Fiscalist Zeist

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw fiscale vraagstukken in Zeist?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Fiscalist Zeist verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Fiscalistkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalisten uit Zeist – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Fiscalist Zeist gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Fiscalist Zeist
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zeist, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Odijk, Den Dolder en Bilthoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Zeist zoeken?

Ben jij op zoek naar een fiscalist in Zeist? Het kan een uitdaging zijn om uit te komen bij de geschikte partij die helemaal aansluit bij je bedrijf. Wij snappen dit maar al te goed, door het grote aanbod is het lastig om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Wij zijn er om je te bij de hand te nemen. Op deze pagina geven wij jou dan ook alle handvatten die je nodig hebt om een geschikte fiscalist in Zeist te vinden. Door deze tips zal je zeker de juiste partij vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Zeist

Veel ondernemingen weten niet wat ze nu eigenlijk kunnen met een fiscalist. Ze zijn ervan overtuigd dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is meestal verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een belangrijke rol kunnen gaan spelen binnen je organisatiestructuur. De fiscalist is namelijk de partij die de belastingaangiftes voor je onderneming onder handen gaat nemen. Het is over het algemeen zo dat de grotere organisaties veel meer voordelen ervaren dan de kleine bedrijven. Al houdt dit zeker niet in dat een fiscalist voor een kleinere onderneming niet voordelig kan zijn. Eigenlijk ieder bedrijf in Nederland heeft profijt bij het inschakelen van een fiscalist. Zelfs particulieren kiezen voor een fiscalist als zij geen zin hebben om de belastingaangifte zelf in te vullen.

Voor de organisaties die op jaarbasis een hoge omzet neerzetten is het inschakelen van een fiscalist noodzakelijk. Dit omdat ondernemers erg veel geld over kunnen houden door middel van verschillende aftrekposten en besparingen. Voor de grotere ondernemingen gaat het hier om hoge bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal overhouden. Je kan hierbij denken aan de MKB vrijstelling of aan de verschillende investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op kunnen wijzen tijdens het doen van de aangifte.

Alle fiscalisten uit Zeist

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Zeist?

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de persoon die de administratie op zich neemt. Een fiscalist is de persoon die in het bijzonder gericht is op de belastingzaken van je onderneming. Dit zijn 2 verschillende gebieden. De accountant stelt bijvoorbeeld jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes invult. Beide personen kunnen een belangrijke rol spelen in je bedrijf. Maar als je het meeste voordeel uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de partij waar je bij uitkomt. Voor de specifieke opdrachten die de fiscalist voor je uit handen kan nemen is het belangrijk om contact op te nemen met de kantoren uit Zeist.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Zeist

Op zoek naar een fiscalist uit Zeist?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Zeist te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Zeist

Het is mogelijk om grote kostenbesparingen te maken ten opzichte van voorgaande jaren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Zeist weet alles over deze aftrekposten, je kan er dus vanuit gaan dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast bespaart de fiscalist je veel tijd. Het opstellen en opsturen van de aangiftes is vaak een tijdrovende bezigheid, al helemaal bij een groter bedrijf. Het is zonde om hier veel energie in te stoppen, het ondernemerschap is al druk genoeg. De fiscalist uit Zeist zal dit werk voor je uit handen nemen.

Als laatste is het ook nog eens zo dat de fiscalist in Zeist veel stress met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere ondernemer in ons land is volgens de wet verplicht om zijn aangiftes naar behoren in te vullen. Ook zelfstandige ondernemers doen er dus goed aan om een fiscalist in Zeist in te zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Zeist gezocht

Om de juiste fiscalist te vinden moet je een aantal stappen doorlopen. Door deze stappen zal je uitkomen bij een geschikte partij. Het is noodzakelijk om specifiek te zijn tegen de fiscalist in Zeist.Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht. Hoeft hij of zij alleen maar de belastingaangifte in te vullen of zal hij/zij ook een adviserende rol innemen binnen het bedrijf?

Door hier duidelijk over te zijn kom je uit bij een geschikte keuze. Voor een fiscalist kantoor in Zeist zien we vaak een uurtarief van €80 per uur, uiteraard voor een fiscalist met ervaring. Voor de startende adviseurs ben je iets minder kwijt. Je kan er ook voor kiezen om maar een taak te laten uitvoeren, dit wordt vaak gedaan door particulieren. Zij laten bijvoorbeeld alleen de belastingaangifte invullen.

Daarnaast is het belangrijk dat je goed onderzoek doet naar de fiscalist uit Zeist. Zo zijn grote bedrijven geholpen met een fiscalisten kantoor met veel ervaring. Je kan altijd contact zoeken met een van de kantoren om deze vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de opleiding van de fiscalist en naar zijn portfolio.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Zeist te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Zeist.

Fiscalistkantoren uit Zeist vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Zeist vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Zeist

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo duidelijk mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist waar hij aan toe is en bespaar je waardevolle tijd in de onderhandelingen. Mocht de fiscalist iets niet kunnen weet je dat meteen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen van de persoon die tegenover je zit. Het is immers belangrijk dat je het goed kan vinden met deze persoon.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Zeist op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Zeist.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Zeist – investering met alleen maar voordelen

Ook op zoek naar een fiscalist in Zeist? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de geschikte partij te vinden. Door deze stappen toe te passen zal jouw organisatie uitkomen bij een adviseur die aan de verwachtingen voldoet. Het inschakelen van een fiscalist is een zeer goede investering met enkel pluspunten. Het is zelfs voor ZZP’ers mogelijk om een fiscalist in Zeist te zoeken voor hun aangiftes. Door onze 3 gratis offertes kan je binnen een korte tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Zeist.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Zeist te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Zeist?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Zeist te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Zeist

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Zeist.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Zeist. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Zeist en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Zeist die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Zeist

Voortreffelijke match

23 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Miranda Blom

Eindelijk een goede site gevonden

18 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Stefan Smeets

Fiscalistkaart is top!

22 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marijke van de Brink

vlot en makkelijk

19 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Rogier van der Meulen

Positieve ervaring

17 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Dennis Jacobs

Aangenaam verrast

19 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marije Huisman

Dé tip

18 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Brenda van de Pol

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

15 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ellen Willems

Eindelijk een fijne site

17 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Angela de Haan

Ideale website

14 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Susanne van der Meer

Heel positief

13 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Gerardus Willems

Ideale match

12 juni 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Joris Groen

Google is je grootste vriend

14 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda Vink

Perfecte website

10 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrika van Vliet

Duidelijke website

11 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anne van der Horst

De perfecte match

6 juni 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Linda Koning

Fiscalistkaart is top!

6 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Jolanda Willems

Google is je grootste vriend

5 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marloes van der Laan

Dé tip

4 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Diana de Graaf

Ideale match

6 juni 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mariska Boer

Snelle offerte

8 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Bart van Leeuwen

Werkt goed dit

2 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Natascha Dekker

Goed contact

5 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sander Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

2 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan de Lange

Geen linkedin nodig

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Charlotte Postma

Voortreffelijke match

31 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johanna Boer

snelle service

2 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Natascha Willems

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maaike Jonker

Gevonden via forum

30 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Joost van Vliet

Snelle offerte

30 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Erwin Verbeek

Via forum hier terechtgekomen

30 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Nancy de Haan

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

23 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wendy de Graaf

Fijn!

27 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marianne van Veen

Voortreffelijke match

26 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robertus Verbeek

Zeer verrast

22 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Annemarie van de Berg

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Hendrikus Vos

Prettige service

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Sylvia Vink

Goed contact

19 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Frank van de Veen

zeer rap geholpen

22 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Franciscus van Wijk

Via linkedin niet hetzelfde

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Miranda Blom

snelle service

15 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jan de Ruiter

Voortreffelijke match

20 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jelle Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Gerrit van de Velde

Google is je grootste vriend

14 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud Veenstra

De perfecte match

15 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marianne de Groot

Dit werkt fijn

13 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Natasja Wolters

Heel positief

11 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Pieter van Leeuwen

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Erwin Hoekstra

betaalbaar en professioneel

11 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke van Veen

erg betaalbaar

13 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martine Janssen

Duidelijke website

8 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nicole de Groot

Goed contact

13 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Klaas Bos

Duidelijke website

12 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Christiaan Hoekstra

snelle service

7 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Eva van de Veen

Vlugge offerte

5 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marjolein Driessen

Fijn!

7 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Johan de Bruin

niet verwacht zo betaalbaar

2 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa Veenstra

Fiscalistkaart is top!

1 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Matthijs van der Meer

Fijne service

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Marjolein van Dam

Google is je grootste vriend

2 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry de Lange

Aangenaam verrast

28 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marc Willemsen

Heel positief

4 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Petra Kuiper

Erg tevreden

27 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jacqueline Meijer

zeer rap geholpen

30 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Nicole van der Laan

betaalbaarder dan ik dacht

26 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrik van Beek

Lang leve google

29 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole van Veen

Werkt goed dit

29 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wilhelmus de Vries

Werkt goed dit

22 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wouter de Ruiter

betaalbaar en professioneel

28 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara Schouten

Heel positief

25 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Diana Driessen

Aangenaam verrast

21 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Elisabeth van den Heuvel

Werkt goed dit

23 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacoba Huisman

Dé tip

18 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Stefan de Haan

Dé tip

20 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kirsten Mulder

Positieve ervaring

18 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Elizabeth de Boer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

21 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Peter Kok

Aangenaam verrast

21 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Leonie de Vries

Ideale website

14 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Susanne Vermeulen

aangename service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Michiel van de Ven

Via Via maar dan beter

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette van den Broek

betaalbaarder dan ik dacht

11 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hanneke de Groot

Forum bood hulp

11 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Catharina Martens

Ideale website

11 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Michiel Verhoeven

Eindelijk een goede site gevonden

13 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Stefan van den Broek

Geen linkedin nodig

10 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice Smit

Google is je grootste vriend

12 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan Smeets

Snelle offerte

9 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Wilhelmina de Vos

Via forum hier terechtgekomen

10 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Marleen Vermeulen

Google is je grootste vriend

5 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilona van de Brink

Vlugge offerte

7 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ramona Hoekstra

Fiscalistkaart is top!

9 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Mark Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

7 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Johanna Kramer

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

31 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Adrianus Kuiper

snelle service

4 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Cornelis van Beek

Erg tevreden

3 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sebastiaan Wolters

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Vincent Vink

Werkt goed dit

31 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michiel van Doorn

Ideale tip

27 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jelle de Haan

Fijn!

31 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ruud Veenstra

Fijn!

25 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ruben Schipper

Voortreffelijke match

28 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Klaas de Wit

Perfecte tip

30 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maria van Loon

niet verwacht zo betaalbaar

24 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter Dekker

Fijn!

29 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Janneke Visser

Fijne service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Erik Huisman

betaalbaarder dan ik dacht

22 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne Meijer

Via forum hier terechtgekomen

24 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Petra Mulder

erg betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper van Doorn

vlot en makkelijk

19 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Björn Schouten

Via linkedin niet hetzelfde

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eric van de Ven

betaalbaarder dan ik dacht

19 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen Janssen

Fijn!

20 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Erik van der Heijden

Ideale website

19 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Petra Hofman

Aangenaam verrast

16 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marianne Koster

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kim Brouwer

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Raymond van der Heijden

De perfecte match

16 maart 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Michael Bakker

betaalbaar en professioneel

15 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper van Veen

Via forum hier terechtgekomen

16 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Wilhelmina van den Bosch

snelle service

25 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maarten Bos

Super service

21 november 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ivo van de Pol

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacobus van den Heuvel

Fijne service

2 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Martin van der Meulen

Ideale website

31 oktober 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Martine van der Linden

Fijne service

23 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Tim de Bruijn

Eindelijk een goede site gevonden

10 oktober 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Christian Bosman

Fijn!

8 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nienke van de Wal

Voortreffelijke match

3 oktober 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joyce Sanders

Fiscalistkaart werkt erg fijn

25 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Simon Kok

Fiscalistkaart is top!

16 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Paulus Willems

Erg tevreden

5 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Cindy de Vos

Prettige service

30 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Remco Koster

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

22 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Tim de Vos

Eindelijk een goede site gevonden

16 augustus 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacoba van de Velde

Werkt lekker!

11 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicole de Bruin

Via Via maar dan beter

4 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ivo van den Broek

Snelle offerte

25 juli 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Deborah van Beek

Lang leve google

18 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona Jacobs

Snelle offerte

15 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Erik Dekker

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 juli 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Richard Timmermans

betaalbaarder dan ik dacht

2 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas van de Wal

Werkt lekker!

23 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Edwin van Veen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen de Bruijn

Dé tip

6 juni 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marjolein de Leeuw

Lang leve google

5 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice van der Meer

Snelle offerte

26 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Judith Bosch

Super service

18 mei 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ramona Blom

Google is je grootste vriend

10 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin Hermans

Dit werkt fijn

7 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Iris Koning

aangename service

25 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Johanna Jonker

Eindelijk een fijne site

19 april 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Christian Jacobs

Ideale website

16 april 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Angela Mol

De perfecte match

9 april 2019

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Elisabeth van de Ven

erg snel

2 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Kevin van Doorn

Eindelijk een fijne site

3 maart 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Robertus van Dam

Goed contact

24 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Joyce van Vliet

Werkt goed dit

27 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Simon van der Heijden

Heel positief

19 november 2018

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Niels de Koning

Uitgelichte fiscalisten uit Zeist

Solowski Consultancy BV

Loolaan 31
3971 PL Driebergen-Rijsenburg
Nederland

030 304 0220
http://www.solowski.com/

Werring & Schuler, Administratie- en belastingconsulenten

Dolderseweg 79cdef
3734 BD Den Dolder
Nederland

030 228 3621
http://werring-schuler.com/

Van Asselt adviseurs & accountants Driebergen

Hoofdstraat 146
3972 LE Driebergen-Rijsenburg
Nederland

0343 516 741
http://www.asselt.nl/