Fiscalist Schettens

Behoefte aan een top fiscalist in Schettens die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Fiscalistkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Fiscalist Schettens verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalistkantoren uit Schettens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Fiscalist Schettens gezocht?

Vraag direct 5 offertes aan

Fiscalist Schettens
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schettens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Allingawier, Tjerkwerd en Exmorra bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Schettens zoeken?

Behoefte aan een fiscalist in Schettens? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die geheel aansluit bij je bedrijf. Wij snappen dit maar al te goed, door het grote aanbod is het lastig om het overzicht te behouden. Wij zijn er om je te wegwijs te maken. In deze blogpost geven wij jou dan ook alle tips die je nodig hebt om een professionele fiscalist in Schettens te vinden. Door deze tips zal jouw oog zeker op een geschikte kandidaat vallen!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Schettens

Veel bedrijven weten nog niet wat ze nu eigenlijk moeten met een fiscalist. Ze denken dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is meestal verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een belangrijke rol kunnen gaan innemen binnen je onderneming. De fiscalist is immers de partij die de belastingaangiftes voor je onderneming onder handen gaat nemen. Het is meestal zo dat de grotere organisaties aanzienlijk meer voordelen ervaren dan de kleine bedrijven. Al houdt dit zeker niet in dat een fiscalist voor een kleine onderneming niet voordelig kan zijn. Vrijwel iedere organisatie in Nederland kan voordelen behalen bij het inschakelen van een fiscalist. Zelfs zelfstandige ondernemers kiezen voor een fiscalist als zij niet zoveel zin hebben om de belastingaangifte zelf bij te houden.

Voor de ondernemingen die op jaarbasis een hoge omzet genereren is het inschakelen van een fiscalist een noodzaak. Dit omdat bedrijfseigenaren erg veel geld over kunnen houden door slim gebruik te maken van verschillende aftrekposten en besparingen. Voor de grotere bedrijven gaat het hier om hoge bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal besparen. Je kan hierbij denken aan de MKB vrijstelling of aan de verschillende investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op kunnen wijzen tijdens het invullen van de aangifte.

Alle fiscalisten uit Schettens

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Schettens?

Het is noodzakelijk om te weten wat de verschillen zijn tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de persoon die de administratie op zich neemt. Een fiscalist is de persoon die in het bijzonder gericht is op de belastingzaken van je organisatie. Dit zijn twee verschillende gebieden. De accountant stelt jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes doet. Beide partijen kunnen een onmisbare rol spelen binnen je organisatie. Maar als je het meeste voordeel uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de partij waar je bij uitkomt. Voor de precieze opdrachten die de fiscalist voor je uit kan voeren is het verstandig om contact op te nemen met de kantoren uit Schettens.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Schettens

Op zoek naar een fiscalist uit Schettens?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Schettens te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Schettens

Op de eerste plaats is het mogelijk om grote kostenbesparingen te maken ten aanzien van voorgaande jaren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Schettens weet alles over deze aftrekposten, je kan er dus vanuit gaan dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je door de fiscalist veel tijd over kunnen houden. Het opstellen en opsturen van de belastingaangifte is meestal een tijdrovende opgave, al helemaal bij een grotere organisatie. Het is zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, het ondernemerschap is al druk genoeg. De fiscalist uit Schettens zal dit werk voor je uit handen nemen.

Als laatste is het ook nog eens zo dat de fiscalist in Schettens veel problemen met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere ondernemer in ons land is verplicht om zijn administratie naar behoren in te vullen. Ook zelfstandige ondernemers doen er dus goed aan om een fiscalist in Schettens in dienst te nemen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Schettens gezocht

Om de beste fiscalist te selecteren moet je een aantal stappen doorlopen. Dankzij deze stappen zal je uitkomen bij een veel betere kandidaat. Het is belangrijk om specifiek te zijn tegen de fiscalist in Schettens.Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar verlangt. Is het alleen maar nodig om de belastingaangifte in te vullen of zal hij/zij ook een adviserende rol gaan spelen binnen de onderneming?

Door hier specifiek in te zijn kom je uit bij een betere keuze. Voor een fiscalist kantoor in Schettens zien we gemiddeld een uurtarief van €80 per uur, uiteraard voor een persoon met ervaring. Voor de startende adviseurs ben je minder kwijt. Je kan er ook voor kiezen om maar een taak te laten verrichten, dit wordt vaak gedaan door particulieren. Zij laten bijvoorbeeld alleen de belastingaangifte invullen.

Vervolgens is het belangrijk dat je goed onderzoek doet naar de fiscalist uit Schettens. Zo zijn grote ondernemingen geholpen met een fiscalisten kantoor met veel ervaring. Je kan altijd contact zoeken met een van de kantoren om deze vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de ervaring van de kandidaat en naar de opdrachtgevers uit het verleden.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Schettens te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Schettens.

Fiscalistkantoren uit Schettens vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Schettens vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Schettens

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo specifiek mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist waar hij aan toe is en bespaar je waardevolle tijd tijdens de onderhandelingen. Mocht de fiscalist iets niet kunnen weet je dat meteen.

Daarna hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen van de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is namelijk belangrijk dat je het goed kan vinden met deze partij.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Schettens op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Schettens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Schettens – investering met alleen maar voordelen

Ook op zoek naar een fiscalist in Schettens? Het is nog nooit zo simpel geweest om de geschikte partij te vinden. Door deze stappen te volgen zal jouw onderneming uitkomen bij een fiscalist die aan de verwachtingen voldoet. Het samenwerken met een fiscalist is een zeer goede investering met alleen maar pluspunten. Het is zelfs voor ZZP’ers mogelijk om een fiscalist in Schettens te vinden voor hun aangiftes. Dankzij onze 3 gratis offertes kan je binnen een mum van tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Schettens.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Schettens te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Schettens?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Schettens te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Schettens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Schettens.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Schettens. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Schettens en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Schettens die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Schettens

Eindelijk een goede site gevonden

19 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Nicolaas Schouten

Lang leve google

19 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo de Ruiter

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

22 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Gerrit van de Veen

Erg tevreden

17 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marc van Loon

Perfecte website

20 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Leonie Kramer

Dit werkt fijn

18 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Brenda de Groot

Snelle offerte

19 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Dave Groen

Ideale tip

19 juni 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sylvia de Wit

Fijn!

19 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Daniël van de Veen

Positieve ervaring

14 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Sabrina van Beek

Eindelijk een goede site gevonden

14 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Paul de Jonge

Ideale match

17 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacqueline Boer

Geen linkedin nodig

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne Meijer

Eindelijk een fijne site

11 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Nicolaas van Dijk

Erg tevreden

11 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Laura Hermans

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

11 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Eveline de Boer

Perfecte tip

7 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Eveline Vink

niet verwacht zo betaalbaar

11 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper Koning

Prettige service

6 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Dirk Hermans

Aangenaam verrast

7 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Rogier van der Horst

Goed contact

5 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Arie de Haan

Snelle offerte

3 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Wendy van Doorn

Goed contact

1 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dennis van de Velde

Lang leve google

6 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke Koster

Werkt goed dit

3 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kevin van Veen

Perfecte website

1 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Mark van Dijk

Vlugge offerte

2 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Diana van der Heijden

Eindelijk een goede site gevonden

31 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Catharina van der Linden

Ideale match

30 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mark Molenaar

Goede werking van de website

27 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Paul Kuiper

Goed contact

25 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jeroen Post

Positieve ervaring

29 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Cornelia Gerritsen

Goed contact

27 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Thomas Bosman

Snelle offerte

25 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Richard van Loon

Lang leve google

22 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Evelien Gerritsen

Ideale tip

25 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sandra van Veen

niet verwacht zo betaalbaar

20 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrik Huisman

Lang leve google

23 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Lisette Willemsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

18 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Patrick Hendriks

Fiscalistkaart is top!

19 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marije van der Heijden

Voortreffelijke match

16 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- David Willemsen

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

15 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bart van den Heuvel

Geen linkedin nodig

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca Huisman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs Koster

niet verwacht zo betaalbaar

14 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn Vermeulen

Fiscalistkaart is top!

17 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Irene van den Heuvel

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dave Gerritsen

De perfecte match

16 mei 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kelly Kuijpers

Ideale tip

11 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robert de Haan

Fiscalistkaart is top!

8 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marloes Kramer

Prettige service

14 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Adrianus van der Meulen

niet verwacht zo betaalbaar

7 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Danny Sanders

niet verwacht zo betaalbaar

7 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilona Kuiper

Ideale match

9 mei 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Barry Martens

Voortreffelijke match

7 mei 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Albert Wolters

Perfecte website

7 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bram Schouten

Eindelijk een fijne site

3 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jasper van der Linden

Vlugge offerte

3 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Angelique van de Berg

Snelle offerte

30 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Bianca Kuiper

Geen linkedin nodig

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angela van de Velde

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

5 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Albert Kuijpers

Via linkedin niet hetzelfde

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge Kuijpers

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- David van der Linden

Zeer verrast

30 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Eveline Vink

Dé tip

29 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jasper Jansen

Duidelijke website

30 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Petronella van Veen

Werkt lekker!

26 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nathalie Kuijpers

erg snel

23 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Bianca van Wijk

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

22 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Bastiaan Bosman

Vlugge offerte

20 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Tessa Verhoeven

Ideale website

24 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Eric de Lange

Voortreffelijke match

23 april 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Laura van Veen

Google is je grootste vriend

24 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam van Wijk

betaalbaarder dan ik dacht

20 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Brenda Smeets

aangename service

20 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Johanna de Jong

Eindelijk een fijne site

16 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Patricia van den Bosch

Werkt lekker!

20 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Pascal de Ruiter

Positieve ervaring

19 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Christian Jacobs

aangename service

15 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Astrid van de Velden

Perfecte tip

11 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jacoba Bakker

Google is je grootste vriend

10 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith Kramer

Goede werking van de website

15 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Christian Driessen

Aangenaam verrast

16 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Lisette Meijer

Fiscalistkaart is top!

10 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Kim Koster

Goed contact

11 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelia Verbeek

Google is je grootste vriend

8 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan van de Ven

aangename service

7 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Robin Hermans

Duidelijke website

11 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sjoerd Jacobs

zeer rap geholpen

8 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Jacob Hofman

Google is je grootste vriend

5 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniël Kuijpers

betaalbaarder dan ik dacht

7 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha Mol

Duidelijke website

4 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Robin Blom

Perfecte tip

3 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anna Bosman

Via Via maar dan beter

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ramona Koster

Ideale tip

29 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Yvonne van Beek

Perfecte tip

4 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Alexander van de Brink

Snelle offerte

2 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Petronella van der Laan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christiaan van Dam

Goede werking van de website

27 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johan Kramer

Zeer verrast

31 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Daniëlle Peeters

Via forum hier terechtgekomen

28 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sanne van Veen

snel geholpen

29 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Marjolein Molenaar

Eindelijk een fijne site

26 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Barry van de Velde

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Elisabeth de Bruin

Dit werkt fijn

24 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Brenda Groen

erg betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne van der Heijden

Positieve ervaring

23 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sebastiaan Koning

aangename service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Pieter van de Velde

Fijn!

19 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tessa Maas

Dé tip

17 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Annemieke Meijer

Goede werking van de website

20 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Adriana Mol

Via forum hier terechtgekomen

18 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Hendrika Verbeek

Fiscalistkaart is top!

18 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Daniëlle Hofman

Werkt goed dit

16 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Barry van de Berg

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marleen Maas

Erg tevreden

15 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jessica Smits

aangename service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Lisette Schouten

Eindelijk een goede site gevonden

10 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Martine Gerritsen

Ideale website

15 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maria Hofman

Super service

26 november 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- David Vink

Ideale website

14 november 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Joris Vos

Gevonden via forum

7 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marieke van Beek

Werkt lekker!

2 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Anouk van der Meulen

Ideale website

27 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simone van Loon

Google is je grootste vriend

21 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse Post

Via linkedin niet hetzelfde

10 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sanne Huisman

vlot en makkelijk

8 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Christiaan van der Horst

Goed contact

27 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniël Koster

Goed contact

22 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johanna Hoekstra

betaalbaarder dan ik dacht

13 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel Willemsen

Voortreffelijke match

11 september 2019

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mirjam Koning

Prettige service

5 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Ellen van Doorn

Goed contact

26 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Albert Brouwer

Forum bood hulp

19 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marjolein de Leeuw

Lang leve google

14 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Kuipers

Fijn!

2 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Cornelia de Koning

Lang leve google

1 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry de Lange

Perfecte tip

24 juli 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ellen Huisman

Aangenaam verrast

13 juli 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Adrianus van der Meer

Lang leve google

7 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana van Loon

Aangenaam verrast

27 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Kirsten de Wit

Forum bood hulp

27 juni 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Erik Schipper

Voortreffelijke match

19 juni 2019

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Pascal Martens

erg betaalbaar

7 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc Groen

Ideale website

4 juni 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Rogier Hendriks

Erg tevreden

25 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Anna van de Brink

Positieve ervaring

17 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Albert van den Bosch

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin Kok

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 mei 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Hendrika Huisman

Super service

25 april 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kevin Boer

De perfecte match

23 april 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Melanie Kuijpers

Ideale tip

14 april 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Simone Kok

Ideale match

5 april 2019

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sander van Doorn

Super service

30 maart 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kim van Beek

Via forum hier terechtgekomen

4 maart 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Kevin van der Horst

Prettige service

9 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Cornelia Blom

Via forum hier terechtgekomen

23 december 2018

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Dirk Kuipers

betaalbaarder dan ik dacht

9 november 2018

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert Brouwer

Uitgelichte fiscalisten uit Schettens

Martine Smits

De Fortuin 5
8862 RV Harlingen
Nederland

06 51144231
http://belastingvrouw.com/

Altenburg & Bontes Administratie en Belastingadviesbureau

Raamstraat 4
8861 CV Harlingen
Nederland

0517 859 119
http://www.altbon.nl/

F I C Financial B.V.

Nieuwmarkt 17
8701 KK Bolsward
Nederland

0515 576 169
http://www.ficfinancial.nl/