Fiscalist Zennewijnen

Ben jij opzoek naar een top fiscalist in Zennewijnen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Fiscalistkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Fiscalist Zennewijnen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Fiscalistkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalisten uit Zennewijnen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Fiscalist Zennewijnen gezocht?

Vraag direct 5 offertes aan

Fiscalist Zennewijnen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zennewijnen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Varik, Wadenoijen en Ophemert bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Zennewijnen zoeken?

Ben jij op zoek naar een fiscalist in Zennewijnen? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die geheel aan zal sluiten bij je wensen. Wij begrijpen dit maar al te goed, door het brede aanbod is het lastig om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Wij zijn er om je te begeleiden. Op deze pagina geven wij jou dan ook alle handvatten die je nodig hebt om een ijzersterke fiscalist in Zennewijnen te vinden. Door deze tips zal je zeker de juiste partij vinden!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Zennewijnen

Veel ondernemingen weten nog niet wat ze nu precies kunnen met een fiscalist. Ze denken dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is meestal verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een onmisbare rol gaan innemen binnen je organisatie. De fiscalist is immers de partij die de belastingaangiftes voor je onderneming onder handen gaat nemen. Het is over het algemeen zo dat de grotere organisaties veel meer voordelen ondervinden dan de kleinere bedrijven. Al is het niet zo dat een fiscalist voor een kleinere onderneming niets kan betekenen. Bijna iedere organisatie in Nederland kan voordelen behalen bij het inschakelen van een fiscalist. Zelfs ZZP’ers kiezen voor een fiscalist als zij geen zin hebben om de belastingaangifte zelf in te vullen.

Voor de organisaties die jaarlijks een hoge omzet genereren is het inschakelen van een fiscalist een noodzaak. Dit komt voornamelijk door het feit dat bedrijfseigenaren erg veel geld over kunnen houden door middel van diverse aftrekposten en besparingen. Voor de grotere organisaties gaat het hier om hoge bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal overhouden. Je kan hierbij denken aan de MKB vrijstelling of aan de verschillende investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op wijzen tijdens het doen van de aangifte.

Alle fiscalisten uit Zennewijnen

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Zennewijnen?

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de persoon die de administratie op zich neemt. Een fiscalist is de partij die gericht is op de belastingzaken van je onderneming. Dit zijn 2 verschillende gebieden. De accountant stelt bijvoorbeeld jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes doet. Beide personen kunnen een belangrijke rol spelen binnen je bedrijf. Maar als je het meeste uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de persoon waar je bij uit zal komen. Voor de precieze opdrachten die de fiscalist voor je uit handen kan nemen is het wijs om contact op te nemen met de kantoren uit Zennewijnen.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Zennewijnen

Op zoek naar een fiscalist uit Zennewijnen?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Zennewijnen te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Zennewijnen

Allereerst is het mogelijk om grote kostenbesparingen te maken ten aanzien van voorgaande jaren. Hierbij kan je denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Zennewijnen weet alles over deze aftrekposten, je kan er dus vanuit gaan dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je door de fiscalist veel tijd over kunnen houden. Het opstellen en opsturen van de aangiftes is vaak een tijdrovende bezigheid, al helemaal bij een grotere organisatie. Het is zonde om hier veel energie in te stoppen, als ondernemer heb je het al druk genoeg. De fiscalist uit Zennewijnen zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Als laatste is het ook nog eens zo dat de fiscalist in Zennewijnen veel moeilijkheden met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in Nederland is verplicht om zijn aangiftes juist in te vullen. Ook particulieren doen er dus goed aan om een fiscalist in Zennewijnen in te zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Zennewijnen gezocht

Om de geschikte fiscalist te selecteren zal je een aantal stappen moeten doorlopen. Door deze stappen zal je uitkomen bij een betere kandidaat. Het is noodzakelijk om specifiek te zijn tegen de fiscalist in Zennewijnen.Hij moet natuurlijk wel weten wat je eigenlijk van hem of haar verwacht. Hoeft hij of zij alleen maar de belastingaangifte uit handen te nemen of zal hij/zij ook een adviserende rol gaan spelen binnen de onderneming?

Door hier specifiek in te zijn kom je uit bij een geschikte keuze. Voor een fiscalist kantoor in Zennewijnen zien we gemiddeld een uurtarief van €80 per uur, uiteraard voor een persoon met ervaring. Voor de startende adviseurs ben je iets minder kwijt. Je kan ook de keuze maken om maar een taak te laten verrichten, dit is handig voor particulieren. Zij laten bijvoorbeeld enkel de belastingaangifte invullen.

Daarnaast is het belangrijk dat je goed onderzoek doet naar de fiscalist uit Zennewijnen. Zo zijn grote bedrijven geholpen met een fiscalisten kantoor met ruime ervaring. Je kan altijd contact zoeken met een van de kantoren om vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de ervaring van de dienstverlener en naar de opdrachtgevers uit het verleden.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Zennewijnen te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Zennewijnen.

Fiscalistkantoren uit Zennewijnen vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Zennewijnen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Zennewijnen

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo duidelijk mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist meteen waar hij aan toe is is en bespaar je tijd in de onderhandelingen. Mocht de fiscalist ergens niet toe in staat zijn weet je dat meteen.

Daarna hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen van de persoon die tegenover je zit. Het is namelijk belangrijk dat je door een deur past met deze persoon.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Zennewijnen op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Zennewijnen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Zennewijnen – investering met alleen maar voordelen

Op zoek naar een fiscalist in Zennewijnen? Het is nog nooit zo makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte kandidaat. Door deze stappen te volgen zal jouw onderneming uitkomen bij een fiscalist die aan de verwachtingen voldoet. Het inschakelen van een fiscalist is een goede investering met enkel voordelen. Het is zelfs voor particulieren makkelijk om een fiscalist in Zennewijnen te zoeken voor hun aangiftes. Dankzij onze 3 gratis offertes kan je binnen een mum van tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Zennewijnen.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Zennewijnen te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Zennewijnen?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Zennewijnen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Zennewijnen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Zennewijnen.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Zennewijnen. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Zennewijnen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Zennewijnen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Zennewijnen

Lang leve google

21 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ellen Hermans

Goede werking van de website

21 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Femke van der Meer

Prettige service

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Michel Driessen

Forum bood hulp

20 juni 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ramona Scholten

erg snel

24 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Cindy Vink

Perfecte website

18 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Michael Willems

Goed contact

20 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eric van de Velde

Eindelijk een goede site gevonden

14 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Raymond Peters

betaalbaarder dan ik dacht

15 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian Blom

Goed contact

14 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Gerardus Peeters

Heel positief

17 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Johanna van der Meulen

Werkt goed dit

12 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anouk de Wit

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Rob van Doorn

Goede werking van de website

16 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tessa Dekker

Lang leve google

8 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rob van der Meer

Goede werking van de website

8 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Patricia Peters

Werkt goed dit

12 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sjoerd van de Velden

Google is je grootste vriend

5 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemarie van de Veen

Dé tip

9 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martijn van de Wal

erg betaalbaar

9 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anita Willemsen

Google is je grootste vriend

6 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo de Graaf

Gevonden via forum

7 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Arie Meijer

Gevonden via forum

3 juni 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Suzanne Bos

Dit werkt fijn

6 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Irene van der Heijden

Duidelijke website

1 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Martine Koning

Prettige service

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Rogier Smit

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marieke van Dongen

Ideale match

1 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nienke Hendriks

Goed contact

28 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Albert Blom

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

27 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Evelien van de Berg

Google is je grootste vriend

27 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus de Bruijn

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

26 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Patricia Janssen

Via Via maar dan beter

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arjan de Haan

Via linkedin niet hetzelfde

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriaan Jacobs

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

24 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jelle Bosman

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Patricia de Leeuw

Vlugge offerte

26 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sylvia de Ruiter

vlot en makkelijk

22 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Marjolein de Boer

Ideale tip

24 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martine van der Heijden

Aangenaam verrast

20 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ingrid Vermeulen

Lang leve google

22 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Klaas Peters

Aangenaam verrast

22 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Roy Jonker

Perfecte tip

16 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Roy Post

Fijn!

18 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Erwin de Jonge

Lang leve google

16 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs Bos

Fijn!

17 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Maarten Bos

Goed contact

15 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Stefan van de Brink

Heel positief

16 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marijke Kuijpers

Erg tevreden

13 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sylvia Maas

erg betaalbaar

13 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joyce Vos

Snelle offerte

14 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Elisabeth Martens

Snelle offerte

11 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrika Meijer

aangename service

12 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Petronella Veenstra

Snelle offerte

5 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Miranda van de Velde

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

10 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kelly Kuipers

Voortreffelijke match

3 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Annemarie Martens

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Alexander van der Laan

erg snel

5 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Guido Groen

Perfecte website

5 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Richard Maas

erg betaalbaar

1 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Irene Hofman

Goed contact

4 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maarten de Graaf

zeer rap geholpen

28 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Antonius de Lange

Heel positief

27 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Monique Hermans

Ideale tip

30 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- David van Loon

Prettige service

28 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Natasja de Bruijn

Gevonden via forum

28 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Leonie Evers

Voortreffelijke match

29 april 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Vincent Groen

Ideale tip

25 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sabine Schipper

betaalbaar en professioneel

29 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sjoerd van de Veen

Erg tevreden

25 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Arie Maas

Fiscalistkaart werkt erg fijn

27 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Joris Peeters

Dé tip

26 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anne de Jonge

zeer rap geholpen

20 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Gerrit Meijer

Snelle offerte

18 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Roel Peeters

Fijne service

20 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Michel Martens

Via Via maar dan beter

20 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique Kramer

Snelle offerte

22 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Inge Schouten

Via Via maar dan beter

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmus Postma

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Annemarie Maas

Goed contact

12 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johannes van Leeuwen

erg betaalbaar

13 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacobus Schipper

Goed contact

13 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sabrina Bakker

erg betaalbaar

15 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Charlotte Gerritsen

Erg tevreden

14 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Paul van de Pol

Super service

15 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nicole van Dongen

Fiscalistkaart is top!

14 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Kim de Bruijn

Geen linkedin nodig

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marije de Lange

Werkt goed dit

11 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anita de Boer

Heel positief

11 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- David Schipper

Super service

3 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Maurice de Graaf

Ideale tip

6 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Yvonne Prins

Snelle offerte

6 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marieke Brouwer

Voortreffelijke match

3 april 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Saskia van de Velden

erg betaalbaar

3 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn Visser

Snelle offerte

2 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruben van der Laan

Prettige service

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Koen Peeters

Perfecte website

3 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Vanessa Wolters

Eindelijk een fijne site

30 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Simone Scholten

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

2 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Steven van den Bosch

Werkt goed dit

26 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martine van de Velden

Heel positief

27 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Tamara Koster

Werkt goed dit

28 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Thomas Hendriks

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marianne van Wijk

snel geholpen

25 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Gerrit van Dongen

Duidelijke website

24 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Guido Schouten

Super service

28 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Janneke de Wit

Geen linkedin nodig

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus Kok

Fiscalistkaart is top!

24 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Martin Sanders

Fijn!

22 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Natasja de Groot

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Björn Mol

erg snel

19 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Tim de Lange

Snelle offerte

18 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Linda van den Heuvel

Google is je grootste vriend

17 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joost Vos

zeer rap geholpen

15 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Saskia Kok

Prettige service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Ivo Jansen

snel geholpen

14 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Rutger Smit

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tamara van der Laan

Snelle offerte

14 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Susanne van de Pol

De perfecte match

11 maart 2020

Via Fiscalistkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Irene Blom

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marieke Evers

Lang leve google

23 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs de Wit

Werkt lekker!

21 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Niels van de Velden

Eindelijk een goede site gevonden

14 november 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Adriana Huisman

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

6 november 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Kelly Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

25 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Boer

Goed contact

19 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruud Schipper

Dé tip

16 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wilhelmina van Dongen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie Visser

Ideale match

30 september 2019

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sabrina Hoekstra

Vlugge offerte

26 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Rob de Leeuw

snel geholpen

15 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Sander van Vliet

Aangenaam verrast

7 september 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Eva van Dongen

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

5 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jan Smits

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eric Mol

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

22 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Guido de Ruiter

Goed contact

12 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Danny Sanders

Duidelijke website

3 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Annemieke de Vries

Goede werking van de website

26 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Vincent Martens

Snelle offerte

23 juli 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Simon van Loon

Zeer verrast

11 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Natasja Brouwer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

8 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Wilhelmina van Loon

betaalbaar en professioneel

2 juli 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Laura van Veen

Google is je grootste vriend

23 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erwin van der Horst

Prettige service

13 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Cornelia van Dongen

Dé tip

13 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacobus van de Brink

Lang leve google

30 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim van Dijk

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

27 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Gerrit van Vliet

Fiscalistkaart werkt erg fijn

19 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Michel Willems

Snelle offerte

14 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Guido van de Veen

Google is je grootste vriend

4 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger Hofman

Zeer verrast

29 april 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Simone van de Wal

Perfecte tip

19 april 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Remco de Bruijn

Fiscalistkaart is top!

14 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Jacob Martens

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

9 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Mirjam Kramer

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 maart 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Pieter Kuipers

snelle service

3 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Martinus Driessen

Goed contact

1 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ivo van Doorn

Perfecte website

30 december 2018

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Judith Dekker

vlot en makkelijk

2 november 2018

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Hendrikus van de Brink

Uitgelichte fiscalisten uit Zennewijnen

Dynamic Accountancy

Hertog Reinaldlaan 8
4001 RC Tiel
Nederland

0344 750 860
http://www.dynamicaccountancy.nl/

OAMKB Tiel

P. Oosterleestraat 6
4007 WL Tiel
Nederland

06 51401859
http://www.onlineadministratiemkbtiel.nl/

Boomgaart & Van Schaik administratiekantoor

Grotebrugse Grintweg 161A
4005 AE Tiel
Nederland

0344 640 000
http://www.bnvs.nl/