Fiscalist IJlst

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw fiscale vraagstukken in IJlst?

Dan ben je op de goede plek.

Fiscalistkaart zorgt dat jij die zoekt naar Fiscalist IJlst verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Fiscalistkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalistkantoren uit IJlst – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Fiscalist IJlst gezocht?

Een fiscalist uit IJlst vinden

Fiscalist IJlst
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in IJlst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Folsgare, Heeg en Nijland bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist IJlst zoeken?

Op zoek naar een fiscalist in IJlst? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die geheel aan zal sluiten bij je wensen. Wij snappen dit maar al te goed, door het grote aanbod is het lastig om het overzicht te behouden. Wij zijn er om je te ondersteunen. In deze blogpost geven wij jou dan ook alle tips die je nodig hebt om een professionele fiscalist in IJlst te vinden. Door deze tips zal je zeker de juiste partij vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in IJlst

Veel organisaties weten nog niet wat ze nu precies kunnen met een fiscalist. Ze zijn ervan overtuigd dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is meestal verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een belangrijke rol gaan innemen binnen je onderneming. De fiscalist is namelijk de persoon die de belastingaangiftes voor je onderneming uit handen gaat nemen. Het is meestal zo dat de grotere bedrijven aanzienlijk meer voordelen ervaren dan de kleine bedrijven. Al houdt dit zeker niet in dat een fiscalist voor een kleinere onderneming niet voordelig kan zijn. Bijna ieder bedrijf in Nederland kan voordelen behalen bij het inzetten van een fiscalist. Zelfs ZZP’ers kiezen voor een fiscalist als zij geen zin hebben om de belastingaangifte zelf in te vullen.

Voor de ondernemingen die op jaarbasis een hoge omzet genereren is het inschakelen van een fiscalist een noodzaak. Dit komt voornamelijk door het feit dat bedrijfseigenaren erg veel geld over kunnen houden door middel van diverse aftrekposten en besparingen. Voor de grotere bedrijven gaat het hier om zeer forse bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal overhouden. Je kan hierbij denken aan de MKB vrijstelling of aan de verschillende investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op wijzen ten tijde van het invullen van de aangifte.

Alle fiscalisten uit IJlst

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in IJlst?

Het is noodzakelijk om te weten wat het verschil is tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de aangewezen persoon die de administratie uit handen neemt. Een fiscalist is de persoon die gericht is op de belastingzaken van je organisatie. Dit zijn twee verschillende gebieden. De accountant stelt jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes invult. Beide personen kunnen een onmisbare rol spelen in je onderneming. Maar als je het meeste voordeel uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de partij waar je bij uitkomt. Voor de specifieke opdrachten die de fiscalist voor je uit handen kan nemen is het verstandig om contact te zoeken met de kantoren uit IJlst.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit IJlst

Op zoek naar een fiscalist uit IJlst?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit IJlst te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in IJlst

Allereerst is het mogelijk om grote besparingen te maken ten aanzien van voorgaande jaren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in IJlst weet alles over deze aftrekposten, je weet dus zeker dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast bespaart de fiscalist je veel tijd. Het opstellen en indienen van de belastingaangifte is vaak een tijdrovende bezigheid, al helemaal bij een groter bedrijf. Het is natuurlijk zonde om hier veel moeite in te stoppen, als ondernemer heb je het al druk genoeg. De fiscalist uit IJlst zal deze werkzaamheden van je overnemen.

Als laatste is het natuurlijk ook nog eens zo dat je door middel van een fiscalist in IJlst veel problemen met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere ondernemer in Nederland is volgens de wet verplicht om zijn aangiftes volgens de regels in te vullen. Ook zelfstandige ondernemers doen er dus goed aan om een fiscalist in IJlst in te zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in IJlst gezocht

Om de geschikte fiscalist te vinden moet je een aantal stappen doorlopen. Door deze stappen zal je uitkomen bij een veel betere partij. Het is belangrijk om duidelijk te zijn tegen de fiscalist in IJlst.Hij moet immers wel weten wat je eigenlijk van hem of haar verwacht. Is het alleen maar nodig om de belastingaangifte uit handen te nemen of zal hij/zij ook een adviserende rol gaan spelen binnen de organisatie?

Door hier duidelijk over te zijn kom je uit bij een geschikte keuze. Voor een fiscalist kantoor in IJlst zien we meestal een uurtarief van €80 per uur, natuurlijk voor een fiscalist met ervaring. Voor de startende fiscalist ben je minder kwijt. Je kan er ook voor kiezen om maar een taak te laten verrichten, dit is handig voor particulieren. Zij laten bijvoorbeeld enkel de belastingaangifte invullen.

Daarnaast is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de fiscalist uit IJlst. Zo zijn grote organisaties geholpen met een fiscalisten kantoor met ruime ervaring. Je kan altijd contact zoeken met een van de kantoren om deze vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de ervaring van de fiscalist en naar zijn portfolio.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit IJlst te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio IJlst.

Fiscalistkantoren uit IJlst vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit IJlst vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit IJlst

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo duidelijk mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist meteen waar hij aan toe is is en bespaar je tijd in de onderhandelingen. Mocht de fiscalist iets niet kunnen weet je dat meteen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, tijdens dit gesprek kan je een goed beeld vormen van de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is namelijk belangrijk dat je door een deur past met deze partij.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit IJlst op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit IJlst.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist IJlst – investering met alleen maar voordelen

Ook op zoek naar een fiscalist in IJlst? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de geschikte partij te vinden. Door deze stappen toe te passen zal jouw bedrijf uitkomen bij een fiscalist die aan de verwachtingen voldoet. Het samenwerken met een fiscalist is een zeer goede investering met alleen maar pluspunten. Het is zelfs voor zelfstandige ondernemers makkelijk om een fiscalist in IJlst te zoeken voor hun aangiftes. Dankzij onze 3 gratis offertes kan je binnen een mum van tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in IJlst.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit IJlst te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit IJlst?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit IJlst te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

IJlst

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit IJlst.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in IJlst. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in IJlst en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit IJlst die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in IJlst

Goed contact

23 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kelly de Groot

Erg tevreden

24 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Martin Koning

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

18 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- David Dijkstra

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

21 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Renate Smeets

Gevonden via forum

22 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Wouter van der Heijden

Heel positief

20 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Paulus van de Ven

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

21 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jessica Bos

Goede werking van de website

19 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Natascha de Leeuw

Positieve ervaring

19 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Claudia van Beek

betaalbaar en professioneel

15 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin Kramer

betaalbaar en professioneel

12 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natasja de Wit

Lang leve google

11 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan Bakker

Vlugge offerte

12 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Mark van Wijk

Prettige service

9 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Susanne Visser

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

13 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Kevin van der Heijden

aangename service

7 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Tom de Groot

Perfecte website

5 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roy Willemsen

Erg tevreden

7 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Vincent Koning

Goede werking van de website

7 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeffrey de Wit

Prettige service

4 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Astrid Bosman

vlot en makkelijk

3 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Barbara de Leeuw

Via Via maar dan beter

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joyce Willemsen

Ideale match

2 juni 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Martin Boer

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

30 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bas Boer

Dé tip

29 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adrianus van Dongen

Perfecte tip

4 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jelle de Jonge

De perfecte match

1 juni 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adrianus Scholten

Duidelijke website

2 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Miranda van der Heijden

Fijn!

26 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Karin Willemsen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper de Lange

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

28 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Eric Kuiper

De perfecte match

30 mei 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bastiaan Meijer

aangename service

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Caroline de Koning

Voortreffelijke match

21 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Astrid van Dijk

Fiscalistkaart werkt erg fijn

27 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Adrianus de Wit

Fijn!

27 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Miranda Molenaar

niet verwacht zo betaalbaar

24 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Yvonne de Graaf

Duidelijke website

25 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Christiaan van Doorn

Fiscalistkaart werkt erg fijn

20 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Angelique Molenaar

Fiscalistkaart is top!

22 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Steven Kuijpers

Positieve ervaring

20 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Robin Bosman

Goed contact

16 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Esther Willems

Vlugge offerte

18 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Hanneke Mol

Erg tevreden

16 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Simon van Wijk

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

12 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Irene Timmermans

Ideale tip

17 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Deborah de Lange

Heel positief

12 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Daniëlle van der Meulen

Voortreffelijke match

9 mei 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robert Molenaar

Werkt goed dit

14 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nancy van Dijk

Vlugge offerte

9 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Irene Jansen

Eindelijk een fijne site

7 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Stefan Evers

Goed contact

13 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Edwin Mol

Perfecte tip

12 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dave de Lange

vlot en makkelijk

6 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Annemieke Peeters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben Hermans

Fijne service

9 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Christian van Wijk

Goed contact

1 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Monique de Haan

Heel positief

30 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Franciscus de Jong

Perfecte tip

1 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kevin Driessen

niet verwacht zo betaalbaar

2 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Hoekstra

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

30 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacoba Post

Dé tip

3 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marloes Kuipers

Ideale website

29 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bart Bosch

snelle service

29 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Ruud de Boer

betaalbaar en professioneel

30 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan de Groot

Fijn!

27 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Mariska Kuiper

Eindelijk een fijne site

23 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Joris van de Wal

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

24 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Elizabeth Schipper

Eindelijk een goede site gevonden

28 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Kirsten Hendriks

Goed contact

21 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sandra van der Horst

Ideale tip

26 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Raymond Smits

Snelle offerte

22 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ilse Gerritsen

Positieve ervaring

24 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Lisette van Doorn

Via forum hier terechtgekomen

18 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Karin van de Ven

Werkt goed dit

17 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kevin Koster

Fijn!

16 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nienke de Bruijn

Eindelijk een fijne site

18 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Petronella Brouwer

Goed contact

14 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Claudia van de Berg

Goed contact

13 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Barry van de Brink

Ideale match

11 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Melanie Maas

Via forum hier terechtgekomen

11 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Bas Martens

Werkt lekker!

10 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicole de Boer

Ideale website

13 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maurice Groen

Ideale match

15 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Caroline Koning

Fijne service

13 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Evelien Hofman

Google is je grootste vriend

8 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anna de Jonge

De perfecte match

12 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anna de Koning

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

7 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Alexander Veenstra

Werkt lekker!

4 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- David Jonker

Via linkedin niet hetzelfde

8 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nancy van Dam

erg snel

2 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Chantal Timmermans

Perfecte website

7 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrik van der Meulen

Aangenaam verrast

2 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Maaike van der Heijden

Voortreffelijke match

6 april 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Michel Huisman

erg snel

30 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Yvonne Maas

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Martine Groen

Ideale match

3 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maaike Timmermans

Via linkedin niet hetzelfde

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrik van Doorn

Erg tevreden

26 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Joost van Vliet

Lang leve google

25 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Melanie van de Wal

erg betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander Bosman

Fijne service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Petra Visser

Google is je grootste vriend

23 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy de Bruijn

Zeer verrast

29 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Adrianus de Jonge

Perfecte website

21 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sylvia Driessen

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

20 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Wendy Janssen

Lang leve google

24 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda de Leeuw

aangename service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Guido Bos

aangename service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Petrus Schouten

Voortreffelijke match

22 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marjolein van den Broek

Google is je grootste vriend

22 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petronella de Bruijn

Ideale match

19 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Natasja de Leeuw

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Judith Huisman

Super service

16 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Cindy Bakker

aangename service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Albert Kok

erg betaalbaar

14 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eveline van der Meulen

betaalbaarder dan ik dacht

18 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus Kuijpers

Vlugge offerte

16 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Vincent van der Meer

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ronald Groen

Fiscalistkaart is top!

24 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Eveline Peters

Fijne service

16 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Anne de Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian Prins

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

2 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Inge de Jonge

Fiscalistkaart is top!

29 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Hendrik Boer

Lang leve google

19 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard Hoekstra

Voortreffelijke match

12 oktober 2019

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Hendrik Kuiper

Via forum hier terechtgekomen

7 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Angelique Post

Fiscalistkaart is top!

3 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Peter de Wit

betaalbaar en professioneel

20 september 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan Jacobs

Google is je grootste vriend

18 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal Timmermans

Voortreffelijke match

5 september 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Judith Hermans

Lang leve google

30 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle Bosman

Eindelijk een fijne site

28 augustus 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sanne Gerritsen

Werkt lekker!

19 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marjolein Schipper

erg betaalbaar

8 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke Kuijpers

Perfecte tip

6 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Christiaan Molenaar

Google is je grootste vriend

25 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter Peeters

snel geholpen

18 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Charlotte van de Velde

Goed contact

11 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Erwin Smits

Vlugge offerte

8 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Lisette van Dongen

Ideale website

28 juni 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Deborah de Bruin

Fijn!

22 juni 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Antonius van der Meer

Via forum hier terechtgekomen

15 juni 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Koen Kuijpers

betaalbaar en professioneel

6 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Charlotte Koster

Perfecte tip

5 juni 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marinus van Wijk

Super service

27 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maartje Peeters

Forum bood hulp

17 mei 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Eric van der Meulen

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

10 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Mark Dijkstra

Goed contact

2 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Robertus Vermeulen

Werkt lekker!

25 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Iris van der Heijden

Positieve ervaring

19 april 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Michiel Janssen

Via forum hier terechtgekomen

17 april 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Manon Hermans

Vlugge offerte

11 april 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelis Smits

Fijne service

2 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Monique Evers

erg snel

4 maart 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Paulus Kramer

Eindelijk een fijne site

31 januari 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Petronella Vink

Fiscalistkaart werkt erg fijn

19 december 2018

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Petra Schipper

Perfecte tip

15 november 2018

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Koen Huisman

Uitgelichte fiscalisten uit IJlst

Flynth adviseurs en accountants Sneek

Hegedyk 1
8601 ZR Sneek
Nederland

088 236 9200
https://www.flynth.nl/over-flynth/vestigingen/sneek#utm_source=Google%20Mybusiness

Alfa Accountants en Adviseurs Sneek

Oosterom 11
8602 DE Sneek
Nederland

088 253 3350
https://www.alfa.nl/sneek

Bluenote Belastingadvies

Zomermeter 15
8607 GX Sneek
Nederland

0515 439 093
http://www.bluenotebelastingadvies.nl/