Fiscalist Haler

Zoek jij een topper voor jouw fiscale vraagstukken in Haler?

Dan ben je aan het juiste adres.

Fiscalistkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Fiscalist Haler verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Fiscalistkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalistkantoren uit Haler – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Fiscalist Haler gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Fiscalist Haler
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haler, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Neeritter, Kelpen Oler en Ittervoort bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Haler zoeken?

Behoefte aan een fiscalist in Haler? Het kan een uitdaging zijn om uit te komen bij de geschikte partij die geheel aansluit bij je wensen. Wij snappen dit maar al te goed, door het grote aanbod is het uitdagend om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Gelukkig zijn wij er om je te wegwijs te maken. Op deze pagina geven wij jou dan ook alle tips die je nodig hebt om een professionele fiscalist in Haler te vinden. Door deze tips zal je zeker de juiste partij vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Haler

Veel organisaties weten niet wat ze nu eigenlijk kunnen met een fiscalist. Ze zijn ervan overtuigd dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is meestal verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een onmisbare rol kunnen gaan spelen binnen je organisatie. De fiscalist is immers de partij die de belastingaangiftes voor je bedrijf onder handen gaat nemen. Het is over het algemeen zo dat de grotere bedrijven veel meer voordelen ervaren dan de kleine bedrijven. Al houdt dit zeker niet in dat een fiscalist voor een kleinere onderneming niets kan betekenen. Eigenlijk iedere organisatie in Nederland kan voordelen behalen bij het inschakelen van een fiscalist. Zelfs particulieren kiezen voor een fiscalist als zij geen zin hebben om de belastingaangifte zelf bij te houden.

Voor de bedrijven die op jaarbasis een hoge omzet neerzetten is het inzetten van een fiscalist een noodzaak. Dit omdat bedrijfseigenaren erg veel winst over kunnen houden door slim gebruik te maken van diverse aftrekposten en besparingen. Voor de grotere organisaties gaat het hier om hoge bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal besparen. Denk hierbij aan de MKB vrijstelling of aan de diverse investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op wijzen ten tijde van het doen van de belastingaangifte.

Alle fiscalisten uit Haler

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Haler?

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de aangewezen persoon die de administratie op zich neemt. Een fiscalist is de partij die gericht is op de belastingzaken van je organisatie. Dit zijn twee verschillende gebieden. De accountant stelt bijvoorbeeld jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes doet. Beide partijen zullen een onmisbare rol spelen in je bedrijf. Maar als je het meeste uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de partij waar je bij uitkomt. Voor de specifieke taken die de fiscalist voor je uit kan voeren is het wijs om contact op te nemen met de kantoren uit Haler.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Haler

Op zoek naar een fiscalist uit Haler?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Haler te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Haler

Allereerst is het mogelijk om grote kostenbesparingen te maken ten opzichte van voorgaande jaren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Haler weet alles over de aftrekposten, je weet dus zeker dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je door de fiscalist veel tijd over kunnen houden. Het opstellen en opsturen van de belastingaangifte is vaak een tijdrovende bezigheid, al helemaal bij een grotere organisatie. Het is zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, je hebt het vaak al druk genoeg. De fiscalist uit Haler zal deze werkzaamheden van je overnemen.

Als laatste is het natuurlijk ook nog eens zo dat de fiscalist in Haler veel moeilijkheden met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in ons land is volgens de wet verplicht om zijn administratie volgens de regels in te vullen. Ook particulieren doen er dus goed aan om een fiscalist in Haler in te zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Haler gezocht

Om de geschikte fiscalist te selecteren zal je een aantal stappen moeten doorlopen. Dankzij deze stappen zal je uitkomen bij een betere kandidaat. Het is noodzakelijk om specifiek te zijn tegen de fiscalist in Haler.Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht. Hoeft hij of zij alleen maar de belastingaangifte uit handen te nemen of zal hij/zij ook een adviserende rol gaan spelen binnen de onderneming?

Door hier specifiek in te zijn kom je uit bij een betere keuze. Voor een fiscalist kantoor in Haler zien we gemiddeld een uurtarief van €80 per uur, natuurlijk voor een fiscalist met ervaring. Voor de startende adviseurs ben je iets minder kwijt. Je kan ook de keuze maken om maar een taak te laten verrichten, dit is handig voor particulieren. Zij laten bijvoorbeeld alleen de belastingaangifte invullen.

Daarnaast is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de fiscalist uit Haler. Zo zijn grote bedrijven het beste geholpen met een fiscalisten kantoor met veel ervaring. Je kan altijd contact zoeken met een van de kantoren om vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de opleiding van de fiscalist en naar de opdrachtgevers uit het verleden.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Haler te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Haler.

Fiscalistkantoren uit Haler vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Haler vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Haler

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo specifiek mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist meteen waar hij aan toe is is en bespaar je tijd in de onderhandelingen. Mocht de fiscalist ergens niet toe in staat zijn weet je dat meteen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen van de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is immers belangrijk dat je door een deur past met deze persoon.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Haler op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Haler.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Haler – investering met alleen maar voordelen

Op zoek naar een fiscalist in Haler? Het is nog nooit zo simpel geweest om de geschikte partij te vinden. Door de benoemde stappen te volgen zal jouw onderneming uitkomen bij een adviseur die aan de verwachtingen voldoet. Het in dienst nemen van een fiscalist is een zeer goede investering met enkel pluspunten. Het is zelfs voor particulieren mogelijk om een fiscalist in Haler te vinden voor hun aangiftes. Dankzij onze 3 gratis offertes kan je binnen een mum van tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Haler.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Haler te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Haler?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Haler te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Haler

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Haler.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Haler. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Haler en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Haler die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Haler

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

20 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maaike Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

20 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Roy van Doorn

Vlugge offerte

18 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Evelien Kuipers

erg snel

23 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Natascha Brouwer

Eindelijk een goede site gevonden

17 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Erwin de Vos

Google is je grootste vriend

21 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Molenaar

Ideale website

13 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Judith Veenstra

Perfecte tip

19 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Peter van de Ven

aangename service

14 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Wilhelmina van de Wal

Forum bood hulp

10 juli 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Joyce de Vos

Lang leve google

12 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob Smits

Duidelijke website

12 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Niels van Loon

snel geholpen

11 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Joost de Jong

Gevonden via forum

11 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Esther Hermans

Snelle offerte

12 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Esther Hoekstra

betaalbaar en professioneel

7 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra Smeets

Aangenaam verrast

5 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ronald de Boer

betaalbaar en professioneel

9 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus van Dijk

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein Hendriks

Fijn!

2 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Kirsten Vermeulen

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

4 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joyce Prins

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

1 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michiel van den Heuvel

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Maria van de Veen

niet verwacht zo betaalbaar

29 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ingrid Willems

Eindelijk een fijne site

3 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Saskia de Bruin

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

1 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Roy Smits

Prettige service

26 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Maartje Prins

Vlugge offerte

29 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Chantal van Vliet

Duidelijke website

23 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Dirk Peters

Eindelijk een fijne site

28 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sjoerd de Jong

Goede werking van de website

25 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Dennis van de Velden

Fijn!

21 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sharon Brouwer

Duidelijke website

22 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Renate Koster

Geen linkedin nodig

24 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roy de Ruiter

Perfecte tip

19 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Joost van Wijk

Forum bood hulp

17 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Claudia Jonker

erg snel

21 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Gerardus de Wit

Werkt goed dit

17 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Danny Vermeulen

Eindelijk een goede site gevonden

14 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nienke de Haan

Fijne service

13 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Margaretha Kuipers

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

16 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Remco Sanders

Dé tip

16 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eveline Gerritsen

Forum bood hulp

15 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Kelly Schouten

Fijne service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Petronella Schipper

betaalbaar en professioneel

9 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie van Leeuwen

Vlugge offerte

11 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sander Vos

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Annemarie Kuiper

Heel positief

12 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Danny Mulder

Ideale match

4 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Caroline van Doorn

Eindelijk een fijne site

6 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Cornelis Hermans

Fijne service

7 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Manon van der Heijden

betaalbaar en professioneel

9 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kirsten Bosch

Ideale tip

6 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jelle van Leeuwen

Lang leve google

1 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara Veenstra

Vlugge offerte

6 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Elizabeth Jonker

Perfecte website

29 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Annemieke Visser

betaalbaarder dan ik dacht

1 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier Prins

niet verwacht zo betaalbaar

1 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sylvia Vermeulen

betaalbaar en professioneel

30 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Frank Dijkstra

betaalbaar en professioneel

1 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa Koning

Snelle offerte

31 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anna van Dongen

zeer rap geholpen

30 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Nicolaas Kuipers

Goede werking van de website

26 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hendrikus Willems

Lang leve google

23 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin Huisman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda de Lange

Snelle offerte

24 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Alexander Brouwer

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

23 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Richard Maas

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

25 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Remco Dekker

betaalbaarder dan ik dacht

20 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Bakker

Snelle offerte

24 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Inge Driessen

Lang leve google

17 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije Gerritsen

Lang leve google

16 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bianca Evers

Ideale website

19 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Johanna van Leeuwen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine Martens

Goed contact

15 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kevin van de Berg

Dé tip

12 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marianne Jacobs

aangename service

11 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Michel van de Velden

Fijn!

14 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marjolein Schouten

Via Via maar dan beter

11 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie Kramer

Dé tip

14 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nicole van de Wal

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole van de Ven

Ideale match

14 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Barbara Prins

Fijne service

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Johanna de Graaf

Prettige service

8 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Marije van der Meer

Prettige service

9 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Joost van der Horst

snelle service

4 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Natasja Boer

Dit werkt fijn

5 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Elizabeth Hofman

Eindelijk een fijne site

5 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Esther van Veen

Dé tip

30 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sabrina Jansen

Fijn!

30 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Saskia de Graaf

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marije Kok

aangename service

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Maartje Dijkstra

Perfecte website

28 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maurice de Boer

Gevonden via forum

1 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Jacoba Koning

Dit werkt fijn

27 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marleen de Jonge

Vlugge offerte

24 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Frank Jonker

Via forum hier terechtgekomen

28 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Kelly Maas

Werkt goed dit

23 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Paulus Wolters

Via Via maar dan beter

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Bosch

Positieve ervaring

26 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Angelique de Lange

Fiscalistkaart werkt erg fijn

25 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Bram Peters

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hendrik van Vliet

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Christian van den Heuvel

Vlugge offerte

23 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Michael Smeets

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Joris Schouten

Fiscalistkaart is top!

20 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marianne Mol

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

20 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Johanna van Vliet

erg snel

15 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Diana Molenaar

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

13 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jolanda de Vos

Ideale match

19 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petrus Peters

niet verwacht zo betaalbaar

16 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrikus Vink

Lang leve google

13 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa van der Meulen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pascal van Dam

Voortreffelijke match

13 april 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Remco de Boer

Geen linkedin nodig

10 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- David Dijkstra

Goed contact

12 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Robin Kramer

Aangenaam verrast

9 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Cornelia Groen

Fiscalistkaart is top!

10 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Simone de Bruijn

snel geholpen

4 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Johanna Veenstra

betaalbaar en professioneel

6 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martine Wolters

Perfecte tip

7 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jan van Wijk

Goed contact

3 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marinus Vink

niet verwacht zo betaalbaar

6 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Irene Vos

Fiscalistkaart is top!

3 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Martin van Loon

Fijn!

31 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Gerrit van de Ven

Zeer verrast

1 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Maaike van de Velden

Via Via maar dan beter

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska Maas

Super service

30 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Manon van Dam

Geen linkedin nodig

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dave van Wijk

Fiscalistkaart is top!

1 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Christiaan van der Laan

Perfecte website

27 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Wouter Veenstra

Aangenaam verrast

30 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Thijs de Boer

Heel positief

28 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Albert van de Velde

Fiscalistkaart is top!

25 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Natascha van der Heijden

Eindelijk een goede site gevonden

23 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Natasja Huisman

Geen linkedin nodig

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marleen Evers

Voortreffelijke match

20 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mark Molenaar

Positieve ervaring

21 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Hendrik van den Heuvel

Ideale match

25 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Deborah Willemsen

Via forum hier terechtgekomen

21 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Gerardus de Koning

Werkt lekker!

19 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cindy de Vos

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Chantal van de Berg

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Niels Huisman

Google is je grootste vriend

20 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine Schouten

Forum bood hulp

16 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Wilhelmina van de Veen

Snelle offerte

15 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marieke de Jonge

Fiscalistkaart werkt erg fijn

15 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Arjan Hofman

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nicolaas van der Heijden

Google is je grootste vriend

13 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petrus Peters

Werkt goed dit

11 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rutger van der Laan

Goed contact

27 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs Kuiper

Via forum hier terechtgekomen

15 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thijs Huisman

snel geholpen

14 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Judith van Loon

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

2 november 2019

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Steven van den Bosch

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

26 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Danny van der Horst

Ideale match

19 oktober 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Annemieke Kok

Gevonden via forum

11 oktober 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Wilhelmina van Leeuwen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Esther van de Velden

Dit werkt fijn

3 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sander Timmermans

Positieve ervaring

19 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marianne Janssen

Positieve ervaring

15 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Anne Smeets

Vlugge offerte

11 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sylvia de Groot

Eindelijk een goede site gevonden

1 september 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Martin Bos

Via forum hier terechtgekomen

25 augustus 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Roy van den Heuvel

De perfecte match

17 augustus 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Deborah van der Linden

Fiscalistkaart is top!

11 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Iris de Vos

De perfecte match

6 augustus 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petronella de Wit

Google is je grootste vriend

26 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Edwin de Ruiter

Positieve ervaring

20 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Robertus Willems

Fiscalistkaart werkt erg fijn

12 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Erik Timmermans

Forum bood hulp

10 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Diana Groen

Aangenaam verrast

4 juli 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nathalie Blom

Goede werking van de website

22 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ronald Post

Voortreffelijke match

18 juni 2019

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Joost Vos

Prettige service

9 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Annemieke Mol

Fiscalistkaart werkt erg fijn

4 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Judith Jansen

Ideale website

25 mei 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Thijs Sanders

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

16 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Rutger Visser

niet verwacht zo betaalbaar

11 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ramona Jansen

Gevonden via forum

8 mei 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Astrid Mulder

erg snel

2 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Sjoerd Kuiper

Fijne service

18 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Albert Veenstra

Lang leve google

17 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen Molenaar

Vlugge offerte

6 april 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Adriana Mol

Ideale tip

31 maart 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cindy de Groot

Aangenaam verrast

3 maart 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Anita van Dongen

erg snel

5 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Renate Dijkstra

Via linkedin niet hetzelfde

25 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Esther de Wit

Voortreffelijke match

5 november 2018

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Inge Smits

Uitgelichte fiscalisten uit Haler

Accountant Nederweert – Leeters Accountants + Adviseurs B.V.

Ospelseweg 2
6031 AK Nederweert
Nederland

0495 633 427
http://www.leeters-accountancy.nl/

Van Houtert Accountants & Belastingadviseurs

Schepenlaan 2
6002 EE Weert
Nederland

0495 543 003
https://www.vhab.nl/

Hermans & Hermans Administraties en Adviseurs B.V.

Emmasingel 14
6001 BC Weert
Nederland

0495 550 600
http://www.hermansenhermans.nl/