparingen te maken ten aanzien van voorgaande jaren. Hierbij kan je denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Stein weet alles over deze aftrekposten, je weet dus zeker dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je door de fiscalist veel tijd over kunnen houden. Het opstellen en opsturen van de belastingaangifte is vaak een tijdrovende bezigheid, al helemaal bij een grotere organisatie. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, het ondernemerschap is al druk genoeg. De fiscalist uit Stein zal deze klussen van je overnemen.

Als laatste is het ook nog eens zo dat je door middel van een fiscalist in Stein veel problemen met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in Nederland is verplicht om zijn administratie volgens de regels in te vullen. Ook zelfstandige ondernemers doen er dus goed aan om een fiscalist in Stein in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Stein gezocht

Om de beste fiscalist te selecteren moet je een aantal stappen doorlopen. Dankzij deze stappen zal je uitkomen bij een betere dienstverlener. Het is noodzakelijk om duidelijk te zijn tegen de fiscalist in Stein.Hij moet immers wel weten wat je eigenlijk van hem of haar verwacht. Is het alleen maar nodig om de belastingaangifte in te vullen of zal hij/zij ook een adviserende rol gaan spelen binnen de organisatie?

Door hier specifiek in te zijn kom je uit bij een geschikte keuze. Voor een fiscalist kantoor in Stein zien we gemiddeld een uurtarief van €80 per uur, uiteraard voor een persoon met ervaring. Voor de startende fiscalist ben je minder kwijt. Je kan er ook voor kiezen om maar een taak te laten uitvoeren, dit wordt vaak gedaan door particulieren. Zij laten bijvoorbeeld alleen de belastingaangifte invullen.

Daarnaast is het wenselijk dat je goed onderzoek doet naar de fiscalist uit Stein. Zo zijn grote organisaties het beste geholpen met een fiscalisten kantoor met ruime ervaring. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om deze vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de ervaring van de fiscalist en naar de opdrachtgevers uit het verleden.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Stein te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Stein.

Fiscalistkantoren uit Stein vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Stein vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Stein

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo specifiek mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist meteen waar hij aan toe is is en bespaar je waardevolle tijd in de onderhandelingen. Mocht de fiscalist iets niet kunnen weet je dat meteen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen van de persoon die tegenover je zit. Het is namelijk belangrijk dat je het goed kan vinden met deze persoon.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Stein op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Stein.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Stein – investering met alleen maar voordelen

Op zoek naar een fiscalist in Stein? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest de geschikte kandidaat te vinden. Door deze stappen te volgen zal jouw onderneming uitkomen bij een adviseur die aan de verwachtingen voldoet. Het samenwerken met een fiscalist is een slimme investering met enkel voordelen. Het is zelfs voor ZZP’ers makkelijk om een fiscalist in Stein te vinden voor hun aangiftes. Dankzij onze 3 gratis offertes kan je binnen een korte tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Stein.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Stein te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Stein?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Stein te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Stein

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Stein.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Stein. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Stein en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Stein die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Stein

Aangenaam verrast

19 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marjolein Visser

Goed contact

23 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anna Martens

betaalbaar en professioneel

22 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier Peters

Werkt goed dit

21 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerardus van de Ven

Prettige service

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Marco van Leeuwen

snel geholpen

15 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Tessa van de Brink

Eindelijk een goede site gevonden

20 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Robertus Willems

Prettige service

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Christiaan Koster

Fijne service

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Annemieke Timmermans

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

14 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Angelique de Haan

Snelle offerte

17 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Martine van Leeuwen

Perfecte tip

11 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Alexander Kuipers

Ideale match

12 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Michael de Lange

Fijne service

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Kevin Bosman

erg betaalbaar

6 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sjoerd de Graaf

Ideale website

9 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roy Dijkstra

Fijne service

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Caroline Bosman

Forum bood hulp

4 juni 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Bastiaan Jonker

Geen linkedin nodig

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje Smits

Werkt goed dit

8 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Angelique Vermeulen

Google is je grootste vriend

1 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis Koning

Via Via maar dan beter

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paul van Dongen

Lang leve google

5 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike de Bruin

Eindelijk een goede site gevonden

2 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Judith Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

4 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Claudia van der Laan

Google is je grootste vriend

29 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Suzanne Bos

aangename service

29 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Inge de Vos

Prettige service

30 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Michael Boer

Ideale tip

30 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Alexander Jonker

Gevonden via forum

30 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Janneke Mulder

Duidelijke website

28 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Elizabeth van de Pol

Dé tip

22 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tim van der Meer

Ideale tip

25 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Roy Koster

Geen linkedin nodig

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrik van Doorn

Fiscalistkaart werkt erg fijn

22 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Margaretha Huisman

Werkt goed dit

26 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michiel van den Broek

Duidelijke website

20 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrikus Wolters

Fiscalistkaart werkt erg fijn

23 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Michael van de Wal

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

21 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nicolaas de Boer

Heel positief

22 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Wouter van Doorn

Goed contact

19 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Rogier Koster

Zeer verrast

14 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Vanessa Hofman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

15 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marco Jonker

Snelle offerte

15 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Johannes Visser

Lang leve google

16 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis Koster

Duidelijke website

16 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Gerrit Martens

Geen linkedin nodig

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Danny Veenstra

De perfecte match

14 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Charlotte Boer

Aangenaam verrast

13 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Robin Bos

Zeer verrast

14 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Iris Hoekstra

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Paulus Verhoeven

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

9 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Judith van der Meer

betaalbaarder dan ik dacht

11 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana van Beek

niet verwacht zo betaalbaar

7 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hanneke de Wit

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jeffrey de Jong

Ideale match

2 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacobus van der Horst

Google is je grootste vriend

3 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave Driessen

Fiscalistkaart is top!

4 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Peter Veenstra

erg betaalbaar

30 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacqueline Brouwer

Ideale match

4 mei 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Leonie Bos

Snelle offerte

27 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maaike Jonker

Google is je grootste vriend

2 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda Martens

erg snel

2 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Erik Mulder

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

28 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Frank Sanders

erg snel

27 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Thomas de Graaf

Goed contact

25 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ruud van Loon

betaalbaarder dan ik dacht

25 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan van der Horst

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bas Janssen

Dit werkt fijn

22 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simon de Vries

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nicolaas Prins

Ideale match

22 april 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Astrid van der Laan

Super service

19 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sander van Dongen

Duidelijke website

23 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Martijn van Beek

Aangenaam verrast

23 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Arjan Wolters

snelle service

16 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Rutger Hofman

Ideale match

16 april 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Raymond van Veen

snel geholpen

18 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Thomas van Doorn

Goed contact

13 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mirjam van Beek

Via linkedin niet hetzelfde

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne Hoekstra

aangename service

12 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Femke van Leeuwen

Voortreffelijke match

15 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Cindy Groen

Positieve ervaring

10 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Dave Meijer

Google is je grootste vriend

9 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wendy Post

zeer rap geholpen

8 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- David de Bruin

Ideale website

11 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Maaike Kuijpers

Fijne service

6 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Eric Vink

Via linkedin niet hetzelfde

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge Boer

Ideale website

8 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marjolein Evers

betaalbaar en professioneel

2 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen van der Meer

vlot en makkelijk

7 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Guido van Doorn

Google is je grootste vriend

1 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniël Post

betaalbaar en professioneel

2 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jolanda Vos

Vlugge offerte

6 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Bianca Schouten

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Wilhelmina Vermeulen

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

4 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Joost Martens

Dit werkt fijn

3 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ramona van der Meulen

erg snel

2 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Melanie Gerritsen

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Inge Peeters

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

30 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Natascha Vermeulen

Dit werkt fijn

26 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Angela Kuiper

aangename service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Ellen Sanders

aangename service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Christian de Ruiter

Erg tevreden

24 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Ilona de Lange

Google is je grootste vriend

23 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thomas van de Brink

Perfecte tip

27 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johan van der Meulen

snelle service

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Paul van der Horst

Fijn!

22 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Chantal van der Linden

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacob van den Heuvel

Ideale website

18 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Roy van de Velde

Positieve ervaring

17 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Nicolaas Post

vlot en makkelijk

19 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Sandra Sanders

Vlugge offerte

14 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Albert van der Heijden

Fiscalistkaart is top!

14 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Barbara Smit

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Catharina Koster

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johanna de Vries

Erg tevreden

14 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Hendrikus Huisman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sebastiaan van Veen

Perfecte tip

11 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Pascal Schouten

Ideale website

26 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angelique Janssen

Aangenaam verrast

19 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Esther Maas

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne Koning

Geen linkedin nodig

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eric van der Horst

Perfecte tip

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik Verhoeven

betaalbaarder dan ik dacht

23 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Schouten

Fijne service

15 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Maaike Postma

betaalbaarder dan ik dacht

6 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angelique van der Meer

Perfecte website

2 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Erik Schipper

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

25 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Thomas Postma

Voortreffelijke match

16 september 2019

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nancy Blom

Via linkedin niet hetzelfde

5 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje de Bruijn

Gevonden via forum

1 september 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Barry Bakker

erg snel

26 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Petra Kramer

Snelle offerte

21 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Hanneke Bosch

snel geholpen

14 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Pascal Schouten

Zeer verrast

6 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Remco Wolters

Vlugge offerte

31 juli 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sabine Kok

Via Via maar dan beter

21 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vincent Hofman

Goede werking van de website

17 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Linda Jonker

Dé tip

6 juli 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Petra Bakker

Super service

28 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Martijn Schouten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arjan Jonker

Eindelijk een goede site gevonden

13 juni 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Simone Smits

Forum bood hulp

11 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ilse Verhoeven

Vlugge offerte

2 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Koen van Vliet

niet verwacht zo betaalbaar

23 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy van Vliet

Via Via maar dan beter

16 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Willem Martens

Ideale tip

15 mei 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tessa Koster

Goede werking van de website

5 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Natascha van Beek

Google is je grootste vriend

27 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Caroline Mol

Fiscalistkaart werkt erg fijn

25 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Niels van der Laan

Aangenaam verrast

13 april 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tessa Prins

Snelle offerte

10 april 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruben van de Velde

betaalbaar en professioneel

29 maart 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal Vink

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Evelien Bosch

Erg tevreden

9 februari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marleen van den Broek

Eindelijk een fijne site

21 december 2018

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Elizabeth de Bruijn

Google is je grootste vriend

9 november 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemarie Hendriks

Uitgelichte fiscalisten uit Stein

Volleberg Accountants

Maastrichterlaan 31
6191 AB Beek
Nederland

046 437 8208
http://www.vollebergaccountants.nl/

Aha! Administratiekantoor (Rick Coumans)

Bandkeramiekersstraat 6
6181 CL Elsloo
Nederland

06 12837367
http://www.aha-administratiekantoor.nl/

Administratie- & Belastingadvieskantoor JeVo

Dross van Zuenestraat 21
6181 EE Elsloo
Nederland

06 10619533
http://www.jevo.eu/