Fiscalist Bemmel

Wil jij een professionele fiscalist in Bemmel die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Fiscalist Bemmel verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalisten uit Bemmel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Fiscalist Bemmel gezocht?

Een fiscalist uit Bemmel vinden

Fiscalist Bemmel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bemmel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ooij, Ressen en Huissen bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Bemmel zoeken?

Op zoek naar een fiscalist in Bemmel? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte partij die geheel aan zal sluiten bij je wensen. Wij begrijpen dit maar al te goed, door het grote aanbod is het uitdagend om het overzicht te behouden. Wij zijn er om je te begeleiden. In dit artikel geven wij jou dan ook alle tips die je nodig hebt om een professionele fiscalist in Bemmel te vinden. Door deze tips zal je zeker de juiste partij vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Bemmel

Veel organisaties weten nog niet wat ze nu precies kunnen met een fiscalist. Ze denken dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is meestal verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een onmisbare rol gaan spelen binnen je onderneming. De fiscalist is immers de partij die de belastingaangiftes voor je bedrijf uit handen gaat nemen. Het is meestal zo dat de grotere ondernemingen aanzienlijk meer voordelen ervaren dan de kleine bedrijven. Al is het niet zo dat een fiscalist voor een kleinere onderneming niet voordelig kan zijn. Bijna ieder bedrijf in Nederland heeft profijt bij het inschakelen van een fiscalist. Zelfs zelfstandige ondernemers kiezen voor een fiscalist als zij niet zoveel zin hebben om de belastingaangifte zelf in te vullen.

Voor de bedrijven die op jaarbasis een hoge omzet genereren is het in dienst nemen van een fiscalist noodzakelijk. Dit omdat ondernemers erg veel geld over kunnen houden door middel van verschillende aftrekposten en besparingen. Voor de grotere ondernemingen gaat het hier om zeer forse bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal besparen. Denk hierbij aan de MKB vrijstelling of aan de verschillende investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op wijzen tijdens het invullen van de aangifte.

Alle fiscalisten uit Bemmel

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Bemmel?

Het is noodzakelijk dat je weet wat de verschillen zijn tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de aangewezen persoon die de administratie op zich neemt. Een fiscalist is de partij die gericht is op de belastingzaken van je onderneming. Dit zijn twee verschillende gebieden. De accountant stelt jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes invult. Beide partijen kunnen een onmisbare rol spelen in je onderneming. Maar als je het meeste voordeel uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de persoon waar je bij uit zal komen. Voor de specifieke opdrachten die de fiscalist voor je uit handen kan nemen is het wijs om even contact te zoeken met de kantoren uit Bemmel.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Bemmel

Op zoek naar een fiscalist uit Bemmel?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Bemmel te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Bemmel

Het is mogelijk om grote besparingen te maken ten aanzien van voorgaande jaren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Bemmel weet alles over de aftrekposten, je kan er dus vanuit gaan dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast bespaart de fiscalist je veel tijd. Het opstellen en opsturen van de belastingaangifte is meestal een tijdrovende opgave, al helemaal bij een grotere organisatie. Het is zonde om hier veel te veel energie in te stoppen, als ondernemer heb je het al druk genoeg. De fiscalist uit Bemmel zal dit werk voor je uit handen nemen.

Als laatste is het ook nog eens zo dat je door middel van een fiscalist in Bemmel veel moeilijkheden met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in Nederland is volgens de wet verplicht om zijn aangiftes naar behoren in te vullen. Ook ZZP’ers doen er dus goed aan om een fiscalist in Bemmel in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Bemmel gezocht

Om de beste fiscalist te selecteren moet je een aantal stappen doorlopen. Door deze stappen zal je uitkomen bij een veel betere kandidaat. Het is belangrijk om specifiek te zijn tegen de fiscalist in Bemmel.Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar verlangt. Is het alleen maar nodig om de belastingaangifte in te vullen of zal hij/zij ook een adviserende rol innemen binnen de organisatie?

Door hier duidelijk over te zijn kom je uit bij een betere keuze. Voor een fiscalist kantoor in Bemmel zien we meestal een uurtarief van €80 per uur, uiteraard voor een fiscalist met ervaring. Voor de startende fiscalist ben je minder kwijt. Je kan er ook voor kiezen om maar een taak te laten verrichten, dit is handig voor particulieren. Zij laten bijvoorbeeld alleen de belastingaangifte invullen.

Daarnaast is het wenselijk dat je goed onderzoek doet naar de fiscalist uit Bemmel. Zo zijn grote bedrijven geholpen met een fiscalisten kantoor met ruime ervaring. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om deze vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de opleiding van de fiscalist en naar de opdrachtgevers uit het verleden.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Bemmel te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Bemmel.

Fiscalistkantoren uit Bemmel vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Bemmel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Bemmel

Het is uiteraard altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo specifiek mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist waar hij aan toe is en bespaar je tijd in de onderhandelingen. Mocht de fiscalist iets niet kunnen weet je dat meteen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen van de persoon die tegenover je zit. Het is namelijk belangrijk dat je het goed kan vinden met deze persoon.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Bemmel op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Bemmel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Bemmel – investering met alleen maar voordelen

Op zoek naar een fiscalist in Bemmel? Het is nog nooit zo makkelijk geweest om de geschikte partij te vinden. Door deze stappen te volgen zal jouw bedrijf uitkomen bij een adviseur die aan je verwachtingen voldoet. Het samenwerken met een fiscalist is een zeer goede investering met enkel pluspunten. Het is zelfs voor particulieren mogelijk om een fiscalist in Bemmel te vinden voor hun aangiftes. Door onze 3 gratis offertes kan je binnen een mum van tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Bemmel.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Bemmel te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Bemmel?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Bemmel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Bemmel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Bemmel.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Bemmel. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Bemmel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Bemmel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Bemmel

Perfecte website

25 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Wendy Wolters

Goede werking van de website

22 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sylvia van de Velde

Zeer verrast

22 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Esther Dijkstra

Eindelijk een fijne site

20 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tom Hoekstra

Google is je grootste vriend

17 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Niels Verbeek

zeer rap geholpen

21 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Rogier Vermeulen

Eindelijk een fijne site

18 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sebastiaan Vink

Fijne service

18 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Nancy Postma

Via linkedin niet hetzelfde

12 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Mol

Forum bood hulp

16 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Johanna Jansen

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

16 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Daniëlle Jonker

snelle service

12 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Remco van de Pol

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

9 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Martine Willems

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 juli 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kevin Post

Werkt goed dit

8 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Petrus Wolters

Snelle offerte

12 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniël Kuijpers

Lang leve google

11 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo Willems

Fijn!

4 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Annemieke Brouwer

snel geholpen

4 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jacoba de Jonge

erg betaalbaar

6 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent Martens

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Erwin Smit

Fijn!

2 juli 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tessa Hoekstra

Voortreffelijke match

1 juli 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Thomas Kok

Ideale website

2 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Esther Vermeulen

Ideale tip

30 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marc van Dam

Heel positief

2 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ronald Bakker

niet verwacht zo betaalbaar

26 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas Willemsen

Goed contact

24 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ilse Vos

Erg tevreden

27 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ellen van den Broek

Dit werkt fijn

27 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tim van de Berg

snel geholpen

27 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Claudia Scholten

Snelle offerte

25 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Mirjam van Veen

Vlugge offerte

24 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Arjan Vos

Eindelijk een fijne site

18 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Daniëlle Janssen

Ideale tip

19 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Femke Janssen

Perfecte tip

22 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Lisette Evers

Perfecte tip

16 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Caroline Veenstra

erg snel

14 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Martin Bosman

Lang leve google

15 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije Schouten

Snelle offerte

18 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Adrianus Dekker

Ideale website

14 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sharon Driessen

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

14 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nicolaas Vink

Werkt lekker!

10 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nancy Bakker

Super service

13 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Michel de Vos

niet verwacht zo betaalbaar

8 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eveline van Loon

Forum bood hulp

9 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Thomas Vermeulen

Dé tip

8 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Michael Hermans

Lang leve google

10 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tamara Vos

Fijn!

11 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Raymond van der Laan

Zeer verrast

8 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Mariska Jacobs

snelle service

5 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Sylvia Vink

Perfecte website

7 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wilhelmina Jansen

Google is je grootste vriend

6 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Bosman

Aangenaam verrast

3 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Kevin Vermeulen

Ideale tip

4 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Willem Gerritsen

Fijn!

2 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Remco Koning

Eindelijk een goede site gevonden

2 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Annemarie van den Bosch

Duidelijke website

4 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bas de Jonge

Snelle offerte

28 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Yvonne de Jonge

Forum bood hulp

1 juni 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Anouk de Groot

De perfecte match

27 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Vincent Smits

Dé tip

30 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sanne Smeets

Geen linkedin nodig

27 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd van de Pol

snelle service

25 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Jan Groen

Super service

25 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Eva de Boer

Snelle offerte

22 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Petra van Beek

Duidelijke website

20 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Janneke de Ruiter

Geen linkedin nodig

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marcel Bosman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Deborah de Koning

Gevonden via forum

24 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Simon Postma

Goede werking van de website

18 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kevin van de Pol

Voortreffelijke match

17 mei 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Eric van den Bosch

aangename service

19 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Barry Hoekstra

erg betaalbaar

16 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard van der Meulen

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

18 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marcel Smeets

snelle service

13 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Rutger Gerritsen

Via linkedin niet hetzelfde

11 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maria Molenaar

Lang leve google

10 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martinus Sanders

De perfecte match

15 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nathalie Mol

Eindelijk een goede site gevonden

8 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Angelique Postma

Zeer verrast

14 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marinus Koning

erg betaalbaar

8 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert Smeets

Dé tip

11 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marcel Hermans

Werkt lekker!

11 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Steven Brouwer

Ideale tip

6 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Joost van de Velde

Goede werking van de website

4 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Mark Bosch

Via linkedin niet hetzelfde

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dirk van Loon

betaalbaarder dan ik dacht

8 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik Scholten

Ideale website

7 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Kevin Postma

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

6 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Raymond de Koning

Gevonden via forum

3 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Maria Dijkstra

Aangenaam verrast

29 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Rutger Wolters

Werkt lekker!

2 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Monique Koster

Ideale tip

29 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nienke Blom

Fiscalistkaart is top!

29 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Thomas van Vliet

Goed contact

27 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eva de Jong

Ideale match

25 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marije Peeters

betaalbaarder dan ik dacht

23 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander van de Velden

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

28 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maria Smits

Positieve ervaring

22 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Wouter Verbeek

betaalbaar en professioneel

24 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes Scholten

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Kim Hermans

Goed contact

23 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacoba Vermeulen

Perfecte website

23 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Iris Postma

erg snel

20 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Paul Gerritsen

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Esther van den Broek

Dit werkt fijn

20 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Claudia Groen

De perfecte match

20 april 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anouk Gerritsen

Via Via maar dan beter

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adrianus Kramer

Goed contact

19 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sjoerd Koster

Aangenaam verrast

15 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Frank Peters

Heel positief

16 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Kirsten de Ruiter

Heel positief

11 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Monique de Wit

Werkt lekker!

15 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Raymond Vink

aangename service

10 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Caroline de Wit

Werkt goed dit

13 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Richard van Leeuwen

Voortreffelijke match

9 april 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Björn Wolters

Via forum hier terechtgekomen

6 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Edwin Driessen

Lang leve google

7 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa Willems

Ideale website

7 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Diana Smit

Super service

5 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Esther Vink

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

8 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ronald de Ruiter

zeer rap geholpen

5 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Anita Huisman

niet verwacht zo betaalbaar

7 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Karin Kuijpers

Forum bood hulp

4 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Eveline Brouwer

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Adrianus van der Linden

Duidelijke website

3 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Joyce de Vries

Dé tip

2 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nicole van de Berg

Dit werkt fijn

1 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Koen de Vries

erg snel

29 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Nathalie de Vos

Via forum hier terechtgekomen

27 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Johanna de Koning

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Chantal Sanders

Perfecte tip

28 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Willem van de Brink

Gevonden via forum

25 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Franciscus de Koning

Ideale match

29 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Yvonne van Dijk

Snelle offerte

26 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maaike de Koning

Fiscalistkaart werkt erg fijn

22 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Eric Post

Lang leve google

23 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter Kuijpers

Perfecte tip

25 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Joost de Jonge

Geen linkedin nodig

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Remco Bakker

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Johannes van der Meulen

erg snel

22 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Gerardus van den Broek

Ideale tip

18 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hendrik Bosch

Perfecte website

15 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Arjan Bosch

snelle service

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Marc Timmermans

Snelle offerte

13 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Kim Bosch

Zeer verrast

17 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Raymond Evers

Duidelijke website

14 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Erik Post

Via forum hier terechtgekomen

16 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Steven Willemsen

Snelle offerte

9 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Michiel Sanders

Goed contact

26 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tessa van der Meer

Vlugge offerte

16 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Iris Dekker

erg betaalbaar

13 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus Veenstra

Perfecte tip

1 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Rogier de Vos

Werkt lekker!

28 oktober 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- René Gerritsen

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

19 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Arie de Koning

niet verwacht zo betaalbaar

13 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ellen Koning

Gevonden via forum

10 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Stefan Hermans

Dit werkt fijn

27 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Suzanne Hoekstra

Goed contact

23 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sander Janssen

Goed contact

13 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Edwin van der Meulen

Goed contact

9 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jessica Bos

Duidelijke website

31 augustus 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ruben de Vos

vlot en makkelijk

23 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Martin van de Veen

Ideale website

19 augustus 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bram van Leeuwen

Dit werkt fijn

10 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sabrina Prins

De perfecte match

4 augustus 2019

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Susanne van de Velde

Fijn!

31 juli 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Tessa van Dongen

betaalbaar en professioneel

18 juli 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thomas Prins

vlot en makkelijk

13 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ellen de Boer

Snelle offerte

11 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Adrianus Scholten

aangename service

29 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Stefan van de Velden

Perfecte website

24 juni 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Matthijs Mol

Google is je grootste vriend

17 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Caroline van der Meer

Ideale tip

11 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Simone van de Brink

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

4 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sebastiaan Peters

Gevonden via forum

26 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Marleen Jonker

Ideale match

21 mei 2019

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Thomas de Lange

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

9 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Rutger van Beek

snel geholpen

6 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Chantal van de Berg

betaalbaar en professioneel

30 april 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido Scholten

Prettige service

25 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Suzanne Veenstra

Dé tip

18 april 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marleen van Veen

Fijn!

9 april 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bas de Bruin

Super service

1 april 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Christiaan Smits

Ideale website

5 maart 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Lisette Hoekstra

Aangenaam verrast

7 februari 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Daniël Postma

Super service

23 december 2018

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Erik van der Heijden

De perfecte match

9 november 2018

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Niels Kuijpers

Uitgelichte fiscalisten uit Bemmel

Cama Bemmel B.V.

Poeldrik 36
6681 VH Bemmel
Nederland


http://www.ottenenkampschreur.nl/

Belastingadvieskantoor Schoolderman E A

Bredestraat 70
6851 JT Huissen
Nederland

026 325 6397
http://www.easchoolderman.nl/

Administratiekantoor de Groot-van der Wissel

Poeldrik 98
6681 VK Bemmel
Nederland

0481 461 696
http://www.degrootvanderwissel.nl/