Fiscalist Hoensbroek

Zoek jij een expert voor jouw fiscale vraagstukken in Hoensbroek?

Lees dan vooral verder.

Fiscalistkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Fiscalist Hoensbroek verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalistkantoren uit Hoensbroek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Fiscalist Hoensbroek gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Fiscalist Hoensbroek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoensbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Klimmen, Merkelbeek en Wijnandsrade bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Hoensbroek zoeken?

Ben jij op zoek naar een fiscalist in Hoensbroek? Het kan een hele opgave zijn om uit te komen bij de geschikte partij die helemaal aan zal sluiten bij je wensen. Wij begrijpen dit maar al te goed, door het grote aanbod is het uitdagend om het overzicht te behouden. Wij zijn er om je te helpen. In dit artikel geven wij jou dan ook alle tips die je nodig hebt om een geschikte fiscalist in Hoensbroek te vinden. Door deze tips zal je sowieso een geschikte partij vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Hoensbroek

Veel ondernemingen weten nog niet wat ze nu precies kunnen met een fiscalist. Ze denken dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is vaak verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een belangrijke rol kunnen gaan innemen binnen je organisatie. De fiscalist is immers de partij die de belastingaangiftes voor je bedrijf onder handen gaat nemen. Het is over het algemeen zo dat de grotere ondernemingen aanzienlijk meer voordelen ervaren dan de kleinere bedrijven. Al is het niet zo dat een fiscalist voor een kleine onderneming niet voordelig kan zijn. Vrijwel ieder bedrijf in Nederland kan voordelen behalen bij het inzetten van een fiscalist. Zelfs zelfstandige ondernemers kiezen voor een fiscalist als zij geen zin hebben om de belastingaangifte zelf bij te houden.

Voor de organisaties die op jaarbasis een hoge omzet neerzetten is het in dienst nemen van een fiscalist noodzakelijk. Dit omdat bedrijfseigenaren erg veel geld over kunnen houden door middel van diverse aftrekposten en besparingen. Voor de grotere bedrijven gaat het hier om hoge bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal besparen. Je kan hierbij denken aan de MKB vrijstelling of aan de diverse investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op kunnen wijzen tijdens het invullen van de aangifte.

Alle fiscalisten uit Hoensbroek

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Hoensbroek?

Het is belangrijk om te weten wat de verschillen zijn tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de persoon die de administratie op zich neemt. Een fiscalist is de persoon die in het bijzonder gericht is op de belastingzaken van je onderneming. Dit zijn twee verschillende gebieden. De accountant stelt jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes invult. Beide personen kunnen een belangrijke rol spelen in je organisatie. Maar als je het meeste uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de partij waar je bij uit zal komen. Voor de specifieke werkzaamheden die de fiscalist voor je uit kan voeren is het belangrijk om even contact te zoeken met de kantoren uit Hoensbroek.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Hoensbroek

Op zoek naar een fiscalist uit Hoensbroek?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Hoensbroek te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Hoensbroek

Allereerst is het mogelijk om grote kostenbesparingen te maken ten opzichte van voorgaande jaren. Hierbij kan je denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Hoensbroek weet alles over de aftrekposten, je weet dus zeker dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je door de fiscalist veel tijd over kunnen houden. Het opstellen en indienen van de belastingaangifte is meestal een tijdrovende opgave, al helemaal bij een groter bedrijf. Het is natuurlijk zonde om hier veel energie in te stoppen, je hebt het vaak al druk genoeg. De fiscalist uit Hoensbroek zal dit werk van je overnemen.

Als laatste is het natuurlijk ook nog eens zo dat je door middel van een fiscalist in Hoensbroek veel stress met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere ondernemer in Nederland is verplicht om zijn aangiftes volgens de regels in te vullen. Ook particulieren doen er dus goed aan om een fiscalist in Hoensbroek in dienst te nemen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Hoensbroek gezocht

Om de geschikte fiscalist te vinden zal je een aantal stappen moeten doorlopen. Dankzij deze stappen zal je uitkomen bij een betere dienstverlener. Het is belangrijk om duidelijk te zijn tegen de fiscalist in Hoensbroek.Hij moet namelijk wel weten wat je eigenlijk van hem of haar verwacht. Hoeft hij of zij alleen maar de belastingaangifte in te vullen of zal hij/zij ook een adviserende rol gaan spelen binnen de onderneming?

Door hier specifiek in te zijn kom je uit bij een betere keuze. Voor een fiscalist kantoor in Hoensbroek zien we gemiddeld een uurtarief van €80 per uur, uiteraard voor een fiscalist met ervaring. Voor de startende fiscalist ben je iets minder kwijt. Je kan ook de keuze maken om maar een taak te laten verrichten, dit wordt vaak gedaan door particulieren. Zij laten bijvoorbeeld enkel de belastingaangifte invullen.

Daarnaast is het wenselijk dat je onderzoek doet naar de fiscalist uit Hoensbroek. Zo zijn grote ondernemingen geholpen met een fiscalisten kantoor met ruime ervaring. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om deze vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de opleiding van de fiscalist en naar zijn portfolio.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Hoensbroek te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Hoensbroek.

Fiscalistkantoren uit Hoensbroek vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Hoensbroek vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Hoensbroek

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo duidelijk mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist waar hij aan toe is en bespaar je tijd tijdens de onderhandelingen. Mocht de fiscalist ergens niet toe in staat zijn weet je dat meteen.

Daarna hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, tijdens dit gesprek kan je een goed beeld vormen van de persoon die tegenover je zit. Het is immers belangrijk dat je het goed kan vinden met deze partij.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Hoensbroek op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Hoensbroek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Hoensbroek – investering met alleen maar voordelen

Ook op zoek naar een fiscalist in Hoensbroek? Het is nog nooit zo makkelijk geweest de geschikte kandidaat te vinden. Door de benoemde stappen toe te passen zal jouw organisatie uitkomen bij een adviseur die aan je verwachtingen voldoet. Het inschakelen van een fiscalist is een zeer goede investering met enkel pluspunten. Het is zelfs voor zelfstandige ondernemers makkelijk om een fiscalist in Hoensbroek te zoeken voor hun aangiftes. Door onze 3 gratis offertes kan je binnen een mum van tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Hoensbroek.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Hoensbroek te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Hoensbroek?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Hoensbroek te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Hoensbroek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Hoensbroek.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Hoensbroek. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Hoensbroek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Hoensbroek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Hoensbroek

Fijne service

22 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Pascal Kuipers

Goede werking van de website

23 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maria Dekker

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

23 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Eva van der Horst

Fijne service

22 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Sebastiaan Driessen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

21 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ivo van de Ven

Aangenaam verrast

22 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wouter van Veen

betaalbaarder dan ik dacht

17 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eveline van der Horst

Werkt goed dit

17 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Eric de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

17 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemieke Martens

Forum bood hulp

17 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Edwin Vink

betaalbaarder dan ik dacht

13 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus Timmermans

Lang leve google

14 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge Evers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vanessa Mulder

Aangenaam verrast

12 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Margaretha Dijkstra

Geen linkedin nodig

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge Vink

erg betaalbaar

13 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michiel Timmermans

niet verwacht zo betaalbaar

11 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruud Mulder

Eindelijk een fijne site

8 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Adrianus Hendriks

Lang leve google

4 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick van de Velden

Snelle offerte

8 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Angelique van der Linden

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

3 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marloes Sanders

Gevonden via forum

6 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Karin van der Linden

Duidelijke website

6 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Janneke Groen

Lang leve google

3 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric Kramer

Dit werkt fijn

1 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anna de Leeuw

Goed contact

30 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bram Smits

Google is je grootste vriend

4 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten de Wit

Ideale match

1 juni 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Niels Dijkstra

Fiscalistkaart werkt erg fijn

2 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Jeffrey Wolters

snelle service

2 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Björn Hofman

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michel Vos

Zeer verrast

25 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Leonie Schipper

Vlugge offerte

29 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Judith Timmermans

De perfecte match

26 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anita van de Velden

Zeer verrast

27 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Stefan Peters

Erg tevreden

21 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Bas de Groot

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Roel van der Horst

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ivo van de Veen

Ideale website

23 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Remco de Bruijn

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ivo Gerritsen

Vlugge offerte

18 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Kim Timmermans

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

16 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sebastiaan Prins

Via linkedin niet hetzelfde

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge de Jong

Werkt goed dit

20 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrika van Veen

Snelle offerte

18 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sander Kok

Voortreffelijke match

18 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Saskia Vos

Ideale match

16 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tamara Maas

Duidelijke website

16 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Claudia Gerritsen

Fiscalistkaart werkt erg fijn

14 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Rutger Martens

Super service

10 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Manon Brouwer

Fijne service

11 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Edwin Jansen

Goed contact

8 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Thomas Prins

Ideale tip

6 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Elisabeth Veenstra

Fiscalistkaart is top!

10 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Linda de Vries

Fijn!

10 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Mark Kuijpers

Goed contact

4 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jasper van Wijk

Zeer verrast

3 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Koen Verhoeven

Vlugge offerte

4 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Eva Bakker

Heel positief

30 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sjoerd Peters

Fiscalistkaart is top!

1 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Bart de Vos

Eindelijk een fijne site

6 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Nathalie Verbeek

Ideale website

3 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Laura Peters

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

30 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sabrina Jonker

Ideale tip

28 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michael Bos

Goed contact

29 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mirjam Verhoeven

betaalbaarder dan ik dacht

24 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arjan Bos

betaalbaar en professioneel

23 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle Bosman

Ideale website

30 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Mariska van der Horst

Geen linkedin nodig

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eric van de Wal

Dit werkt fijn

22 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martijn van Veen

Dit werkt fijn

25 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sandra Maas

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Lisette de Wit

Lang leve google

20 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Driessen

Perfecte tip

21 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ivo de Bruijn

snel geholpen

16 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Annemieke Martens

Eindelijk een fijne site

16 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bianca van der Laan

betaalbaarder dan ik dacht

20 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robertus van Veen

Aangenaam verrast

14 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marleen Bosch

Goed contact

20 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marieke Smeets

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

17 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Christian Kuijpers

Snelle offerte

14 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Angelique Mulder

Ideale website

10 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marianne Smits

niet verwacht zo betaalbaar

10 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mariska van de Velden

Ideale match

15 april 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Catharina Kuijpers

Gevonden via forum

13 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sanne Smeets

Eindelijk een goede site gevonden

9 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Stefan Groen

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

11 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Anouk Vermeulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

7 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Arie Prins

Super service

5 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Rogier Schouten

Goed contact

5 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Miranda de Vos

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

8 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Margaretha Meijer

Fiscalistkaart werkt erg fijn

6 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Miranda Jonker

Werkt lekker!

8 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Paulus Janssen

Ideale match

6 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Remco de Bruijn

Eindelijk een fijne site

4 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Angela Smit

Super service

29 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Pieter Bosch

De perfecte match

1 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Lisette Bos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle van den Broek

Forum bood hulp

30 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Bart Boer

Ideale tip

1 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Thomas de Vries

Fijn!

29 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Anna Wolters

Eindelijk een goede site gevonden

28 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Adriana Dekker

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Saskia Maas

Ideale tip

26 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sanne de Bruin

Ideale match

25 maart 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nienke Hofman

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

25 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Alexander van der Horst

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

20 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Franciscus Janssen

Prettige service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Paul Kuiper

Ideale website

24 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maria van den Broek

Ideale tip

25 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marianne Willemsen

Fijn!

17 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Chantal de Lange

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sabine Vermeulen

Vlugge offerte

16 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Yvonne van de Wal

Ideale tip

14 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Paulus Peeters

erg betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke van de Brink

Gevonden via forum

13 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Annemieke Hermans

Via forum hier terechtgekomen

12 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Jelle van der Laan

Gevonden via forum

16 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Frank Kramer

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

13 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Susanne van der Meer

Google is je grootste vriend

10 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marinus van Wijk

Fijne service

25 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Martin van der Heijden

Heel positief

17 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Cornelis de Lange

Eindelijk een fijne site

8 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Charlotte van Dijk

erg betaalbaar

4 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark de Bruijn

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

28 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Gerardus Wolters

Google is je grootste vriend

24 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martinus Kok

Snelle offerte

16 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Anna Veenstra

Forum bood hulp

9 oktober 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Klaas de Vos

Zeer verrast

26 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- David Jansen

betaalbaar en professioneel

26 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Alexander de Graaf

Zeer verrast

12 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Christiaan Scholten

Voortreffelijke match

5 september 2019

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Barry van de Velde

snel geholpen

3 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Dirk de Ruiter

Goed contact

25 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- David Mulder

Gevonden via forum

19 augustus 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Jacobus Sanders

Perfecte website

15 augustus 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Joost Visser

aangename service

6 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Maarten Prins

Google is je grootste vriend

26 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik van den Heuvel

Duidelijke website

19 juli 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Gerardus Sanders

Goede werking van de website

18 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dave Schipper

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

10 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Johanna Bosman

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

28 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Vincent van de Ven

Super service

26 juni 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Cindy Scholten

Werkt goed dit

18 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martine Maas

Fiscalistkaart werkt erg fijn

6 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Daniël van de Pol

Goed contact

4 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacob de Bruijn

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

25 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Adriana de Koning

Voortreffelijke match

19 mei 2019

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Pascal van der Heijden

Geen linkedin nodig

10 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger Jonker

Dit werkt fijn

4 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacoba Gerritsen

Via linkedin niet hetzelfde

28 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Karin Dijkstra

Via Via maar dan beter

18 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Frank van Vliet

Dé tip

16 april 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martine Smeets

Fiscalistkaart werkt erg fijn

11 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Edwin Dijkstra

Fijne service

2 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Jan Bos

Prettige service

2 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Franciscus de Haan

Erg tevreden

29 januari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marco Willemsen

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

27 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Martine Janssen

Lang leve google

13 november 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle Kok

Uitgelichte fiscalisten uit Hoensbroek

Parkstad Administraties

Brederostraat 19
6445 AN Brunssum
Nederland

045 737 0148
http://www.parkstad-administraties.nl/

C.A.K. Dienstverlening

Julianastraat 2
6433 GC Hoensbroek
Nederland

045 563 4320
http://www.cakdienstverlening.nl/

CONCREET Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Breinderveldweg 6
6365 CM Schinnen
Nederland

046 763 0560
http://www.concreet-adviseurs.nl/