Fiscalist Vught

Behoefte aan een ijzersterke fiscalist in Vught die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Fiscalist Vught verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Fiscalistkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalistkantoren uit Vught – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Fiscalist Vught gezocht?

Een fiscalist uit Vught vinden

Fiscalist Vught
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vught, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Esch, Vlijmen en Liempde bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Vught zoeken?

Op zoek naar een fiscalist in Vught? Het kan een uitdaging zijn om uit te komen bij de geschikte partij die helemaal aan zal sluiten bij je bedrijf. Wij begrijpen dit maar al te goed, door het brede aanbod is het moeilijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Wij zijn er om je te bij de hand te nemen. In deze blogpost geven wij jou dan ook alle handvatten die je nodig hebt om een ijzersterke fiscalist in Vught te vinden. Door deze tips zal je zeker de juiste partij vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Vught

Veel bedrijven weten nog niet wat ze nu precies moeten met een fiscalist. Ze denken dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is meestal verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een belangrijke rol gaan spelen binnen je organisatie. De fiscalist is namelijk de persoon die de belastingaangiftes voor je bedrijf onder handen gaat nemen. Het is over het algemeen zo dat de grotere ondernemingen veel meer voordelen ondervinden dan de kleinere bedrijven. Al is het niet zo dat een fiscalist voor een kleine onderneming niets kan betekenen. Vrijwel ieder bedrijf in Nederland heeft profijt bij het inschakelen van een fiscalist. Zelfs ZZP’ers kiezen voor een fiscalist als zij geen zin hebben om de belastingaangifte zelf in te vullen.

Voor de organisaties die op jaarbasis een hoge omzet genereren is het inzetten van een fiscalist een noodzaak. Dit komt voornamelijk door het feit dat bedrijfseigenaren erg veel winst over kunnen houden door slim gebruik te maken van diverse aftrekposten en besparingen. Voor de grotere bedrijven gaat het hier om hoge bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal besparen. Je kan hierbij denken aan de MKB vrijstelling of aan de verschillende investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op kunnen wijzen tijdens het doen van de aangifte.

Alle fiscalisten uit Vught

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Vught?

Het is belangrijk om te weten wat het verschil is tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de aangewezen persoon die de administratie op zich neemt. Een fiscalist is de partij die in het bijzonder gericht is op de belastingzaken van je onderneming. Dit zijn twee verschillende gebieden. De accountant stelt jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes invult. Beide personen zullen een belangrijke rol spelen binnen je onderneming. Maar als je het meeste uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de persoon waar je bij uit zal komen. Voor de specifieke werkzaamheden die de fiscalist voor je uit handen kan nemen is het belangrijk om even contact op te nemen met de kantoren uit Vught.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Vught

Op zoek naar een fiscalist uit Vught?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Vught te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Vught

Op de eerste plaats is het mogelijk om grote kostenbesparingen te maken ten opzichte van voorgaande jaren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Vught weet alles over de aftrekposten, je kan er dus vanuit gaan dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast bespaart de fiscalist je veel tijd. Het opstellen en indienen van de aangiftes is vaak een tijdrovende bezigheid, al helemaal bij een grotere organisatie. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, als ondernemer heb je het al druk genoeg. De fiscalist uit Vught zal deze klussen voor je uit handen nemen.

Als laatste is het natuurlijk ook nog eens zo dat je door middel van een fiscalist in Vught veel problemen met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in ons land is verplicht om zijn aangiftes volgens de regels in te vullen. Ook zelfstandige ondernemers doen er dus goed aan om een fiscalist in Vught in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Vught gezocht

Om de beste fiscalist te selecteren zal je een aantal stappen moeten doorlopen. Dankzij deze stappen zal je uitkomen bij een betere dienstverlener. Het is noodzakelijk om specifiek te zijn tegen de fiscalist in Vught.Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar verlangt. Is het alleen maar nodig om de belastingaangifte uit handen te nemen of zal hij/zij ook een adviserende rol innemen binnen de onderneming?

Door hier specifiek in te zijn kom je uit bij een betere keuze. Voor een fiscalist kantoor in Vught zien we gemiddeld een uurtarief van €80 per uur, uiteraard voor een persoon met ervaring. Voor de startende fiscalist ben je minder kwijt. Je kan ook de keuze maken om maar een taak te laten verrichten, dit wordt vaak gedaan door particulieren. Zij laten bijvoorbeeld enkel de belastingaangifte invullen.

Vervolgens is het wenselijk dat je onderzoek doet naar de fiscalist uit Vught. Zo zijn grote bedrijven geholpen met een fiscalisten kantoor met ruime ervaring. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om je twijfel uit te spreken. Vraag hierbij gerust naar de ervaring van de dienstverlener en naar zijn portfolio.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Vught te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Vught.

Fiscalistkantoren uit Vught vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Vught vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Vught

Het is uiteraard altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo duidelijk mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist waar hij aan toe is en bespaar je tijd tijdens de onderhandelingen. Mocht de fiscalist ergens niet toe in staat zijn weet je dat meteen.

Daarna hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen, tijdens dit gesprek kan je een goed beeld vormen van de persoon die tegenover je zit. Het is namelijk belangrijk dat je het goed kan vinden met deze persoon.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Vught op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Vught.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Vught – investering met alleen maar voordelen

Op zoek naar een fiscalist in Vught? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte kandidaat. Door de benoemde stappen te volgen zal jouw onderneming uitkomen bij een adviseur die aan de verwachtingen voldoet. Het samenwerken met een fiscalist is een slimme investering met alleen maar pluspunten. Het is zelfs voor ZZP’ers makkelijk om een fiscalist in Vught te vinden voor hun aangiftes. Dankzij onze 3 gratis offertes kan je binnen een korte tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Vught.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Vught te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Vught?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Vught te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Vught

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Vught.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Vught. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Vught en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Vught die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Vught

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Richard van de Velde

Google is je grootste vriend

20 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Hendriks

Goed contact

18 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Joyce Vink

Positieve ervaring

18 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Guido Prins

De perfecte match

22 juni 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Eveline Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje Jacobs

Positieve ervaring

14 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sabine Postma

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

19 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Rutger Schouten

niet verwacht zo betaalbaar

12 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana van de Velde

De perfecte match

15 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Suzanne Vos

Eindelijk een goede site gevonden

17 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tom Smeets

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Erik de Vries

Dé tip

14 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Erik van de Ven

Forum bood hulp

14 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Vincent van Dijk

Via linkedin niet hetzelfde

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Raymond Timmermans

Fijn!

13 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Barbara van de Ven

Werkt goed dit

11 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johannes van Dongen

Perfecte website

11 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pascal Martens

Werkt lekker!

10 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Femke Kok

Fiscalistkaart werkt erg fijn

8 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Sander Kok

Ideale website

4 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ellen Willems

Aangenaam verrast

1 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marinus Vink

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Linda van de Velden

betaalbaar en professioneel

5 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina van de Veen

Fijn!

31 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nathalie van den Broek

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

4 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marinus Hermans

Perfecte tip

29 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rob van der Horst

aangename service

29 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Wouter van de Velde

betaalbaar en professioneel

2 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ramona van den Heuvel

Snelle offerte

30 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Maaike Peeters

Voortreffelijke match

30 mei 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ilona Visser

betaalbaarder dan ik dacht

27 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika de Groot

snelle service

25 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Niels Bosman

Via linkedin niet hetzelfde

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole Visser

Goede werking van de website

26 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martinus van Dam

Werkt goed dit

25 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Diana Kuiper

Geen linkedin nodig

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nancy van Dijk

Goed contact

22 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Linda Mol

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maaike de Vos

Zeer verrast

16 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- René Veenstra

Heel positief

18 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Jessica Sanders

betaalbaarder dan ik dacht

19 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke de Jonge

Prettige service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Albert van de Pol

Duidelijke website

20 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Patricia van den Broek

Snelle offerte

16 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Miranda van Leeuwen

Fijn!

14 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Femke van Dam

Aangenaam verrast

15 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Petronella de Boer

Eindelijk een goede site gevonden

16 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maria van de Wal

Geen linkedin nodig

13 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joyce Driessen

Dit werkt fijn

7 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Richard Veenstra

Heel positief

8 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marieke Boer

snel geholpen

8 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Monique de Leeuw

Ideale match

8 mei 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Natascha Meijer

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michael van Dongen

Perfecte website

4 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jasper de Haan

Via forum hier terechtgekomen

8 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Antonius de Graaf

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Robert van der Meer

Voortreffelijke match

30 april 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Eva Molenaar

betaalbaar en professioneel

7 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jessica van de Ven

aangename service

2 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Sabrina Driessen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

28 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Guido Martens

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

27 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Laura Peters

Ideale match

27 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Frank Boer

Dit werkt fijn

28 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Remco Visser

Snelle offerte

30 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Joost Molenaar

Zeer verrast

29 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Iris de Leeuw

Aangenaam verrast

26 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Klaas de Jonge

Vlugge offerte

26 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anna Mol

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

27 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Robert Koning

Fijne service

25 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Jacob Kuijpers

Vlugge offerte

23 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniëlle Jacobs

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

24 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nicole Huisman

Via forum hier terechtgekomen

23 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Saskia Sanders

snel geholpen

20 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Paul van de Brink

Ideale website

20 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sebastiaan van der Heijden

Perfecte tip

15 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Femke Verhoeven

Vlugge offerte

17 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Susanne de Graaf

Gevonden via forum

18 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Marieke Evers

Google is je grootste vriend

19 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika de Lange

Duidelijke website

14 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Erwin de Groot

De perfecte match

12 april 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Patrick Bosman

Fijn!

9 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sebastiaan van Loon

Aangenaam verrast

15 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Joost Gerritsen

Forum bood hulp

13 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Adrianus van Doorn

Prettige service

9 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Wouter Bosch

Dé tip

11 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Johan Veenstra

Google is je grootste vriend

10 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johannes van Loon

erg betaalbaar

8 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marije Vos

Heel positief

7 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Dirk van der Meer

niet verwacht zo betaalbaar

5 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn van der Horst

Geen linkedin nodig

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone de Graaf

Gevonden via forum

1 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Mariska Scholten

Fijne service

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Dirk van Wijk

Zeer verrast

31 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Anouk Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Martine van der Meer

Vlugge offerte

28 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Roel van Wijk

Voortreffelijke match

28 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Manon Driessen

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmina van Leeuwen

Fijn!

29 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Remco van der Meulen

betaalbaar en professioneel

28 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

27 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Annemieke Vink

snelle service

27 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Ramona van Wijk

Fijne service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Marije de Boer

Fiscalistkaart werkt erg fijn

24 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Bastiaan Gerritsen

Fijn!

22 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Chantal van den Broek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martin Mol

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Roy Evers

Fijn!

21 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Hendrikus van der Meer

Fiscalistkaart werkt erg fijn

25 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Saskia van de Brink

Ideale website

20 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Robin de Vries

Heel positief

19 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Michiel Schouten

Duidelijke website

20 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jacqueline van de Wal

Heel positief

21 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Eric van den Broek

betaalbaarder dan ik dacht

13 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Chantal de Lange

vlot en makkelijk

14 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Hendrikus Kramer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sanne de Ruiter

Google is je grootste vriend

12 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander van de Brink

betaalbaarder dan ik dacht

13 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin Jonker

Goede werking van de website

11 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Willem van Loon

Ideale match

22 november 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelia van der Linden

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

15 november 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Catharina Verbeek

Super service

7 november 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Arjan Bosman

vlot en makkelijk

3 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Chantal van de Velde

Via Via maar dan beter

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia van de Velden

Perfecte website

20 oktober 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marc van den Broek

Goed contact

17 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anita de Boer

Lang leve google

6 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge Peters

Gevonden via forum

30 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Nicolaas Koster

Snelle offerte

23 september 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marcel Wolters

Goed contact

14 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Renate Jacobs

snel geholpen

8 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Adriana Groen

Werkt lekker!

3 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jolanda van Beek

De perfecte match

27 augustus 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Annemieke van Dongen

Fijn!

15 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Gerrit Schipper

Gevonden via forum

12 augustus 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Marloes Sanders

Ideale website

5 augustus 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Rogier Bakker

Werkt lekker!

30 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maaike de Jong

snelle service

21 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Manon Timmermans

Voortreffelijke match

14 juli 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dennis van der Heijden

erg betaalbaar

11 juli 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne Verhoeven

Prettige service

27 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Cornelis Dekker

Ideale match

22 juni 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maria van Wijk

Lang leve google

13 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim Kok

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 juni 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Stefan van de Pol

Perfecte tip

4 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johannes van Leeuwen

niet verwacht zo betaalbaar

28 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs Brouwer

niet verwacht zo betaalbaar

18 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara Bosman

Snelle offerte

10 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Michael de Vos

Google is je grootste vriend

9 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marco Martens

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

1 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Chantal de Koning

aangename service

25 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Adriana van de Velde

Gevonden via forum

14 april 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Bastiaan van de Pol

Via linkedin niet hetzelfde

6 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sharon Groen

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

29 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Christian de Lange

Aangenaam verrast

5 maart 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Manon van Loon

Aangenaam verrast

23 januari 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Dirk Kuipers

Geen linkedin nodig

26 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone van Dam

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

21 november 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marleen Hendriks

Uitgelichte fiscalisten uit Vught

De Vaan MKB advies Den Bosch b.v.

Sint Josephstraat 10
5211 NJ 's-Hertogenbosch
Nederland

073 521 6514
http://www.devaanmkbadvies.nl/

Start2gether VOF – Sint-Michielsgestel

Haanwijk 1
5271 VG Sint-Michielsgestel
Nederland

06 22751270
http://www.start2gether.eu/

Digitale Schoenendoos / BFA Belasting- en Administratie Consulenten

Rietveldenweg 13B
5222 AP 's-Hertogenbosch
Nederland

073 623 2000
http://www.digitaleschoenendoos.nl/