Fiscalist Sneek

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw fiscale vraagstukken in Sneek?

Dan ben je aan het juiste adres.

Fiscalistkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Fiscalist Sneek verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle fiscalistkantoren uit Sneek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Fiscalist Sneek gezocht?

Een fiscalist uit Sneek vinden

Fiscalist Sneek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sneek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Scharnegoutum, IJlst en Uitwellingerga bijvoorbeeld ook geholpen aan een fiscalist.

Fiscalist Sneek zoeken?

Ben jij op zoek naar een fiscalist in Sneek? Het kan een uitdaging zijn om uit te komen bij de geschikte partij die geheel aansluit bij je bedrijf. Wij begrijpen dit maar al te goed, door het brede aanbod is het moeilijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Wij zijn er om je te helpen. In dit artikel geven wij jou dan ook alle handvatten die je nodig hebt om een perfecte fiscalist in Sneek te vinden. Door deze tips zal jouw oog zeker op een geschikte kandidaat vallen!

Wanneer kies je voor het inschakelen van een fiscalist in Sneek

Veel ondernemingen weten nog niet wat ze nu precies moeten met een fiscalist. Ze weten bijna zeker dat geen fiscalist nodig hebben. Dit is vaak verkeerd gedacht, een fiscalist zal namelijk een belangrijke rol gaan innemen binnen je organisatie. De fiscalist is immers de partij die de belastingaangiftes voor je organisatie onder handen gaat nemen. Het is meestal zo dat de grotere bedrijven veel meer voordelen ondervinden dan de kleinere bedrijven. Al houdt dit zeker niet in dat een fiscalist voor een kleinere onderneming niet voordelig kan zijn. Eigenlijk ieder bedrijf in Nederland heeft profijt bij het inschakelen van een fiscalist. Zelfs particulieren kiezen voor een fiscalist als zij geen zin hebben om de belastingaangifte zelf in te vullen.

Voor de ondernemingen die jaarlijks een hoge omzet neerzetten is het inzetten van een fiscalist een noodzaak. Dit omdat bedrijfseigenaren erg veel geld over kunnen houden door middel van verschillende aftrekposten en besparingen. Voor de grotere organisaties gaat het hier om hoge bedragen, dankzij de fiscalist kan je dit allemaal besparen. Je kan hierbij denken aan de MKB vrijstelling of aan de diverse investeringsaftrekposten. De fiscalist zal je hier op wijzen tijdens het invullen van de belastingaangifte.

Alle fiscalisten uit Sneek

Bekijk ook fiscalisten uit

Op zoek naar een voordelige fiscalist in Sneek?

Het is noodzakelijk om te weten wat het verschil is tussen een accountant en een fiscalist. Een accountant is de aangewezen persoon die de administratie op zich neemt. Een fiscalist is de persoon die gericht is op de belastingzaken van je onderneming. Dit zijn twee verschillende werkgebieden. De accountant stelt bijvoorbeeld jaarrekeningen op terwijl de fiscalist de belastingaangiftes invult. Beide partijen kunnen een onmisbare rol spelen binnen je bedrijf. Maar als je het meeste uit je belastingzaken wilt halen is de fiscalist de persoon waar je bij uitkomt. Voor de specifieke werkzaamheden die de fiscalist voor je uit handen kan nemen is het belangrijk om contact op te nemen met de kantoren uit Sneek.

Klik op fiscalist zoeken om snel een lokale en betaalbare fiscalist te vinden uit Sneek

Op zoek naar een fiscalist uit Sneek?

Zoek een fiscalist

Klik op ‘Zoek een fiscalist’ om een betaalbare fiscalist uit Sneek te vinden die bij je past.

Redenen om te kiezen voor een fiscalist in Sneek

Allereerst is het mogelijk om grote besparingen te maken ten opzichte van voorgaande jaren. Hierbij kan je denken aan de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De fiscalist in Sneek weet alles over deze aftrekposten, je weet dus zeker dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je door de fiscalist veel tijd over kunnen houden. Het invullen en opsturen van de belastingaangifte is vaak een tijdrovende opgave, al helemaal bij een grotere organisatie. Het is zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, je hebt het vaak al druk genoeg. De fiscalist uit Sneek zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Als laatste is het ook nog eens zo dat de fiscalist in Sneek veel moeilijkheden met de Belastingdienst zal voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in ons land is volgens de wet verplicht om zijn aangiftes naar behoren in te vullen. Ook ZZP’ers doen er dus goed aan om een fiscalist in Sneek in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Kylie van den Bos Kylie van den Bos
Customer Succes manager bij www.fiscalistkaart.nl
Accounting98%
Prognoses92%
Communicatie90%

Ik help je graag

Fiscalist in Sneek gezocht

Om de juiste fiscalist te vinden moet je een aantal stappen doorlopen. Dankzij deze stappen zal je uitkomen bij een betere dienstverlener. Het is belangrijk om specifiek te zijn tegen de fiscalist in Sneek.Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht. Is het alleen maar nodig om de belastingaangifte uit handen te nemen of zal hij/zij ook een adviserende rol innemen binnen het bedrijf?

Door hier specifiek in te zijn kom je uit bij een betere keuze. Voor een fiscalist kantoor in Sneek zien we meestal een uurtarief van €80 per uur, uiteraard voor een fiscalist met ervaring. Voor de startende adviseurs ben je iets minder kwijt. Je kan er ook voor kiezen om maar een taak te laten verrichten, dit wordt vaak gedaan door particulieren. Zij laten bijvoorbeeld enkel de belastingaangifte invullen.

Daarnaast is het wenselijk dat je goed onderzoek doet naar de fiscalist uit Sneek. Zo zijn grote ondernemingen geholpen met een fiscalisten kantoor met veel ervaring. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om vragen te stellen. Vraag hierbij gerust naar de ervaring van de kandidaat en naar zijn portfolio.

Klik op fiscalistkantoor om snel 3 lokale en betaalbare fiscalisten uit Sneek te vergelijken

Vergelijk fiscalistkantoren in regio Sneek.

Fiscalistkantoren uit Sneek vergelijken

Klik op de knop ‘Fiscalistkantoren uit Sneek vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

3 offertes voor een fiscalist uit Sneek

Het is uiteraard altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Ben bij je aanvraag ook zo specifiek mogelijk. Hierdoor weet de fiscalist meteen waar hij aan toe is is en bespaar je waardevolle tijd tijdens de onderhandelingen. Mocht de fiscalist ergens niet toe in staat zijn weet je dat meteen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen van de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is namelijk belangrijk dat je het goed kan vinden met deze partij.

Klik op fiscalist offerte om direct 3 offertes van lokale en betaalbare fiscalisten uit Sneek op te vragen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende fiscalisten uit Sneek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Fiscalist Sneek – investering met alleen maar voordelen

Ook op zoek naar een fiscalist in Sneek? Het is nog nooit zo makkelijk geweest om de geschikte partij te vinden. Door bovenstaande stappen te volgen zal jouw onderneming uitkomen bij een adviseur die aan de verwachtingen voldoet. Het in dienst nemen van een fiscalist is een slimme investering met enkel voordelen. Het is zelfs voor zelfstandige ondernemers makkelijk om een fiscalist in Sneek te zoeken voor hun aangiftes. Dankzij onze 3 gratis offertes kan je binnen een mum van tijd in contact komen met een fiscalistkantoor in Sneek.

Klik op wat kost een fiscalist om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare fiscalist uit Sneek te komen

Benieuwd naar de kosten van een fiscalist uit Sneek?

Bekijk de fiscalistkosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare fiscalist uit Sneek te ontdekken.

Veelgestelde vragen over fiscalisten uit

Sneek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de fiscalist jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de opgaves moet doen op zoek te gaan naar een fiscalist. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van fiscalist is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande fiscalist. Vraag vervolgens aan je vorige fiscalist of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe fiscalist uit Sneek.

www.fiscalistkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle fiscalisten in Sneek. Wij zien welke fiscalisten beschikbaar zijn in Sneek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie fiscalisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van fiscalisten uit Sneek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

fiscalisten in Sneek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

23 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marijke Prins

Gevonden via forum

18 juni 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Dave Janssen

Aangenaam verrast

18 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Melanie Hoekstra

Fiscalistkaart is top!

18 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Pascal van Doorn

Ideale match

23 juni 2020

Via Fiscalistkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rutger Brouwer

niet verwacht zo betaalbaar

15 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paul van Dam

Goed contact

16 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marloes Verbeek

Werkt lekker!

16 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ilona Kuiper

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

19 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Barry Scholten

niet verwacht zo betaalbaar

12 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana van Doorn

Goed contact

14 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wouter van den Heuvel

Forum bood hulp

15 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Wilhelmus de Vos

Voortreffelijke match

16 juni 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Astrid de Vos

Vlugge offerte

15 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Brenda Jacobs

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

13 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joyce Wolters

Fiscalistkaart werkt erg fijn

10 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marije Gerritsen

vlot en makkelijk

9 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Elizabeth Smits

Ideale match

11 juni 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Guido Post

Fiscalistkaart is top!

4 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Arie Koning

Vlugge offerte

4 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Renate Evers

Goed contact

3 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelis van den Bosch

Gevonden via forum

6 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Thijs de Boer

Ideale website

31 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrika de Ruiter

Perfecte website

4 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anne Postma

Gevonden via forum

4 juni 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Dennis Driessen

Ideale match

31 mei 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Eric Scholten

Fijn!

29 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maarten Post

Dé tip

29 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Arjan Jonker

Gevonden via forum

29 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Tim Hendriks

aangename service

25 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Adriana van Doorn

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

30 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Antonius van de Wal

Via forum hier terechtgekomen

25 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Catharina van de Velde

Zeer verrast

24 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Peter van de Wal

Vlugge offerte

21 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Elisabeth Schouten

Snelle offerte

28 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Joost Bos

Dit werkt fijn

25 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Miranda van Vliet

Google is je grootste vriend

22 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse van de Velde

Zeer verrast

20 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Fiscalistkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Thomas Sanders

Gevonden via forum

17 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Sabine Mulder

Prettige service

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Daniël Visser

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kevin de Lange

Duidelijke website

19 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Tom van de Veen

Ideale tip

19 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Paulus Vos

Snelle offerte

19 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Maria van der Laan

aangename service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Barbara Smit

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

14 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marinus van der Heijden

Lang leve google

14 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Klaas de Boer

Forum bood hulp

11 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marijke Mulder

Super service

12 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Barbara de Koning

Duidelijke website

8 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Arjan Veenstra

De perfecte match

9 mei 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jolanda van den Bosch

Voortreffelijke match

8 mei 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Alexander Peters

Werkt goed dit

5 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Johan Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Simone Boer

erg betaalbaar

6 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke de Graaf

Goed contact

2 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Joyce van de Veen

Positieve ervaring

3 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Astrid Vos

Via forum hier terechtgekomen

4 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Monique Vos

Ideale match

7 mei 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Klaas de Groot

Via linkedin niet hetzelfde

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël van Vliet

Ideale website

5 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wilhelmina van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Joris Kuipers

betaalbaarder dan ik dacht

27 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke Hoekstra

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

28 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Annemieke Peters

vlot en makkelijk

30 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Christian Groen

Via linkedin niet hetzelfde

24 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde www.fiscalistkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole Huisman

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

29 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Maurice van Veen

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

26 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Albert van Wijk

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

26 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Erik Smits

Werkt goed dit

23 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Linda Peters

Heel positief

22 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- René Visser

Vlugge offerte

19 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Kirsten Groen

Perfecte tip

19 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacoba van der Laan

Prettige service

16 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Björn de Vos

erg snel

18 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Marloes van Dijk

Werkt lekker!

19 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Frank Blom

Lang leve google

16 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona Smeets

Snelle offerte

14 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- David Dekker

aangename service

16 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Maarten Willemsen

Erg tevreden

16 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Nicolaas de Ruiter

aangename service

13 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Fiscalistkaart!

- Wouter Gerritsen

snelle service

13 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Johan Visser

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

11 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Steven de Groot

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

8 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Maarten Bos

Google is je grootste vriend

7 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natascha Bos

via www.fiscalistkaart.nl snel gekoppeld

7 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Niels Jonker

Fiscalistkaart is top!

6 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Michiel Maas

Ideale website

10 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Vincent van Doorn

niet verwacht zo betaalbaar

7 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Monique de Bruijn

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Cornelia van Dongen

Lang leve google

9 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Fiscalistkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa Postma

Aangenaam verrast

7 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tim Timmermans

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

2 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Adriana van de Ven

vlot en makkelijk

4 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Mariska Smit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via www.fiscalistkaart.nl

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacob van de Pol

Forum bood hulp

30 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marianne Hendriks

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ruud Mulder

Ideale website

26 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Saskia Maas

Eindelijk een fijne site

28 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Fiscalistkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Martin Molenaar

De perfecte match

30 maart 2020

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacoba Kuijpers

Super service

31 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jessica de Wit

Fiscalistkaart werkt erg fijn

26 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Iris Hendriks

Via linkedin niet hetzelfde

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roy van der Laan

Ideale match

27 maart 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Klaas Kramer

aangename service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Anna Meijer

Fijn!

27 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Pieter de Boer

Vlugge offerte

22 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Linda Veenstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger Jacobs

Fijn!

19 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Brenda Verbeek

Gevonden via forum

22 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Remco Vink

Dé tip

21 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sabine Mulder

betaalbaarder dan ik dacht

20 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruud de Wit

Fiscalistkaart werkt erg fijn

16 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Raymond Meijer

Ideale match

14 maart 2020

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Christian Gerritsen

Fiscalistkaart werkt erg fijn

17 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar www.fiscalistkaart.nl!

- Vanessa van de Ven

Super service

18 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Frank van Beek

Dé tip

15 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martine Schipper

Via forum hier terechtgekomen

11 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Femke Kok

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op www.fiscalistkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika van der Laan

Dé tip

27 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jeffrey de Jong

Vlugge offerte

20 november 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Tom Driessen

Voortreffelijke match

9 november 2019

Via Fiscalistkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Angela Mol

Ideale match

7 november 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johan Maas

Vlugge offerte

26 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- René van de Veen

Goed contact

21 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Antonius Vermeulen

Goede werking van de website

15 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Fiscalistkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Evelien Mulder

Super service

7 oktober 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Wouter Kuiper

De perfecte match

1 oktober 2019

Via Fiscalistkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Simone van Leeuwen

erg betaalbaar

21 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem Timmermans

niet verwacht zo betaalbaar

18 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabine Vink

Fiscalistkaart is top!

7 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Wilhelmina de Bruin

Eindelijk een goede site gevonden

4 september 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Johan Post

Vlugge offerte

28 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Arie Veenstra

Prettige service

18 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Johan van Dijk

Goed contact

9 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adriaan de Groot

Fiscalistkaart werkt erg fijn

6 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar www.fiscalistkaart.nl!

- Dirk Vos

www.fiscalistkaart.nl heeft me snel verbonden

25 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop www.fiscalistkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Angelique Vermeulen

Google is je grootste vriend

22 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Fiscalistkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten Groen

Erg tevreden

11 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Fiscalistkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Femke Schipper

erg snel

6 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Erwin Timmermans

Perfecte website

3 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tessa van de Ven

Forum bood hulp

25 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Yvonne van Wijk

betaalbaar en professioneel

20 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Fiscalistkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara Bos

betaalbaarder dan ik dacht

6 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marjolein van Leeuwen

Dé tip

6 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Laura Kok

Ideale tip

25 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Evelien Smeets

Fijn!

16 mei 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jacobus van der Meulen

Forum bood hulp

13 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Sanne Vink

Snelle match via www.fiscalistkaart.nl

9 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop www.fiscalistkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kim van der Heijden

Prettige service

26 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Fiscalistkaart!

- Adriaan de Graaf

Vlugge offerte

23 april 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Kim Verbeek

Fiscalistkaart is top!

14 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Marloes Smit

Fijne service

7 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Fiscalistkaart!

- Christiaan de Vos

erg snel

28 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via www.fiscalistkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Wilhelmina van den Broek

Eindelijk een fijne site

27 februari 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Fiscalistkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Franciscus Bosman

Fijn dat Fiscalistkaart bestaat!

31 januari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Fiscalistkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar www.fiscalistkaart.nl!

- Ruud van der Laan

erg betaalbaar

18 december 2018

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Fiscalistkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne van der Laan

Goed contact

20 november 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Nienke de Lange

Uitgelichte fiscalisten uit Sneek

Flynth adviseurs en accountants Sneek

Hegedyk 1
8601 ZR Sneek
Nederland

088 236 9200
https://www.flynth.nl/over-flynth/vestigingen/sneek#utm_source=Google%20Mybusiness

Alfa Accountants en Adviseurs Sneek

Oosterom 11
8602 DE Sneek
Nederland

088 253 3350
https://www.alfa.nl/sneek

Bluenote Belastingadvies

Zomermeter 15
8607 GX Sneek
Nederland

0515 439 093
http://www.bluenotebelastingadvies.nl/